Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusundaki düşünceleriniz günbegün değişiyor. Çevrenizde yaşanan ilginç bulduğunuz aşk ilişkileri sizi gittikçe tutuculuktan uzaklaştırıyor. Kendinizi artık çok sorgulamayacağınız ilişkilere hazır hissediyorsunuz.

Birisiyle çok ileri boyutta bir sürtüşmeniz var. Bunuhayatınızın en temel problemi olarak görüyorsunuz.. Bu sürtüşmeyi halletmek için daha yetkili birisi aranıza girmeye çalışıyor.

Eliniz bugünlerde bayağı darda. Yakın gelecekte de bir çıkış kapısı görünmüyor. Ama uzun vadede geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler gelecek gibi görünüyor.

En başından beri karşı olduğunuz bir ilişkiye orasından, burasından sürekli müdahale ediyorsunuz. Bu, sizin fazla karışmamanız gereken bir konu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir iyimserlik içindesiniz. Bu iyimserliği bütün gün üzerinizde taşımak için problemli insanlardan uzak durmak istiyorsunuz. Belki ayağınıza biri çelme taksa, ona bile ses çıkarmayacaksınız. Ama bütün çabanıza, sabrınıza karşın yine de bütün gün iyimser olabilme lüksünü yaşayamayacaksınız. Her an, canınızı sıkacak bir gelişme yaşayabilirsiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 05:06 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen gösteriniz. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşününüz. Saat 13:42 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Saat 14:15 Ay-Merkür görünümü, sizi tedirgin eden meseleleri, durumun sorumlusu olan kişilerle  karşılıklı olarak konuşarak halletmekte yarar var. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Bazı takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi,başarınızda da sizi zorluyor. Çevrenizi sınayacağınız bir gün.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş başarısızlıklarınız bazı alanlarda kendinize olan güveninizin sarsılmasına neden olabilir. Eviniz veya ailenizle ilgili gizli konuların ortaya çıkması sizi derinden sarssa da, dışarıdan hiç sarsılmamış imajı vermekte zorlanmıyorsunuz. Krizlerle başa çıkabilecek güçtesiniz ve asıl önemli olan şeyleri ön plana almayı başaracaksınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konularda, özellikle ailenize ait işlerde bazı huzursuz edici durumlar olabilir. Kendinizi daha kısıtlı hissedebilirsiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sessizce kendi yolunuzda ilerleyin ama diğer insanları da ihmal etmeyin. Üzerinizdeki kötü enerjiyi ancak böyle yok edebilirsiniz. İşlerinizin aksi gitmesi nazardan.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda parasal konuları halledebileceksiniz. Başkalarından destek almanız kolay olacak. Arkadaşlarınızla bazı konularda aynı fikirleri paylaşmamanız gayet normal.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile köklerinden getirdiğiniz değerlerle bezeli bir hafta sonuna hazırsınız. Bu finansal bir rahatlama olabileceği gibi manevi anlamda bir arınma deneyimlemenize de fırsat verebilir.Ancak size sunulan fırsatları doğru görmeli, işaretlerin farkındalığına erişmelisiniz. Maddi anlamda yapacağınız başlangıçlar hayatınızın uzun bir döneminde etkisini sürdürecektir. Aile sermayesi ilekurma konusunda da olumlu desteklere sahip bulunuyorsunuz. Ancak kaynaklarınızın sınırlı olduğu ve bunları akıllıca değerlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

24 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 22" R
Ay
Balık
05° 32' 24"
Merkür
Koç
18° 16' 32"
Venüs
Boğa
04° 33' 03"
Mars
Koç
01° 56' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 51"
Satürn
Balık
16° 49' 30"
Uranüs
Boğa
22° 30' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 13"
Lilith
Başak
23° 39' 27"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>