Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor.

Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama bazı zevkleriniz söz konusu olduğunda kendinizi pek frenleyemiyorsunuz. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olacak.

Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki köklü değişiklik hazırlıkları sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uyduramayacağınız endişesiyle biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde. Bugün umudunuzu arttıracak bazı gelişmeler var. Hayalini kurduğunuz bir haber alabilirsiniz. Bu haber yaşamınızda yeni değişikliklere neden olabilir.

24 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı günümüz saat 04:57-25 Şubat saat 06:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor ve bizim  uygulama, yürürlüğe koyma ve girişim anlamında keskin kararlar vermeden önce iyice düşünmemiz gerekiyor. Kişisel bakımınız, sağlığınız, iç huzurunuz için gerekli olan aktivitelere yönelmekte yarar var. Pozitif düşünmenizi, rahatlamanızı, kendinizle barışmanızı sağlayan ne varsa ona yönelin. Dünyanın tasası bitmez. Ancak insan kendine özen göstermeyi de bilmelidir. Saat 16:58 Venüs-Satürn görünümü, aşkta bizi heveslendirici olduğu gibi, kişisel anlamdaki sorumluluklarımızı da hafifleticidir. İnsan dış dünyada mücadele ederken, yanında hakikaten kendisine güç verecek kişileri istiyor. Bir yanımız flörte, hayatı eğlenceli kılan kişilere açık, diğer yanımız olgun, kendinden emin, mantıklı insanı arıyor. İlişkimiz varsa eğer, partnerimiz hem bizi keyiflendirsin, mutlandırsın isteyeceğiz hem de hayatın zorluklarında yanımızda olsun. Kolay değil gibi gözüküyor ancak bu görünüm altında böyle bir şansa sahibiz. Varsa sorunlar bunları da düzenlememiz mümkün. Bu görünüm çocuk sahibi olma arzumuzu yükseltiyor. Böyle bir sorumluluk almayı aklımızın bir köşesinden geçirebiliriz. Çocuklarımız varsa, onlarla ilgili konularda bir ebeveyn olarak elimizden gelen desteği sunabiliriz. Sevilmek, anlaşılmak, güvenmek, canlanmak arzumuz bu saatlerde ön planda olacak. Gün boyunca işlerinizi arzu ettiğiniz şekilde bitirmeniz, verimli, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

24 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde oldukça kalabalık olacağı bir gün. Her kafadan bir ses çıkabilir ve sizi yönlendirmeye kalkabilirler. Akıllı ve kibar kişilerden hoşlanmanıza rağmen, bugün daha felsefi konuları konuşacağınız kişileri tercih etmenizdeki neden, mesleki anlamda size destek olanlara ihtiyaç duymanızdır. Politik davranmayı yeğleyeceğiniz bir gün.

24 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşı karşıya olduğunuz potansiyeli olan her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Pek çok konuda destekleniyorsunuz ve hızla ilerlemeye devam edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her araştırdığınız konuyu olumsuz görüyorsunuz. Anlaşılan bugün duygusal gündesiniz. İçinizde biriktirdiğiniz volkanı nereye patlatacağınızı bilmiyorsunuz.

24 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin yüksek olduğu bugün, yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebilir, yaptığınız işler ve sergilediğiniz yeteneklerinizle göz dolduran kişi olabilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerde yüksek tepkiler yerine kalbinizdeki sevgiyi aktarmanız gereken, finansal konularda vehayatınızda fırsatlara açık olduğunuz bir gündesiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun işleriniz nedeniyle gerilebilir ve çevrenizle olan iletişiminizde sert tepkiler verebilirsiniz. Günlük işlerin sıkıcılığı üzerine düşünüp de çileden çıkmak yerine, işlerinize odaklanın ve onları sadece sizin yapabileceğinizi hatırlayın.

24 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 04' 32" R
Ay
İkizler
17° 56' 42" R
Merkür
Koç
23° 53' 24"
Venüs
Boğa
13° 15' 55"
Mars
Koç
07° 22' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 38"
Satürn
Balık
17° 23' 50"
Uranüs
Boğa
22° 55' 18"
Neptün
Balık
29° 11' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 23"
Lilith
Başak
24° 26' 32"
True Node
Koç
15° 11' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>