Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, zamanla bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. İlişkinizin ritmini düşürmesi, kafanızda sabitleştirdiğiniz sorularla fazla ilgili değil.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen sizi cezp edecek.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz.

Sizikonularında hızlandırmaya çalışan biri var. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönlünüzün zenginliğini daha fazla belli edip ortaya çıkaracağınız gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışacaksınız. Şu sıralar kapılarınızı her türlü gerginliklere kapamanız, etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak.

19 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda bir Yeniay doğacaktır. Geçtiğimiz 19 Şubat tarihindeki Yeniay,  Merkür gerilemesine denk gelmişti. Bizi tekrar gözden geçirmeye, beklemeye sevk etmişti. Şimdi arzu ettiğimiz girişimlerin startını vermiş oluyoruz. Ancak bu startı verirken, bu Yeniayın Güneş Balık seyriyle de örtüşmesi nedeniyle, ev hayatıyla ilgili duruma bir bakmak gerekir. Çevre değişebilir, ancak gitmek istediğimiz yeni yerleşim alanı bizim kriterlerimize uymuyor olabilir. Sonradan pişman olacağımız bir durum söz konusu olmaması için artı ve eksi yönlerini iyi tartmak gerekir. Bu Yeniay, sosyal yaşamı canlandırıcı, fikir alışverişlerinde bulunmayı sağlayıcı ve yeni tanışmalar anlamında da gayet olumlu. Kişi kendini, yaşamını, ilişkilerini, aşk hayatını tarafsız bir şekilde inceleyebilir. Mevcut durumuna bakar, eğer sorun varsa, çözüm bulmaya çalışır. Eğer yoksa partneriyle paylaşımını güçlendirir. Ayrıca çevresindeki insanlara, hayata karşı çok daha olumlu bir moralle yaklaşır. Fakat bu yeniayın bir başka özel yanı, aynı gün Güneş-Balık burcu seyrinin başlaması. Böylece bir yanıyla yenilik hevesimiz yükseliyor. Ancak diğer yanıyla sorun çekecek halimiz yok. İstiyoruz ki, beraberlik bizi mutlu etsin, hayatın güzelliklerini keşfedelim, yaşayalım gitsin. Bu Yeniay, bir mirasın pay edilişi, onunla ilgili işlemler, bir ortaklığın kuruluşu, destekler, bir ev satın alınması ve onunla ilgili işlemler, elimize geçen bir paranın değerlendirilmesi, uzak bir yoldan gelen haberler önem arz ediyor. Ayrıca maddi konularda üstümüze düşen sorumluluklar ve tutumluluk da aynı şekilde etkin gözüküyor. Bu Yeniay,hayatımızla ilgili konularda sorumluluk bilinciyle ve de kendimizi geliştirmeye, sabırlı davranmaya, temeli güçlendirmek için donanımlı olmaya önem vermenin işaretçisidir. Satürn burcunuz üzerinde belli bir baskı kurar ve sizi test eder. Sizin kendinizden, tecrübenizden emin oluşunuza göre mücadeleniz yüksektir. Öyle çok rahat davranamayız. Tabii ki ideallerimizin, hedefimizin farkında olmamız gerekir. Altın tepsiyle hiçbir şey bize sunulmaz. Biz yeteneklerimiz çerçevesinde duruma bakarak var gücümüzle çalışırız. Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin güvenliği sizin için önemli. Bugün, onları koruma ihtiyacı içindesiniz. Birlikte vakit geçirmeniz için bir çok nedeniniz var. Çocuklarınızla birlikte paylaşacağınız bir takım aktiviteler söz konusu olacak. Her konuda özverili çalışmanız, unutkanlığa neden oluyor. Sadece dinlenmeye ihtiyacınız var.

19 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var. Bugünlerde, size kendinizi suçlu ya da değersiz hissettirmeye çalışan kıskanç kişiler söz konusu olabilir. Çok üzerinde durmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay'ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn'le ters açıda olan Ay'ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ekonomik durumunuzda zorlanma görünüyor. Gün içinde bu durumunuzun farkına varan dostlarınız yardıma hazırlanıyor. Ancak çok fazla işi abartıp gurur meselesi haline getirmeyin.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sosyal ortamlarda, arkadaş çevrenizle yapacağınız görüşmelerde, etkinlik ve davetlerde yer alabilir, varolan iyi ilişkiler ağınızı işlerinizde ve yaşamınızda etkili şekilde değerlendirme imkanı bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde özel yaşamınız ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek ani problemlere karşı dikkatli ve sakin davranmanız faydalı olacaktır

19 Şubat 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yoğun ve yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Şirket politikaları, piyasada yapılan hamleler, içişleri gibi konular veya atandığınız konumdaki faaliyetlere yabancı olmanız gibi durumlar, sizi biraz zorlayabilirler.

19 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 14' 37" R
Ay
İkizler
20° 20' 15" R
Merkür
Koç
24° 03' 44"
Venüs
Boğa
13° 28' 44"
Mars
Koç
07° 30' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 05"
Satürn
Balık
17° 24' 37"
Uranüs
Boğa
22° 55' 54"
Neptün
Balık
29° 11' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 56"
Lilith
Başak
24° 27' 41"
True Node
Koç
15° 10' 10"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>