Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu sıralar üzerine fazla gitmeyin. Aradan belli bir sürenin geçmesi yararlı olabilir. Onu ne ölçüde incittiğinizi bilmez gibi tavırlarınız, yeniden gönlünü alma çabalarınızı geciktirebilir.

Çok çıkarcı insanlarla sürtüşmeleriniz var. Ama, onların bu konudaki direnişini bir yerde dondurma olanağı bulacaksınız. Kendiliğinden gelişmesini beklediğiniz gelişmeler, sizi ummadığınız kadar bekletebilir.

Daha kendinden emin yaşamak istiyorsunuz. Destek anlamında güven duyduğunuz insanların sayısı oldukça sınırlı. İmkanlarınızı zorlama konusunda, sizde dinamo etkisi yapan koşullarınız var.

Belli amaçlara yönelik ortaklıklarınızda kendinizi tekrar tekrar anlatma ihtiyacı duyacağınız toplantılar söz konusu. Belirlemek istediğiniz konuların bir kısmına oldukça uzaksınız, başarı şansınız az.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi seçiminiz olmayan arkadaşlıklarda sorunlarınız var. Bu akşam pek istemediğiniz konuklarınız olacak. Ama yine de hoş bir akşam geçireceksiniz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var ; konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:29 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümle güne adım atacağız. Bu enerji sizi harekete geçirici bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. İnternet üzerinden yazışmalar, yenilikleri hızlıca ele almak mümkün gözüküyor. Saat 03:59 Ay-Jüpiter karşıtlığı fikirlerimizi birilerine sunmak, tercihte bulunmak, çevremizle bağlantıya geçmek istiyoruz. Ayrıca yeni bir şeyler yapmak, farklı bir yerlere gitmek, orada kendimizi ifade etmekten yana olacağız. Gün boyu Kova burcunda ilerleyecek Ay, hislerinizi  kimsenin onayına bağımlı olmadan özgürce sunmaktan yanısınız. Bu  size doğal bir çekicilik kazandırabilir. Bu farklılık önce yakın çevrenizdeki daha sonra da yabancısı olduğunuz ortamlarda dahi kolaylıkla fark edilebilir. Kendi değerinizin anlaşılması adına dış dünyada etkin olmaya çalışırken, kafanızın içinde ilginç fikirler ve yöntemler belirebilir. Bu düşüncelerin kimi başkaları tarafından benimsenmese de yine de dikkate değer görülmesi gururunuzu okşayabilir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte paylaşım içimde olacağınız bir gün. Çocuklarınızla ilgilenmek için gerekli zamanı ayırmalısınız. Bugün onların duygusal problemleri gündeme gelecektir. Organizasyon konusunda başarınızı farklı biçimde ortaya koyacaksınız. Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde olacak.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özellikle ilerlemeniz gereken konular varsa diğer işleri bir tarafa bırakmalı veya ajandanızı boşaltmalısınız. Hem çocuğu okula bırakıp, hem arkadaşlarınızın kıyafet seçimine yardım edip hem de toplantılara katılınılabilecek bir dönemde değilsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu gece Çarşamba gününü Perşembe ye bağlayan saatlerde (01.30) civarında Kova burcunda oldukça ilginç bir yeniay oluşuyor. Yeniay'ın oluşumundan hemen sonra burç değiştirerek Balık'a geçmesi ve Güneş'in de Kova'dan çıkıp Balık'taki seyrine başlayacak olması, bu sefer ki yeniayı ilginç kılıyor ve etkilerini de biraz azaltıyor. Dolayısıyla, yeniayı yarın değil bugün ele almak istedim. Bugün kararsızlıklarımız artabilir, belirsizlikler veya dalgınlıklar söz konusu olabilir. Bazı başlangıçlar yapmak istememize rağmen adım atmakta zorlanabiliriz. Günlük anlamda ve genelde gündem değişiyor. Zihinsel aktiviteler ve alışverişler yerini 30 gün için duygusallığa bırakabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişiminiz yoğun. Zamana ayak uydurmada başarınız yadsınamaz ancak hayata kırıldığınız noktalar da var. Sorunlarınızı çözeceksiniz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, sosyal etkinlikler, görüşme, toplantı ve finansal konularda beklentilerinizin tam olarak karşılanmadığını hissedebilir, ruhsal olarak tatminsizlik hissedebilirsiniz ancak akşam saatlerinde ikili ilişkilerde yeni tekliflere açık olduğunuz, devam eden ilişkinizde romantik bir zaman geçireceğiniz, sevgi, aşk ve ilişkilerden yana şansınızın olduğu bir zamanda olacaksınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun işleriniz nedeniyle gerilebilir ve çevrenizle olan iletişiminizde sert tepkiler verebilirsiniz. Günlük işlerin sıkıcılığı üzerine düşünüp de çileden çıkmak yerine, işlerinize odaklanın ve onları sadece sizin yapabileceğinizi hatırlayın.

18 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>