Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma gününe, iki önemli geçiş etkinliği altında başlıyoruz. Her iki geçişin de neleri işaret ettiğini beraberce gözden geçirirsek, dönemi daha iyi değerlendirmiş oluruz. 20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Oldukça etkili, aktif, hızlandırıcı bir süreçtir. Hayatın tüm keyifli, güzel, değişim içeren olgulara hevesle yanaşırsınız. Sizin için ayakta durmak önemlidir. Bu ister aşk ister genel isterse farklı bir şeyler yaşamak anlamında olsun fark etmez. Hareket olsun yeter ki. Mars iki yıl sonra aşk evinizi ziyaret ediyor. Bu gayet önemli. Ancak Güneş-Balık burcunda ilerliyor ve Merkür de 13 Mart tarihinde Balık burcunda ilerleyecek.  Bir yandan tamam hedefim bu, yeniliklere hazırım, uygulamalarda bulunabilirim derken, diğer taraftan kafanızı karıştıran meseleler varsa aklınız karışabilir. Öncelikle siz hayatı nasıl ele alıyorsunuz ve artık neler yapmak istiyorsunuz. Bunları bir düşünün.  Mars, ardından Venüs size bir kapı açıyor. Bu kapıdan içeri girmek için, ailevi yaşantınız, aşk hayatınız, aşkı ele alış ve değerlendirme biçiminiz üzerinde durmak lazım. Başlayıp çabuk biten aşklar insanı heyecanlandırır, heveslendirir, ateşlendirir. Fakat aklımız başka yere çekiyor, gönlümüz başka yere çağırıyorsa, devam eden ilişkide veya yeni başlayan aşklarda bilinçli hareket etmekte yarar vardır. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Aşk hayatınızı aktif hale getiren, ilişki kurmada kolaylıklar tanıyan, çabuk ve hızlı aşklara yelken açtıran bir yansıma yaratıyor. Beklenmedik sürpriz aşklar öylesine etkili ki, hayatınıza girecek kişi kalabilir de, geldiği gibi de çıkıp gidebilir. Ancak şu var ki, iki yıl sonra Mars da bu alanda seyrini sürdüreceğinden bu sefer aşk hayatınızda cinsellik bir hayli ön planda. Venüs Koç burcunda astrolojik olarak bencilliği teşvik eden, uyumlu davranmayı engelleyen ilişkilerde bencil yanlarımızı, arzularımızı ortaya çıkaran zamanlardır. Kişi ihtiraslı ve arzularının esiri olabilecek kadar tutkuludur. Hayatın tüm zevklerine kendini açar ve artık durmak, engellenmek, geriye bakıp takılıp kalmak istemez. Aniden aşık olabilirsiniz veya devam eden ilişkinizde minicik bir sorunu bile kaldırmaz, hoşçakal demeye kalkışabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili yeni kararlar verebilir,  çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bu dönemde harekete geçebilirsiniz. Benim tavsiyem, aşkın hayatınızdaki yeri ve anlamını lütfen iyice düşünün. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissetmeniz, huzursuz olmanıza neden oluyor. Daha esnek olmalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün için belli girişimlerinizin veyabirliklerinizin nasıl daha hızlı ya da etkin şekilde ilerleyeceği üzerine odaklanmanız fayda getirebilir. Bu esnada bu girişimlerinizin veya ilişkilerinizin verimliliğini de sorgulamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye çabuk sahip olmak istediğiniz gibi aşkta da böyle davranıyorsunuz. Alıngan davranışlarda bulunmanız hata yapmanıza neden olacak.

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hoşgörü ve içtenliğinizin daha fazla olduğu bugün, sizi yoran, endişelendiren her türlü düşünceyi zihninizden uzaklaştırarak, hayatın size verdiği fırsatlara odaklanın. Gün içinde dinlenme aralıkları oluşturmak, zihninizi sakinleştiren meditatif ortamlar yaratmak fayda sağlayacaktır.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, geleceğe yönelik büyük planlar hazırlamak veya zaten hazırlanmış olanları yakın çevrenizle paylaşmak ve görüşlerini almak için uygundur. Bu paylaşım esnasında, fikirleriniz ve hararetli sunumlarınız da takdir toplayabilir.

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 09' 22" R
Ay
İkizler
19° 05' 41" R
Merkür
Koç
23° 58' 21"
Venüs
Boğa
13° 22' 04"
Mars
Koç
07° 26' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 49"
Satürn
Balık
17° 24' 13"
Uranüs
Boğa
22° 55' 35"
Neptün
Balık
29° 11' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 39"
Lilith
Başak
24° 27' 05"
True Node
Koç
15° 10' 40"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>