Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor.

Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama bazı zevkleriniz söz konusu olduğunda kendinizi pek frenleyemiyorsunuz. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olacak.

Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir duygusal ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler. Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız.

24 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:45 Merkür-Satürn görünümü, olumlu yöndeki gelişmelerin işaretçisidir. Günün genelinde disiplinli düşünürüz. İletişimin önemi gayet belirgindir. Öyle boş yere sözler vermeyiz. Ne söylememiz gerektiğini biliriz ve ona göre işlerimizi yerine getiririz. Bu yaklaşım tarzımız gayet olumludur. İlerisi adına düşünmemizi sağlar. Planlanan işler yerli yerine konulmaya başlar. Saat 18:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, arkadaşlık duygunuz, yeni insanlarla tanışma arzunuz ön plandadır. Bugün sizinle bir arada olan kişiler, heyecan verici yanlarınıza tanık oldukları gibi, sizin ne kadar farklı bir kişi olduğunuzu fark edebilirler. Ancak sınırlarınızı ihlal eden, size rakip olmaya çalışan kişilere müsaade etmeyeceğiniz gayet açıktır. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

24 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş defterler açılabilir. Mazi bir şekilde yeniden önüne gelebilir ancak yaşananlar düşündükçe biçim değiştirir, unutma.

24 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabır ve güç gerektiren önemliprojeleri hayatınızın gündemini oluşturabilir. Kulağınıza çalınan her haber doğruluk payı taşımayabilir. Yaşça olgun ve tecrübeli kişilerden alacağınız desteklerle motivasyon sağlayabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Evinizi güzelleştirmek için para harcayabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinize odaklı planlarınızı yapabileceğiniz bir haftadasınız. Gezegenlerin uygun konumda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.

24 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle, arkadaşlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kısa yolculuklar ve ziyaretler yapabilirsiniz, hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle olan iletişiminiz öne çıkmaya başlayacak. Duyacağınız veya yaşayacağınız bazı olaylar enerjinizi, sizi aşağıya çekebilir. İyimserliğinizi bir kenara bırakmadan hareket edin.

24 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Sınavlara çalışmak için zihniniz hareketli olacaktır. Manevi olarak dönüşebilmeniz için bilinçaltı fenomenlerinize odaklanmanız gerekmektedir. Ancak bu şekilde ihtiyacınız olan dönüşüm gücüne sahip bulunacaksınız.

24 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun işleriniz nedeniyle gerilebilir ve çevrenizle olan iletişiminizde sert tepkiler verebilirsiniz. Günlük işlerin sıkıcılığı üzerine düşünüp de çileden çıkmak yerine, işlerinize odaklanın ve onları sadece sizin yapabileceğinizi hatırlayın.

24 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 05" R
Ay
Balık
18° 21' 31"
Merkür
Koç
18° 48' 58"
Venüs
Boğa
05° 38' 44"
Mars
Koç
02° 37' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 21"
Satürn
Balık
16° 54' 00"
Uranüs
Boğa
22° 33' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 11"
Lilith
Başak
23° 45' 22"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>