Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah bir telefon konuşması ya da görüşme canınızı sıkabilir. O tatlı bir söz bekliyor, siz esirgiyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz özeni o da bekliyor ama siz oralı değilsiniz. Ufak bir tartışma olabilir ve bugün için yaptığınız plan bozulabilir. Siz bunu umursamayabilirsiniz ama o bunu büyütecek, haberiniz olsun.

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Para durumunuz sınırda, yakın zamanda düzeleceği de yok, bu nedenle fazla harcamadan kaçınmanız gerekiyor. Bugün, küçük bir armağan için para harcayabilirsiniz. Ama bu sizin bütçenizi sarsmaz. Özel harcamalarınızı biraz kısmanızda yarar var.

Çevrenizdekilerin sizden beklentilerini göz ardı etmeyin. Ben merkezcilik, sonunda sizi yalnız bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel yemeklerle aranız iyi, bugün tam istediğiniz gibi bir yemek fırsatı önünüze çıkabilir. Dost, akraba davetleri alabilirsiniz, sakın kaçırmayın, tam ağzınıza layık yemekler olacak. İşyerinizdeki bir değişiklik hem sevindirecek, hem üzecek sizi. Gözlerinizi fazla yoruyorsunuz. Sevdiğinizin beklentilerine yanıt vermekten uzak bir gününüzdesiniz.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:30 Güneş-Venüs kavuşum etkisi altında cumartesi gününe adım atacağız.  Bu kavuşum ilişkinizle ilgili konularda bir hayli derinlikli düşündüğünüzü gösteriyor. Hatta kıskançlık, araştırmak, sevgiliniz ne yapıyor diye iz sürmek, gizli ancak oldukça tutkulu bir şekilde aşk yaşamak anlamına da  gelebilir. Eğer sizi şu sıralar reddeden veya canınızı sıkan birisi varsa, bu kişiyi yola getirmek için iz sürersiniz. Hakkında bilgi toplayarak, araştırma yaparak, bir takım kişilerle konuşarak ancak hiç belli etmeden her türlü doneyi toplarsınız. Bu kavuşum, aşkı arzulamanın, ilişkide hakim taraf olmanın da işaretçisidir. Ancak bazen işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Sırlarınız açığa çıkabilir. Buna da dikkat ediniz. Her ne olursa olsun bu kavuşum, insanın içindeki kıskanç dürtülerin, elde etme arzusunun, bir şeylere kavuşma özleminin göstergesidir. Kişi bir şekilde güce kavuşmayı düşünebilir. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, bazen iyi niyetli hareket etmenin işaretçisi olduğu gibi, tam tersine öfkemize yenilmenin de göstergesi olabilir. Derin bir nefes çekip, olan bitene bakmak lazım. Saat 19:11-26 Ekim saat 07:40 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İhtiyaçlarınız için bu saatler arasında minik bir alışveriş dahi düşünseniz, ben derim ki, aldığınız ürünün içeriğini ve fiyatlarını gözden geçirin. Toplumsal ilişkilerde iletişimin önemi, 25 Ekim saat 22:16-9 Kasım saat 01:09  tarihleri arasında Merkür-Terazi  burcunda düz seyirle yoluna devam edecek.  Fikirlerimizi dile getirip, insanların hakkımızda   ne düşündüğünü öğrenmek isteyeceğiz. İnsanlarla belli bir konu üzerinde sohbet etmek, yazışmak, düşünce alışverişinde bulunmak hoşumuza gidebilir.  Dostlarımızla bir araya gelmek, çeşitli etkinliklere katılmak, sanatla alakalı mekanlarda bulunmak faydalıdır. Sadece birebir konuşma değil sosyal medyayı da yakından takip edebiliriz. İletişimde bulunun, yeni insanlarla tanışın, kendinizi ifade edin. Kimle bağlantı kurmak istiyorsanız o kişilere doğru yönelirsiniz. Not: Merkür geri hareketi bugün sona eriyor olsa da, önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günleridir. Yukarıda sözü edilen konularda yine de dikkatli olmayı, tedbirli davranmayı bilmekte yarar var. Günün güçlü yansımaları, her konuda size arzu ettiniz gücü sağlasın. Hayırlısı ne ise hepimizden yana olsun. Canı yürekten sevgilerimle,

25 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda duygusal davrandığınız zaman kaybettiğinizi bildiğiniz halde, aynı hataları yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Bugün Ay bilinçaltınızı etkiliyor ve geçmiş ve gelecek muhasebesi yapıyorsunuz. Akıllı olduğunuz bir gerçek fakat önsezilerinizin sizi yanıltabileceği bir gün içindesiniz. Kendinizi dizginlemelisiniz.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi problemlerinizden veya kendinizden bahsetmeniz durumunda düşündüğünüz ya da hak ettiğiniz karşılığı alamayabilir ya da istenilen sempatik sonucu oluşturamayabilirsiniz. Dikkatli ilerlemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sizin için çok önem taşıyan belli bir fikire, pozisyona, plana veya programa bağlı kalma isteğiniz (aslında işiniz, aşk hayatınız veya aile ilişkileriniz v.b açısından iyi olmayacağına dair işaretler olsa bile)çok normal. Ancak, yine de bazı öneri veya tavsiyelere de kulak vermeniz istediğiniz alanlarda ya da konularda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir. Önerilere kulak verin.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün uzun süredir beklediğiniz huzuru yakalayacaksınız. Zeki görünüyorsunuz ama biraz da kibirlisiniz. Özelliklerinizi partnerinizi bir hayli üzüyorsunuz.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

25 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 20"
Ay
Kova
25° 15' 08"
Merkür
Koç
17° 52' 30"
Venüs
Boğa
03° 39' 40"
Mars
Koç
01° 23' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 43"
Satürn
Balık
16° 45' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 15"
Neptün
Balık
28° 58' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 48"
Lilith
Başak
23° 34' 38"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>