Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz tatlı bir gerginlik içinde. Karşılıklı olarak bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu savunuyorsunuz. Beklentilerinizin tazeliği tatlılığı, sürekli birbirinizi sorgulamanızda gerginliği yaratıyor.

Yeni yaptığınız bir görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız.

İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında bu denge var.

İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Müdahalenizin önündeki barikatı da göremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, karşıt burcunuz İkizlerde saat 06:54 itibariyle ilerleyen Ay  sayesinde bugün, sosyal ortamlarda kendinizi ifade arzunuz yoğundur. Özel ilişkilerde ise, iletişimin karşılıklı olarak düzgün seyretmesini istersiniz. Saat 14:35 Ay-Mars ve saat 17:40 Ay-Venüs görünümleri sizi ilişkinizle ilgili konularda aktif hale getirir. İki yönlü bakış açısıyla değerlendirirsiniz. Duygularınıza yenilmezsiniz. Amacınıza göre duruş sergilersiniz. Saat 15:24 Ay-Satürn karşıtlığında bir yandan partnerimizle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Diğer yandan sorumluluklarımız bizi yoruyor. Anlayışa, olgun yaklaşımlara, hoşgörüye ihtiyacımız var. Duygusal anlamda pek samimi davranmayabiliriz. Aklımızda o kadar çok şey var ki halledilecek. Bize bu anlamda destek olacak bir can istiyoruz. Saat 19:14 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün etkisi altında benim tavsiyem, çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi güçlü tutmanızdır. Bazen güvensizlik ve çaresizlik hissetseniz bile, bunları dışa yansıtmak istemeyeceksiniz. Sıkıntınızı gizlemeyi ve kendinizi güçlü göstermeyi bir şekilde başarabilirsiniz. Sezgileriniz bugün gayet yoğun.  Bu güç sizi kimi zaman yaşadığınız duygusal sıkıntılardan veya çevrenizde olabilecek ters durumlardan rahatlıkla koruyabilir. Eleştirmek veya insanları kendi tarafınıza çekmek gibi bir niyetiniz yoktur. Amacınız sadece, daha fazla gelişmek ve büyümektir. Bunu sağlarken, kimsenin ve hiçbir nedenin kurbanı olmadan tek başınıza ayakta durmak isteyebilirsiniz. Bağımlılık veya birilerinin güdümü altında yaşamak değil, elbirliğiyle durumların üstesinden gelerek yaşamınızı sürdürmek niyetindesinizdir. Kimi zaman bilinçli ve maksatlı bir şekilde insanları güldürmeye mutlu etmeye çalışırsınız bazen de bıraksalar da başımı dinlesem modunda olabilirsiniz. Benim tavsiyem ise, başkalarının ne düşündüğü yerine, sadece kendi isteklerinizi merkez almanızdır. Tabii ki dozunda olmak şartıyla. Saat 20:06 Ay-Neptün görünümünde, partnerinizin hassasiyetinizi veya beklentilerinizi anlaması pek mümkün olmayabilir. Aynı durum sizin içinde geçerlidir. Siz bazı sözleri yanlış yöne çekebilirsiniz. Birbirinizi anlamak için daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönlerinizi saklamak ve kendi iç dünyanızda yaşamak isteyebilirsiniz. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Kendinizi dağıtmamalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedef ve hayallerinize odaklanmalı, belli süreler sonunda kendinizi nerede görmek istediğinize karar vermelisiniz. Zira, ilerlemek istiyorsanız kararsızlıklarınızdan kurtulmalı ve bir yol haritası hazırlamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay'ın Satürn, Güneş ve Neptün'le olumsuz, Mars ve Venüs'le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars'ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Hatalarınızdan ders çıkartmamanız en büyük hatanız. Söylediğiniz her şeyin doğruluğuna öyle bir inanıyorsunuz ki fikirlerinize uzak insanları aşağılıyorsunuz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merak ettiğiniz konularda çeşitli yerlerden size haberler gelecek olan bugün,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi keyifle sürdürebilir, mesajlaşma, telefon trafiği yaşayabilirsiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek ortalıkta gözkmeden kendi içinize dönmek, kafanızı kurcalayan konuyla ilgili olarak bir hareket planı belirmelek isteyeceksiniz. İnsanlar, bu halinizi yadırgayacaklardır ama sizi rahatsız da etmeyeceklerdir.

25 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 27" R
Ay
Yay
22° 51' 33"
Merkür
Koç
16° 12' 06"
Venüs
Koç
27° 59' 48"
Mars
Balık
27° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 23"
Satürn
Balık
16° 21' 27"
Uranüs
Boğa
22° 12' 30"
Neptün
Balık
28° 49' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 14"
Lilith
Başak
23° 04' 02"
True Node
Koç
15° 27' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>