Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz uzun zamandır planladığı bir sürprizle sizi şaşırtacak ve aranızdaki buzlar eriyecek. Sevgilinizi bir arkadaş grubunuzla tanıştırmak isteyeceksiniz fakat bunu bir daha düşünün. O grup içinde ilişkinize zarar verebilecek birisi var.

Bugün biraz durgun bir gün olsa da, sorun teşkil edecek herhangi bir gelişme yaşanmayacak. Kendinize dert ettiğinizkonularını abartmışsınız. Her şey yoluna girmiş bile.

Eğlenceye ayırdığınız para çevrenizdekilerin gözüne batıyor. Siz bütçenizi kendinize göre iyi bir şekilde planladıktan sonra, başkalarının düşünceleri zaten önem taşımıyor.

Birlikte olduğunuz kişide gözü olanlar var. Üstelik bu kişiyi siz de tanıyorsunuz. Arkanızdançevirmek isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkizler burcundaki insanlar hemhayatında, hem de özel hayatında büyük verim alacakları, ferah bir güne giriyorlar. Başka kapılardan sevindirici haberler var. Bu kapıları açıp açmamak kişisel çabanıza bağlı. Arkadaş ilişkilerinizde bugün herhangi bir pürüz yaşanmayacak. Kısaca kafanız bugün her bakımdan rahat olabilir. Yakında uzaktaki bir akrabanız sizi ziyarete gelecek.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar gününe saat 06:40 itibariyle  burcunuz üzerinde  ilerleyecek Ay etkisi altında adım atıyoruz. Ay pozitif ışığıyla sizleri selamlıyor. Aktif bir şekilde güne başlamış bulunmaktasınız.  Kendinizi mutlu etmek, günü daha iyi değerlendirmek için planlar yapınız. Dostlarınızla bir arada olun, sevdiklerinizle beraber aktivitelerde bulunun, yeni  yerler keşfedin, kafa dengi arkadaşlarınızla bir araya gelin. 26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, işinizden elde ettiğiniz gelirinizle ilgili  gayet ciddi bir şekilde düşündüğünüz bir süreçtir. Eğer şu anda çalıştığınız yerde düşük bir ücretle çalışıyorsanız bu durum sizi bir hayli rahatsız ettiği için, bir an önce buna çözüm bulmak istersiniz. Mars Oğlakta gayet temkinli, sabırlı ve planlı davranılmasını sağlar. Ne olursa olsun enine boyuna duruma bakarsınız. Her ne kadar bir Yay sabırsız diye bilinse de, Mars-Oğlak geçişlerinde Yayların daha az para harcadığına şahit oluyoruz. Çünkü bu olgunun hayatınızdaki öneminin gayet iyi farkında olduğunuz bir geçiştir. Ayrıca aşk hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde ciddiyetle durulan bir zaman olduğunu da belirteyim. Öyle gelir geçer ilişki yerine, bastığı yeri bilen, sorumluluk sahibi kişileri tercih edersiniz. Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edecek plan, program veya kişileri bulma yönündeki araştırmalarınız hız kazanabilir. Büyük düşünün! Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARDEŞ sahibi Yaylar onlardan uzaklaştığınızın farkına varın. Size ihtiyaçları var. Onlara moral ve destek vermelisiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 45"
Ay
Kova
21° 13' 52"
Merkür
Koç
17° 43' 37"
Venüs
Boğa
03° 18' 37"
Mars
Koç
01° 10' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 43"
Satürn
Balık
16° 44' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 51"
Lilith
Başak
23° 32' 45"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>