Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir. Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz.

Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir. İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor.

Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz. Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze geleceksiniz, bu sizi endişelendirecek.

Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlemle dolusunuz. Önümüzdeki günlerde hasret gidereceksiniz. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla çoktandır görüşmüyordunuz. Birlikte geleceğinize dair bazı planlar yapacaksınız. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız.

26 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:08 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümüyle Perşembe günümüz başlayacak. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, yaşamda daha dayanıklı, özgüvenli, amacımızın farkında olarak ilerlememizi sağlayan bu destekleyici enerjiyi olumlu buluyorum. Aşk dediğimiz olgu, sadece iki kişinin birbirine yakınlaşması değildir. Aşk her yerde, her adımda, her işte, her alanda geçerlidir. İnsanın bir hedefi olması, bu hedefe  adım adım giderek onu elde etmesi aşkla olur değil mi? eğer aşk yoksa, zorluklar gözümüzde büyür. Eğer aşk yoksa hayat lezzetsizleşir. İşte bu görünüm, sizin enerjinizi doğru manada kullanarak, seçimlerinizi daha olumlu yaparak, hedef belirleyerek ilerlemenizde kolaylaştırıcıdır. İlişkileri güçlendiren, yaşamı güzelleştiren bu görünümle güne başlamak keyifli olacaktır. Saat 06:55 Güneş-Neptün kavuşumu, birkaç gün boyunca, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu öne çıkarıyor. Ruhsal yönden arınmanın benzetme yerindeyse yaratıcı yönlerinizi sezgi ve ilham gücüyle birleştirerek doyuma ulaşmanın göstergesidir. Saat 10:43-27 Şubat saat 14:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Partnerinizle aranızdaki sorunları büyütmeyin. Mümkünse bu zaman dilimi içinde her ne olursa olsun, birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Çünkü bu saatlerde hatalar, eksikler daha fazla göze çarpacağından ufacık mevzular bile büyütülebilir. İş ortaklarınızla olabilecek rutin görüşmelerinizi tamamlayabilir fakat işinizle alakalı yeni bir karar vermemeye çalışmalısınız. Bu saatlerde yeni bir şey satın almak yerine fiyatları araştırmak gayet faydalıdır. Boşluktaki Ay saatinin bitiminde veya ertesi gün,  aynı ürünü gayet ekonomik bir şekilde alabilirsiniz. Bu zaman diliminde eşinize karşı daha anlayışlı olmanız gerekebilir onun da size karşı olan davranışlarında dikkatli olması,  görüşlerini iletirken sinirli davranmaması yerinde olacaktır. Ani bir evlilik kararı vermek, ilk buluşmayı bu saat dilimine denk getirmek, ayrılık kararı almak, sorunları çözmekten uzak tavırlar göstermek son derece yanlıştır. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

26 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün, sizin gibi rahat birinin tutucu davranışlar içinde olması, arkadaşlarınızın tepkiselliğine hedef olmanıza neden olacaktır. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

26 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli ilişki veyabirlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir. Ancak diğerlerini memnun etmeye çalışırken kendi ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz. Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler, duygusal paylaşımlar var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

26 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlayan Yaylar ağır adımlarla hareket etmelisiniz. Kendinize ait iyi kötü ne varsa anlatın. Sakladığınız her şey sorun çıkarabilir.

26 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merak ettiğiniz konularda çeşitli yerlerden size haberler gelecek olan bugün,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi keyifle sürdürebilir, mesajlaşma, telefon trafiği yaşayabilirsiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Pratik düşünce şekliniz, soyut bir hal alabilir. Felsefe veya metafizik ile ilgilenebileceğiniz gibi, sadece hayaller arasında bir gün de geçirebilirsiniz. Gerçekçi yaklaşım gerektiren işleri bugünlük ya erteleyin ya da başkalarına devredin.

26 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 33" R
Ay
Yay
20° 26' 08"
Merkür
Koç
16° 10' 04"
Venüs
Koç
27° 45' 59"
Mars
Balık
27° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 46"
Satürn
Balık
16° 20' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 52"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 36"
Lilith
Başak
23° 02' 48"
True Node
Koç
15° 28' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:01

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>