Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır aradığınız gibi bir ilişki kuramamanın sıkıntısı içindesiniz. Duygusal anlamdaki bu boşluğunuzu ortadan kaldırmak için arayıştasınız ve bu konuda yakınlarınızdan yardım bekliyorsunuz.

Bugün işyerinizde güne sorunlu başlayacaksınız fakat günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan sıyrılacaksınız. Ayrıca bugün size yeni sorumluluklar yüklenecek.

Paranızı akılcı kullanmayı, para biriktirmeyi bir türlü öğrenemiyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman maddi zorluklar yaşayabiliyorsunuz.

Son zamanlarda çok streslisiniz. Buna dikkat etmelisiniz. Bugün aile fertlerinize yönelik harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan insanlar var ve onlara karşı oldukça verici bir tutum içerisindesiniz. Bu arada kendi özel hayatınızı da unutmamalısınız. Artık geçici ilişkileri bir kenara bırakmalısınız ve daha önemli ilişkiler adım atmalısınız. Maddi sorunlarınızın yoluna girdiği bu günlerde önemli yatırımlara yönelebilirsiniz.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:51 Ay-Chiron görünüm etkisi altında yeni haftaya adım atmış bulunuyoruz. Bu enerji,  ev içindeki bazı gelişmelerin, işinizde veya özel hayatınızdaki durumların  sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Kaçıp kurtulma arzunuz yoğundur. Sizi bağlayan koşullardan sıkılırsınız. Saat 07:22 Ay-Uranüs olumlu görünümü, değişim eğer güzel olacaksa hayır demeyiz. Bu görünüm, bize farklı ve heveslendirici olan ne varsa, ona doğru yönlenmemizde yardımcı olabilir. Saat 13:10 Ay-Merkür görünümü, hemhayatımızla ilgili hem de kişisel anlamdaki işlerimizle ilgilenmenin işaretçisidir. Geçtiğimiz 14-15 Eylül tarihinden bu yana olan gelişmelere bir bakalım, üzerinde düşünelim. Karşımıza çıkmış veya çıkacak teklifleri kabul edebiliriz. Yaram kalan işlerimizi bitirip, uygulayabiliriz. Saat 18:18-28 Ekim saat 12:03 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kişiliğinizin dışa yansıyan yönleri ve yaşama ilişkin kişisel bakış açınız konularında kendi içinizde değerlendirmelerde bulunmanız gayet faydalıdır. Yalnız dikkat edeceğiniz husus,  görüşlerinizin ardına gizlenmemeniz,  dışa kendini kapamadan hareket etmeye çalışmanızdır. Saat 20:48 Venüs-Neptün olumlu görünümü,  ilişkinizi ilgilendiren konularda eğer gerçekçi bir şekilde gözlemde bulunursanız hakikaten faydalı olacaktır. Yüzeyde olana değil, derinliklerde saklı olana bakmak lazım. Problemler varsa, mutlaka ele alınmalıdır. Hele, evli Yaylar özellikle sizler,  yuvanızdaki huzurun sağlanması, gelecekte pişmanlık duyulmaması için birbirinize karşı dürüst olmalısınız. Parasal sıkıntılarınız, ailevi nedenler veya farklı sorunlar tabii ki ayırıcı faktörlerdir. Ancak unutmayalım ki, iyi günde kötü günde diyerek bir yola adım attınız. O zaman gelin, bu kötü günleri nasıl aşabiliriz diye düşününüz. Eğer, gerçekten bittiyse, birbirinizi kandırmayınız. Sizi ayırmaya çalışan kişilere karşı da dikkatli olunuz. Davranışlarınıza önem veriniz. Hır gür içinde yaşamak, yüz göz olmak hiç de doğru değil. Gerçekçi olalım lütfen. Bir de, gizli saklı işlere, tanımadığınız insanlarlayapmamaya, gereksiz borçlar altına girmemeye çalışınız. Enerji her ne kadar olumlu olsa da, bu noktaları gözden kaçırmamak lazım. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz.. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. İlişkilerinizde aşırı bireysel olacağınız bir gün.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edecek plan, program veya kişileri bulma yönündeki araştırmalarınız hız kazanabilir. Büyük düşünün! Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjiniz ve iyimserliğiniz artıyor. Bu yüksek enerjinizi sportif aktivitelere yönlendirmeniz faydalı olabilir. Bedene ve sağlığa dair konularda hareketlilik gözüküyor. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapmanızı destekleyen enerjiler içine gireceksiniz. Önceliklerinizi hayata geçirme yönünden şanslı bir gününüzdesiniz.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Fakat bunu dile getirmekten çekiniyorsunuz. Yasak aşklar, ilişkilerden uzak durun bir hata yapabilirsiniz.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Bu da biraz canınızı sıkabilir.

27 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 31"
Ay
Kova
20° 26' 55"
Merkür
Koç
17° 41' 55"
Venüs
Boğa
03° 14' 31"
Mars
Koç
01° 07' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 56"
Satürn
Balık
16° 44' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 40"
Lilith
Başak
23° 32' 23"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>