Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşama çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Hareketliliğini kaybetmiş ilişkileri, gereksizce sürdürülen beraberlikler olarak görüyorsunuz.

Kendi alanınız olmayan işlerde başarılarınızla herkesi şaşırtıyorsunuz. Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınızyok gibi görünüyor.

Son zamanlarda belinizi doğrultacak bir standart yakalamış olmanız, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu. Bu konudaki rahatlığınızı dost çevrenize pay etme ihtiyacınız da takdir topluyor.

Tavrınızla ilgili sürdürdüğünüz vicdan hesaplaşması pek gerekli değil. Maddi destek vermekten kaçındığınız kişinin, istismarcı biri olduğu konusunda herkes görüş birliği içinde görünüyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor. Yine de, bir uzmana başvurabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki birini sürekli koruma, sakınma ihtiyacı içindesiniz. Onunla bu yoğunluğu yaşarken, kendinizi ihmal edebiliyorsunuz Aile içindeki konumunuz son günlerde hakkınızı veriyor. Biraz geçimsiz olduğunuz düşüncesi, barındırdığınız başka güzelliklerin karşısında anlamını yitiriyor.

27 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma günümüz, saat 14:49 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Yanlış anlamaya, anlaşılmaya açık olduğumuzu bilerek konuşmakta, dinlemekte yarar var. Kendinizi yönlendirmekte, hedef belirlemekte, karar vermekte zorlanabiliriz. Aslında bu zorlanmalar, bizi yanlışlardan koruyucu olabilir. Düşünmeden etmeden hiçbir konuda karar almamak gerekir. Saat 12:05 Merkür-Kuzey düğümle görünüm yapacak. Biz de hem dostluklarımızı hem hedeflerimizi hem de yapmak istediklerimizi gözden geçirmek zorundayız. Zaman zaman iletişime önem versek de, biraz daha içe yönelerek kendimizle temasta kalmayı, ancak çok güvendiğimiz, kafa dengi arkadaşlarımızla sohbeti yeğleyebiliriz. Hani sorun, karmaşa veya farklı görüşlere pek açık olmayabiliriz. Belli bir sınırda tutarak, mesafeli davranışlar sergileyebiliriz. İşlerimize, hedefimize yönelik gelişmeler olduğunda dışarıyla bağlantı kurmayı yeterli görebiliriz. Saat 14:49 Ay-Yengeç burcu geçişinde ailemiz veya karşılaştığımız insanlarla olan bağlantımızda duyarlılık bir hayli ön planda olacak. Sevdiklerimizi korumak ve kollamak isteyeceğiz.  Hayatın doğal döngüsü içindeki yanlış veya doğruların, varlık ve yokluğun, sevginin, bir arada yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu hissedeceğiz.

27 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız. Duygularınızda açık davranmak için uygun bir gün değil. Öfkelerinize hakim olmanız gerekebilir.. Bugün, duygusal konulara çok fazla eğilimlisiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bonkör ve yardımsever yapıda biri olmanıza rağmen tutulması zor sözler vermemelisiniz. Size bedel ödetebilecek ilişkileri veyabirliklerini hayatınızdan çıkartmalı veya bu tür başlangıçlar yapmamalısınız. İkili ilişkilerinizde olursa olur olmazsa olmaz dönemindesiniz. İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Sahip olduğunuz şeyleri koruyun ve olumlu düşünmeye çalışın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay'ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın geçmişte bir kişi hakkındaki yaptığınız konuşmalardan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özür dileyerek bu hatayı gidermeye çalışın.

27 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizle görüşmeler yapabilir, yakın çevre ilişkilerinizi geliştirebilir ve aşk hayatınız konusunda fırsatlar elde ederek, değer verdiğiniz kişi ile organizasyonlara katılabilirsiniz. Akşam saatlerinde trafikte dikkatli olmalı ve ilişkilerde kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olmalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi sorgulayabilir, geçmişinizi, yaptıklarınızı göz önüne alıp bir çeşit iç hesaplaşma yapmaya başlayabilirsiniz. Bu sırada, kendinizi herşeyden sorumlu tutmamalı, benliğinize adil davranmaya çalışmalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 49' 41" R
Ay
Yay
19° 47' 50"
Merkür
Koç
16° 09' 33"
Venüs
Koç
27° 42' 20"
Mars
Balık
27° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 05"
Satürn
Balık
16° 20' 10"
Uranüs
Boğa
22° 11' 42"
Neptün
Balık
28° 49' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 26"
Lilith
Başak
23° 02' 28"
True Node
Koç
15° 28' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>