Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla bugün bazı gerilimler ve sorunlar yaşayabilirsiniz ve bu sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insana düşüncelerinizi kabul ettirmekte güçlük çekebilirsiniz.

İş yerinizde bugün bazı insanların tavırlarından rahatsızlık duyabilir ve onlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Buna bağlı olarak işyerinizdeki performansınız da bir düşüş görülecek.

Para konularında gözle görülür bir değişime gireceksiniz ve çok rahatlayacaksınız. Bazı yatırımların verimlerini toplamaya başlayacaksınız.

Hakkınızda birileri dedikodu yapacak ve bu en kısa zamanda sizin kulağınıza da gelecek. Bu durumla ilgili birkaç insanla tartışmaya girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize güveniniz fiziksel enerjiniz her geçen gün daha da artıyor. Başlamak istediğiniz her ne varsa şimdi harekete geçme zamanı. Yeter ki kararlı olup gitmek istediğiniz yönü belirleyin. İkili ilişkilerinizde popülerliğinizin artacağı bu süreçte ilişkinizde hoş süprizler yaşayabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Beraberliği olmayan yaylar size duyulan ilgiyi görmezden gelmemeli ve ilişkinin başlaması için bir adım atmalısınız. Son pişmanlık fayda etmez. Aşk kapınızda dolaşırken reddetmemelisiniz…

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftaya, saat 05:26 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür olumlu görünümüyle adım atıyoruz. Bu enerji, aktif ve kendinize güvenli bir şekilde düşünmenin simgesidir. Sözleriniz gayet etkilidir. İnsanlar size saygı duyarlar. Saat 08:43 Ay-Neptün görünümü, başkalarının düş kırıklığına uğratmak istemediğiniz için, sizi rahatsız eden konuları dile getirmekten yanasınız. Çünkü bunları içinizde tuttuğunuz sürece üzüleceğinizin farkındasınız. Hayatın anlamını keşfetmek istiyorsunuz. İdeallerinizi ancak bu şekilde gerçekleştireceğini düşünebilirsiniz. Ancak gerçekten özgür müsünüz? Bazı şeylere dur diyebilir misiniz bunları tekrar düşünmekte fayda var. Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, sizi mutlu edebilecek kişilere, ortamlara çeken, gayet güçlü bir enerjidir. Yeni yerler, yeni insanlarla karşılaşmanızda destekleyicidir. Zamanı ve hayatı en olumlu yönleriyle ele almanızda moral takviyesidir. İlerisi adına daha etkili kararlar vermenizde yardımcıdır. Özgüveninizi arttırır. İnancınızı yükseltir. Bir karar verdiğinizde, sizi destekleyici şartların oluşmasında rehberlik edicidir. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,  

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Aşk ve sosyal yaşamınızı iç içe kurguladığınız zaman, bazı hatalar da, kendiliğinden gelişecektir. Maddi olaylar kafanızı fazlaca meşgul ettiği sürece, kendinizle ilgili konularda odaklaşmasını bilmiyorsunuz. Amacınızı iyi belirlemelisiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün için, ortam tartışmaları destekliyor ve uzlaşmayı zorlaştırıyor olabilir. Dolayısıyla, uzlaşılması gereken ya da anlaşma sağlanması gereken konularda ikna etmeniz gereken kişiler varsa zorlanabilirsiniz. Bu esnada inatçılık etmekten kaçınmak doğru olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İmaj değişikliği için uygun zamanlar içindesiniz. Bedeninize ait konulara özen göstermelisiniz. İşlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ masraflara hazır olun. Paranızı mutluluk duyacağınız şeylere harcayacaksınız. Yine de bütçenizi zorlamamanızda fayda var.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda verilen kararların sağlam verilere ve temellere dayanıp dayanmadığını sorgulayacaksınız. Bunu yaparken kendinize çok fazla yüklenmemeye özen gösterin.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde yapmayı planladığınız romantik dokunuşlar için aslında tam zamanı, boya, badana, eşyaların değişimi gibi. Ailenizden gelecek olan güzel desteklere de işaret etmekte. Evinizde daha huzurlu, keyifli zamanlar geçirebilir, evde yemekler yemek, oyunlar oynamak, evde sizi mutlu edecek zamanlar geçirebilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>