Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok sevildiğinizi biliyorsunuz. Mükemmel beraberliğinizin altında yatan gerçek beklentisiz, plansız bir sevgi. Şanslısınız. Yakında hiç aklınızda olmayan bir tatil yapabilirsiniz.

Bireysel çabalarınızla birçok şeyi halletmeye çalışıyorsunuz. Bu yalnızlığı bir süre daha yaşayacaksınız. İşyerinizde bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız.

Size pek sevimli gelmeyen birisinden bugünlerde bir yardım alma durumunda kalacaksınız. Ama çaresizlikten kabullenebileceğiniz bu yardımın arkasından büyük pişmanlık duyabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük sıkıntıları biriktiriyor vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun çöplüğünün karşısında tırnaklarınızı yiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde öğreneceğiniz bazı şaşırtıcı bilgiler sizi kızdıracak, ne kadar safım diye düşüneceksiniz. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiliyi göstermenizde yarar var.

28 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, güne damgasını vuracak iki önemli görünüm var. Saat 05:53 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün her konuda güvencemizi elde etmek için çabalamaktayız. Şartlar bizi zorlasa da, kararsızlığa düşürse de biz en doğru seçimi yapabilmek için, bilinçli ve gerçekçi olmalıyız. Eksiklerimizi tamamlamak ve en iyisine ulaşmak için mücadele vereceğiz. 21 Eylül tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşananları gözden geçireceğiz. İlkdördün etkisi altında baskılar söz konusu olabilir, engeller karşınıza çıkabilir. Gerilim yaşanabilir. Bugün sabırlı olmak ve ümidimizi kaybetmemek gerekiyor. Saat 07:25 Jüpiter-Uranüs karşıtlığında, kazanç sağlayıcıve projelere yöneleceğiz. Ancak sorumluluk almayı da biliriz. Yaptığımızın işin getirisi bizim için kıymetli olacak. Yeni bir ilişkiye adım atabiliriz. Paylaşmak, uzlaşı ve adil paylaşımları önemseriz. Zoraki değil içtenlikle, aşk ile yapılan işlerin, girişimlerin başarılı sonuçlanacağını biliniz. Birileri nedeniyle veya sırf çıkarımız var diye, yanlışlara göz yummamalıyız. Gerektiğinde sesimiz çıkacaktır. Ancak aceleyle kararlar vermeyelim. Gün boyunca her şey umduğunuz gibi geçsin. Adım attığınız her şeyde mutluluk sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

28 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonuna girmeden önce bazı konulara yetişirken daha küçük meseleleri ertelemiş olduğunu ve aksattığını fark edeceksin.

28 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutarsız veya mantıksız davranışlar içerisinde olmamaya özen gösterin.Sıradan olmanın dışına çıkmak isterken tahammülsüz davranışlar gösterebilirsiniz.

28 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeteneklerinizi kullanırsanız daha kolay ilerleyebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz yardımlar işlerinizi sağlamlaştırmak için iyi bir fırsat olabilir. Parasal konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Güçlü gördüğünüz kişilerden aldığınız destekler sizi duygusal olarak zorlayabilir.

28 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞLERİNİZİ başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmeyin. Hemen işinizin başına geçin..

28 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal davranmak yerine aklınızla hareket edecek ve böylece daha başarılı olacaksınız. Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizin desteğini alabilir, fikirlerinizi onlara anlatabilirsiniz. İkna edici ve kararlı davranacaksınız.

28 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanlarla özel hayatınız arasında kalacaksınız. Sosyal çevre oluşumlarınız, sevdiğiniz insanla takışmanıza ve özgürlüğünüzün kısıtlandığı hissine kapılmanıza neden olabilir.

28 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın monoton düzeninden çıkmak, hayatınızı renklendirecek değişikliklerin olmasını arzu edebilirsiniz. Özgür kalma ve istediğiniz gibi yaşama isteğiniz nedeniyle ilişkilerde süregelen bir problem varsa, ani kopmalar ortaya çıkabilir. Uzun zamandır uyum içinde ilerleyen ilişkinizi, Jüpiter Uranüs etkileşimi nedeniyle bitirmenizi hiç önermeyiz. Sakin kalın.

28 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse de yaşamın diğer alanlarında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

28 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>