Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizi olduğunuz gibi seviyor. Yeni ve daha başka biri olma yolundaki tavırlarınız, ona hiç çekici gelmiyor. Onun başka birini değil, siz olduğunuz için, yalnızca sizi sevdiğini anlamalısınız.

Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun,yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek kadar deneyimlisiniz. Yakında umutlarınızı şaha kaldıracak bir gelişme olabilir.

Çeşitli para sorunlarınız var. Bunların bir kısmını önümüzdeki günlerde aşacaksınız. Hazırlıklı, tedbirli yaşamak büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Bir iki güne kadar bir para haberiniz olabilir.

Hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerden çok, bu bilgileri size getiren kişiyle ilgilenmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece umutlandığınız gelişmeler, mutlaka iradi müdahale gerektiriyor. Kendiliğinden gelişenle, inisiyatif konulanın getirileri birbirinden çok farklı olacakmış gibi görünüyor. Arkadaşlarınız arasında özellikle biri, bugünlerde hepinizin ilgi odağı gibi. Bu ilgide gözlemlediğiniz bazı çıkarcı beklentiler, arkadaşlarınızla alakalı değerlendirmelerinizi biraz yerinden oynatıyor.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 02:27 Ay-Yengeç burcu geçişiyle, duygularınız ön plandadır. Her şeyi güzel ve olumlu yönden görmek isteğiniz yükselir. Huzurunuz kaçmaması için, sorunları kendi yöntemlerinizle çözümlemeye kalkışabilirsiniz. Güven duymak istersiniz. Şüpheler, baskılar, belirsizlikler hoşunuza gitmez. Saat 03:03 Ay-Uranüs görünümü, mali açıdan güvence arzunuzu işaret ediyor. Şu andaki işler sizi pek tatmin etmiyor. Farklı bir şeyler düşünüyorsunuz. Parasal konular sizi düşündürüyor. Ancak bu altından kalkamayacağınız bir sorun değil. Saat 05:10 Ay-Venüs olumlu görünümü bazı meselelerin kafanızı karıştırdığını gösteriyor. Sözgelimi sevgilinizden kuşku duymak veya ona inanmamak gibi. Kimileri için bu görünümün anlamı, güçlü ve oldukça aşırı bir duygusal yoğunluğun işaretçisidir. İnsan kaybetmemek için her türlü yola başvurur. Bu görünümü olumlu hale getirmek, sağlıklı ve dengeli bir ilişki kurabilmekle mümkündür. Bunu yapabilen çiftler birbirlerine haz duyarlar ve sevgilerini bir hayli güçlü şekilde ifade edebilirler. Saat 10:32 Ay-Satürn karşıtlığı, maddi-manevi anlamda güvencenin önemini vurguluyor. Kimseden kimseye fayda yok, ayakta durmalıyım diye düşüneceğiz. Kazancımızın yetersiz olduğunu, sorumlulukların yorucu geldiğini hissederek insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Bütün bunlar enerjinin etkisi altında doğaldır. Bize düşen, hayatı bu kadar olumsuz tarafından görmemek, kendimize güvenmektir. Her doğan gün içinde nice umutlar, mucizeler barındırır. Bundan şüphe duymayalım. Saat 12:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, sezgilerinizi inanılmaz ölçüde yükseltiyor. Özellikle para-ilişki-güvence konularında burnunuz gayet iyi koku alıyor. Kontrol etme dürtünüz bugün fazlasıyla yüksek. Size ait olanı kimseye yar etmeniz mümkün değil. Saat 14:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, gerek ilişkide gerekse mesleki konularda sizi derinden derine düşündüren meseleleri çıkarlarınız doğrultusunda ele almanızı sağlıyor. Hani eliniz açıktır, hani herkesi can bilirsiniz ya, şimdi kendinizi düşünme ve yeni hedefler için toparlanma vaktidir. Siz önemlisiniz bunu asla unutmayınız. Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin işler gelişebilir. Araya giren konular kafanı karıştırıyor ama yardım alabilirsin. Her şey kendi kontrolünde olmayacağını bilmelisin. Talep ettiğin desteği kimlerden nasıl görebileceğine tanık oluyorsun. Sende aslında, bu süreçte yanında olması gereken insanların kim olduğunu biliyorsun. Soğukkanlılığını korursan pazartesi sendromunun bu şekilde üstesinden gelebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, sorunlar hiç bitmeyecekmiş gelebilir. Olayların üstüne üstüne gitmek durumu bazen karmaşık hale getirir. Biraz yalnız kalmak daha sağlıklı düşünmeni sağlayacaktır. Kişisel görüntünle ilgilendiğin bir gün yaşayacaksın. Cilt bakımı, saç kesimi, estetik gibi konular ile ilgili araştırmalar yapmak isteyebilirsin.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ilişkilerde daha dikkatli olmalı ve aldığınız kararlarda daha temkinli davranmalısınız. Birbirinizi her yönden kontrol etme isteği bazı sürtüşmelere neden olabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Mali konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde daha fazla mücadele gerektiren durumlar sizi endişelendirebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İlerleyen saatlerde işlerinizi ve kafanızı toparlamak için boş vaktiniz olacaktır.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşle ilgili konularda şans sizden yana. Yeni bir projeye başlayıp kısa sürede popüler olabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

29 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaostan düzen yaratabilen Yaylar, duygusal dalgalanmalar, krizler olası. Doyumsuzluğuyla sizi yoran insanlarla meşgul olabilirsiniz. Alanınızı korumanız önemli. Sabah saatlerinde ani olaylar, ailevi konular gündem olabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece hareketli ve yoğun bir dönemde bulunuyorsunuz. Yepyeni atılımlarda bulunabilir, istek ve keyifle çalışabilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi size canlılık ve moral verecek. Hanım arkadaş ve akrabalar da destekleyecek.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

29 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>