Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz. Dolayısıyla da fazla çalışıyor, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda döküldüğünüzü göreceksiniz.

Parayla ilişkinizde göze hoş gelmeyen bazı taraflar gözleniyor. Bunları sizin de görebilmeniz için çok objektif bakmanız gerekiyor. Bu günlerde dostluk ve çıkar ilişkisini birbirinden ayırmakta zorluk çekiyorsunuz.

Aşk ilişkinize düzgünlüğüne aldanıp az zaman ayırıyorsunuz. Büyük bir coşkuyla yaşanmayı çok hak ettiği halde, onu bilmeden ihmal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal derinliğe önem verdiğiniz bir gün olabilir. Olayların gizemini çözmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüz öne çıkabilir. Konsantrasyon gereken işlerde başarılı olabilirsiniz. Ancak kendinizi zihinsel olarak da çok yormamaya özen gösterin.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü işlevini yitirmiş, önemi kalmamış her şeyin devre dışı bırakılması anlamındadır. Kazancımızla alakalı konularda endişeli olabiliriz. Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur. Gerginlikten uzak durmanın yolu, kibar bir şekilde görüşmektir. Baktınız ki, anlayacakları yok. En azından birkaç gün daha beklemek yararlıdır. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, mali ödemeler, yatırım, harcama gibi konuların ciddiyetle ele alınması, gerginlikle, hassasiyetle karar verilmemesinin önemini vurguluyor. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü, finansal konular üzerinde hassas düşünmemize neden olabilir. Dostlarımızın destek verici sözleri, insanların nazik tavırları kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Zayıf noktalarımızı gizleriz. Kimse içimizdeki acıyı, sıkıntıyı bilsin istemeyiz. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Dikkatimiz çabuk dağılır. Belirsizlikten hoşlanmayız. Ailemiz, güvenliğimiz, çocukluğumuz her şey bizim için kıymetlidir. Sevdiğimiz insanları yanımızda görmek isteriz. Bize karşı kaba davranılmasına müsaade etmeyiz. Herhangi bir sıkıntı olduğunda, oradan uzaklaşmak isteriz. Kafamızı dağıtacak, bizi rahatlatacak güzelliklere ihtiyacımız vardır. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Koordine olmanın kolay olmadığı bir gün. Bugün insanların, ne düşündüğünden çok kendi isteklerini belirlemen önem kazanıyor. Böylelikle gereksiz olduğunu düşündüğün kuruntulardan da kolaylıkla uzaklaşacaksın. Ailesiyleyapan bir Yay burcuysan ya da aranızda herhangi bir maddi bağ varsa, parasal konularda ayrılıklara neden olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, tüm sorunların çözümünü karşı taraftan bekleyebilirsin. Alınganlığının üst seviyede olduğu bugünde, etrafındaki bazı konuşmaları yanlış değerlendirebilir; çevrendeki insanlar hakkında fevri kararlar alabilirsin. Bu sefer belli bir tavır almak yerine, açık iletişim kurmayı denemende fayda var.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişeli ruh halinizin artması ile birlikte bunu davranışlarınızla çevrenize yansıtabilir ve gizli kaldığını düşündüğünüz olayları inceleme altına alabilirsiniz. Tedirginliğinizi ve kuşkunuzu kontrol altında tutmanız gerekebilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili olan konularda biraz daha öngörülü olmalısınız. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel konularda kendinizi zorlamayın. İlişkilerinizdeki değişim sizi derinden etkileyebilir. Dışsal etkilere oldukça açıksınız.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şans şimdi sizden yana. Aşkta dayaşamınızda da kaderiniz yeniden şekillenmeye başlıyor.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal olsanız bile son derece pratik çözümler üretebilir, sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Davetlere katılıp, dostluklarınızı güçlendirecek, yeni arkadaşlar edineceksiniz. Böylece karamsar duygulardan uzaklaşıp fikirlerinizi çevrenize kabul ettirmeyi başarabilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal yükünüz fazla. Finans konularında sorunlar olabilir. Telaşa düşmeden sakin davranmak önemli. Kendinizi kısıtlanmış hissedip ani çıkışlarda bulunabilirsiniz. Yürüyüş yapmak iyi gelir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay sizi ruhsal konularla ilgilenmeye itebilir. Okült bilgiler, metafizik konularla ilgili ortamlarda bulunmak hoşunuza gidecektir. Ortaklarınızla yarattığınız projelerin ederini konuşmak, bu bilgileri güncellemek için en doğru zamandır. Diğer yandan annenizin ruhsal sıkıntılarına çözüm bulmanız gerekebilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>