Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk yaşamınızla ilgili durgunluk gözleniyor. Yaptığınız planları gerçekleştiremeyecek ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

İşyerinizde temizliğinize önem vermenizarkadaşlarınızı rahatsız ediyor olabilir. Titizliğinizi kendinize saklayın. Aksi takdirdearkadaşlarınızla aranız bozulabilir.

Bugün eski bir alacağınızı tahsil etmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken bazı ödemeleri elinize geçecek olan bu para sayesinde yapabilirsiniz.

Sorunlarınızın çözümüne oldukça yaklaştınız ancak karşınıza çıkacak bazı fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz bir dostunuzla aranız açılabilir. İnsanların çok üstüne düşüp onlara annelik taslamak istemeniz aslından sizin iyi niyetinizden kaynaklanıyor. Ama bunu sürekli tekrarlamanızda dostlarınızın kendilerini yetersiz hissetmelerine neden olabilir. İnsanları bu şekilde değiştiremeyeceğinizin artık farkına varmalısınız.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:20 Ay-Chiron görünüm etkisi altında Çarşamba gününe adım atmış bulunuyoruz. Bu enerji,  ev içindeki bazı gelişmelerin, işinizde veya özel hayatınızdaki durumların  sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Kaçıp kurtulma arzunuz yoğundur. Sizi bağlayan koşullardan sıkılırsınız. Saat 00:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, değişim eğer güzel olacaksa hayır demeyiz. Bu görünüm, bize farklı ve heveslendirici olan ne varsa, ona doğru yönlenmemizde yardımcı olabilir. Saat 19:10 Güneş-Pluto olumlu görünümü, düzenli yaşamak, disiplinli çalışmak, sorumluluk üstlenmek ve çaba sarfederek bir yerlere gelmek zorunda olduğumuzu hatırlatan bu enerji,  maddi konularda hırslandırıcıdır. Kişi güçlü olmak ve kendini kabul ettirmek istiyorsa mücadeleden kaçınmamalıdır. Her ne kadar özgür bir doğanız olsa da, bu görünüm ister istemez sizi kazanmak adına teşvik edicidir. Saat 21:06-4 Eylül saat 01:15 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kişiliğinizin dışa yansıyan yönleri ve yaşama ilişkin kişisel bakış açınız konularında kendi içinizde değerlendirmelerde bulunmanız gayet faydalıdır. Yalnız dikkat edeceğiniz husus,  görüşlerinizin ardına gizlenmemeniz,  dışa kendini kapamadan hareket etmeye çalışmanızdır. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

3 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız. Başlatacağınız işlerin planlarını şimdiden yapmaya başladınız bile. Kişiliğinizi güçlendirecek ve egonuzu ortaya çıkaracak işler peşindesiniz.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlı programlı ilerlemeniz ve programınızda boşluk bırakmamanız durumunda kafanızdaki alanlarda başarılı olabilirsiniz. Odaklanmanız durumunda ödüller yolda. Tüm burçlar için gün geneli: Mevcut ilişki içinde olduğumuz kişi veya çevrelerin ne yaptığımızı, niye yaptığımızı, ne yapacağımızı, nereye gittiğimizi ya da ne zaman geleceğimizi v.b bilmek isteyeceği ve bunun için bizi zorlayacağı gündeyiz. Genel olarak bu tür konularda konuşmayı sevmesek de, bu sefer çevremizdeki kişiler bizi konuşturma konusunda ısrarcı olabilirler. Genel anlamda kendimizi ifade edebileceğimiz, özellikle akşam saatlerinden itibaren alışveriş, sevgi temalı ilişkiler, evi güzelleştirmek, dekorasyon yapmak v.b türünde başlıklar günü keyiflendirebilir.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlıkla ilgili konular öne çıkıyor. Tekrarlayan şikayetlerinizle ilgili kontrole gidebilirsiniz. Fiziksel konularda daha akılcı ve somut girişimleriniz olabilir. Değişim ve yenilenme temaları gündeminizde en üst sırada yer alıyor. İlişkilerinizde yeni bir döneme girebilirsiniz. Duygusal ve düşünsel açıdan daha dengeli olacaksınız.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HANGİ konuda olursa olsun rakiplerinizi geride bırakmaya başlıyorsunuz. Başka insanların arasındaki tatsızlıklara sakın karışmayın.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.

3 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>