Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yalnızlığınız devam ediyor. Arkadaş çevrenizdeki doyum, bu yalnızlığı fark etmenizi engelliyor olabilir. Dolaylı tanışmalara karşı tutuculuğunuzu kırmalısınız.

İş hayatınızda herkesçe bilinen özgün bazı projeleriniz var. Fikirleriniz oldukça parlak, fakat para sıkıntınızı bir türlü aşamıyorsunuz. Yeni teklifler hayatınıza yeni anlamlar getirecek.

Zihninize takılan konuları yeniden gözden geçirmelisiniz. Bu, bazı para ilişkilerinize daha objektif yaklaşmanızı sağlayacak. Bugünlerde almaya hazırlandığınız bazı kararlar aile içinde bunaltıcı gelebilir.

Önemini henüz kavrayamadığınıza inanılan bir konuda detaylara takılıp kalmış durumdasınız. Bir süre sonra konsantrasyonunuzu tamamen kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında biraz tereddütlü bir sevinç yaşayacaksınız. Zamansız geldiğini düşüneceğiniz bu sevinç, sizde genel bir rahatlama yaratacak. Önemli bir konuda gerekli hassasiyeti göstermiyorsunuz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranmaya yöneliyorsunuz. Dostlarınız üzerinde bıraktığınız iyi düşünceler, sizden bunun tersi davranışlar bekliyor.

3 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 06:25-11:55 arasında Ay-Boşluk süresince dikkat edilecek husus,  kendinizde ve gücünüzden şüpheye düşmemek, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını bilmektir. Bizi olabilecek zararlardan koruyucu en önemli olgu, kendimizin farkında olmaktır. Bu süre içinde, gerçek duygu ve düşüncelerinizi dışa karşı ifade etmekten sakınabilir, susmayı tercih edebilirsiniz. Önünüzü net olarak görmekte zorlanabileceğiniz bu sürede, kafanızın içi epeyce meşguldür. Çözüm bulmakta zorlandığınız meseleleri kendi içinizde ele almayı tercih edebilirsiniz. Saat 10:58 Güneş-Jüpiter görünümü, garantili işlere yönelmemizi,ortamında, günlük hayatta huzuru önemsememizi sağlıyor. Ayaklarımızı sağlam yere bassın istiyorsak, hem geleceği olan hem de gelir anlamında kazandırıcı olanı tercih etmek gerekiyor. Hatır gönül vakti değil. Geleceğimizi düşünmek zamanıdır. İlerlemenin, gelişmenin yolu, işimize sahip çıkmakla, sağlığımızı önemsemekle mümkündür. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendimize özen göstermeliyiz. Saat 11:55 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, hem kişisel yönden cesaret verici hem de hevesli bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Bu saat başladığında, bir hayli ataksınızdır. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Otoritenizi kabul ettirebilirsiniz.  Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

3 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınız alanlarda adalet duygunuzun önemli olduğunu biliyor ve dengeli bir tutum sergilemek için çaba gösteriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere vereceğiniz duygusal desteğin ne kadar önemli olduğunu farkında oluşunuz, onlarla farklı bir iletişim içinde olmanızı sağlıyor Bugün toplumsal olaylarla yakından ilgileneceksiniz.

3 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, keskin zekanız ve potansiyeliniz ile rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. En karmaşık sorunları çözebilecek enerjiye sahipsiniz. Çevrenizdeki insanlar bile bu enerjinin ve zekanın etkisi altına girmek isteyecek.Tüm burçlar için gün geneli: Ay boşlukta. İşler istediğimiz akıcılıkta ilerlemeyebilir veya kararsız ya da halsiz olabiliriz. Ancak, Jüpiter'in etkin konumu bugün dahil önümüzdeki on günü çeşitli şanslara, fırsatlara, olanaklara açık hale getiriyor. Hepimiz hayatımızın farklı alanlarında kendimizi iyi hissedebilir, hayata daha iyimser bakabiliriz. Ancak, bir iki gün için geçtiğimiz haftalardan gelen gerilimler veya sıkıntılı durumlar da devrede olacak. Sonuçlanma enerjileri ön planda. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe

3 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda daha fazla destek alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler için yeni fırsatlar doğabilir. Toprak ve gayrı menkul işleriyle uğraşmak için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde destek görebilirsiniz. İşlerinizde tamamlanmalar ve bitişler olabilir. Geliştirmekte zorlandığınız koşullar olabilir.

3 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin istekleri sizi yorabilir bugün. Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal anlamda boşlukta kalıp bir insanı hayatınıza alabilirsiniz.

3 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

3 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda çok güzel bir teklif karşınıza gelebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda şanslarınız ve fırsatlarınızla kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Kendinize güveninizi tazeleyeceksiniz.

3 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ilgili merhametli ve yardımseverliğe, evinizle ilgili ise yaratıcı dekorasyonlara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yardım edip yardım görebilirsiniz. Merhamet hissiniz yükselecektir. Köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz.   Genel olarak ise; bugün tüm gün Ay Balık burcunda kalacak. Bu konumda Ay oldukça hayalci, etkiye açık ve hassas bir tablo çizer. Başkaları için fedakarlık yapmak, özveride bulunmak ve insanlara yardımdan kaçınmamak gerekebilir. Daha yumuşak enerjiler altında olacağınız, çok fazla zora gelmek istemeyeceğiniz gün olacak. Canınızın istemediği bir işi yapmaktan kaytarabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakarak, doğal ritminizi gözlemleyin.    Duygularınızı, sezgilerinizi daha belirgin olarak hissedebilirsiniz. Algınız ve kırılganlığınız artabilir. Bugün duygusal karmaşaya ve strese daha kolay düşebileceğiniz için sakin olmalısınız. Bugün hayır diyemeyeceğimiz birileri olacaktır. Sevgi ve şefkat göstermek, romantik anlar yaşamak, hayal gücünüzü harekete geçirmek, görselliğe odaklanmak, müzik dinlemek, dans etmek, resim yapmak size oldukça iyi gelecektir.    Loş ışıkta, yavaş bir müzikle ruhunuzun dinlenmesine izin vermek, ruhani çalışmalar yapmak ve günün karmaşasından kaçmak arzusu ile gece elinize bir kadeh şarap alıp televizyonu kapatıp beyninizi dinlendirmek için uygun bir fırsat. Meditasyon yapabilir, mum ışığında bir yemek yiyebilirsiniz. Romantik bir film seyredebilir, tiyatro veya sinemaya gidebilirsiniz. Sevdiklerinizin dertlerine ortak olarak onların sıkıntılarını hafifletebilirsiniz.

3 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili ile yapılan yolculuklar ilişkinin gelişmesi ve geleceği taşınması açısından olumlu etkiler yaratır. Yalnız kişiler bu süreçte yolculuklarda yeni birileri ile tanışabilir. Yeni tanıyacağınız kişiler yurt dışı bağlantısı olan kişiler olabilir. Eğlenceler ve partiler gündeme gelebilir.

3 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 29' 37" R
Ay
Koç
24° 46' 43" R
Merkür
Koç
20° 35' 29"
Venüs
Boğa
08° 42' 27"
Mars
Koç
04° 32' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 22"
Satürn
Balık
17° 06' 19"
Uranüs
Boğa
22° 42' 25"
Neptün
Balık
29° 05' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 23"
Lilith
Başak
24° 01' 54"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>