Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İletişim yetersizliğini problem olarak saptayıp üzerine gitmeniz gerekiyor. Duygularınızı davranışlarınıza yansıtabilmelisiniz. İlişkinizin somut, belirgin ifadelere ihtiyacı var.

İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Bu karmaşa arasında işinize yoğunlaşmanızın beklenmesi biraz fazla talepçilik gibi. Performansınızla ilgili memnuniyetsizlikler bugünlerde dile getirilebilir.

Bir yakınınıza destek vermeniz gerekecek, biraz zorlanacaksınız. Standardınızı biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz. Bu anlayış, sizi her zaman cebinde parası olan biri yapıyor, sıkıntısız yaşayabiliyorsunuz.

Sağlık konularındaki esnekliğiniz, son zamanlardaki uykusuzluk probleminizi gündelik gerginliklere bağlamanıza yol açıyor. Biyolojik nedenleri olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karasızlıklara elverişli bir gün. İkilimler içindesiniz, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşıyorsunuz. Sizin için harekete geçme zamanı. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz, kendi cephenizde ihmalkarlıklara yol açabiliyor. Bugünlerde kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Uzakta yaşayan bir dostunuzla ilgili sevinçleriniz söz konusu.

3 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 3 Ocak (saat 10:46)-3 Şubat (saat 18:51) tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu geçişinde, ev içi ve ailevi konular üzerinde duracağız, sevgi birliliğinin oluşmasına önem vereceğiz. Sorunların üstünü kapatmayacağız, huzursuzluklara neden olmayacağız. Problemler olsa dahi, bunlar göz ardı edilerek veya büyütülmeden çözümlemekten yana olacağız. Ancak ben derim ki, her durumu şöyle bir gerçekçi şekilde de ele alalım lütfen. İdeallerimiz, düşlerimiz, hayallerimiz tabii ki kıymetli. Fakat gözümüzün de açık olması yararlıdır. Bu dönemde ofis çalışması veya evde hobilerimize ağırlık vermek, grup faaliyetleri, staj görmek, sergilemek, kendimizi geliştirmek amaçlı işlere yönelebiliriz. Karşımıza bir teklif çıktığında üzerinde düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Venüs-Balık geçişleri, manevi anlamda huzur duygusu, sevdiklerimize yakın olma arzusudur. Hassasiyet bir hayli yükseldiği için, hiç kimse evin içinde, aile arasında kavgaya tartışmaya meydan vermek istemez. Venüs hedefleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili yaşam evinin yöneticisi olduğu için, bu konular evin içinde görüşülür. Aile bireyleri arasındaki buzlar eriyebilir. Belki birçok problem düzelmeyebilir. Ancak şu var ki, bu problemleri ele alış şekliniz ılımlı hale gelir. Venüs Balık burcunda yücelim gücü kazanır. Sevginin en saf en ulaşılmaz halini yaşama arzumuz yükselir. Gizliliklerinizi korumak, bir takım sırlarınızı muhafaza etmek istersiniz. Hayallerin, anıların, geçmişiniz ve derinlerinizde yatan tüm duyguların hırstan uzak bir şekilde ele alınması bazen de boş ver Allah büyük diyerek affedilmesi hali, yine bu dönemin etkileri arasında sayılabilir. Not: 3 Nisan-15 Nisan tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs Balık sürecinin sizlere hoş duygular yaşatması ve gönlünüzdeki güzelliklerin karşılığı olması dileğimle,

3 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailendeki bir kadınla aynı fikirde olmamak, sizi rekabet içerisine sokabilir. Fakat bu kişi aslında sana destek olmaya çalışıyor olabilir.

3 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda stres yaratmak ya da yaşatmak doğru olmayabilir. Özellikle sizi zorlayan kişilere katlanmak durumunda değilsiniz. Doğru bilgilere ulaşmaya çalışarak gerçekçi anlaşmalar yapabilirsiniz. Günün Atmosferi:Baskılara rağmen, gerçeklerden uzaklaşılmamalı

3 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Yön vermeniz gereken konularda kararlar alabilirsiniz. Emlak ve toprak ile ilgili konularda engeller olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ailenizle ilgili konularda hassas davranabilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Yapmak istediklerinizi farklı bir enerji ile ortaya koyabilirsiniz. Özellikle yaratıcı ve güçlü kişileri etkileyebilir, yeni atılımlarda bulunmak için hevesli olabilirsiniz. Bu arada önem verdiğiniz kişilere karşı davranışlarınızı değiştirip aranızdaki ilişkileri daha farklı ve başarılı boyutlara ulaştırabilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileye ilişkin konularda keyifli olabilecek bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde ailenizden daha çok destek görebilirsiniz. Evinizde dekorasyon yapabilir, evinizi süsleyebilir, yuvanızda ailenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vaktinizi aile ve ev yaşantınızda harcamak isteyeceksiniz. Dekorasyon, tadilat, tamirat, yer değiştirme gibi konular gündeminizde olacak. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız ve beklentileriniz çok güçlü olacak. İsteklerinizi başarıyla ifade edecek, olumlu bir tutum içine gireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak ve yoğun olacak. İçinizdeki arzuları dışınıza yansıtmayı başarabilir, çevrenizdeki kişileri etkileyebilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak.

3 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>