Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İletişim yetersizliğini problem olarak saptayıp üzerine gitmeniz gerekiyor. Duygularınızı davranışlarınıza yansıtabilmelisiniz. İlişkinizin somut, belirgin ifadelere ihtiyacı var.

İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Bu karmaşa arasında işinize yoğunlaşmanızın beklenmesi biraz fazla talepçilik gibi. Performansınızla ilgili memnuniyetsizlikler bugünlerde dile getirilebilir.

Bir yakınınıza destek vermeniz gerekecek, biraz zorlanacaksınız. Standardınızı biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz. Bu anlayış, sizi her zaman cebinde parası olan biri yapıyor, sıkıntısız yaşayabiliyorsunuz.

Sağlık konularındaki esnekliğiniz, son zamanlardaki uykusuzluk probleminizi gündelik gerginliklere bağlamanıza yol açıyor. Biyolojik nedenleri olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karasızlıklara elverişli bir gün. İkilimler içindesiniz, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşıyorsunuz. Sizin için harekete geçme zamanı. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz, kendi cephenizde ihmalkarlıklara yol açabiliyor. Bugünlerde kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Uzakta yaşayan bir dostunuzla ilgili sevinçleriniz söz konusu.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar güne, yaratıcı enerjisiyle bizleri çevreleyecek Ay-Aslan burcu geçişiyle merhaba demekteyiz. Saat 08:23 itibariyle etkili olacak. Bilgi ve tecrübeye dönük işlerde başarı yüksek olacak. Meslek veya eğitimle ilgili konularda yeni kararlar alabilir, istediğiniz yönde tercihte bulunabilirsiniz. Meraklılığınız yaratıcı kabiliyetlerinizin açığa çıkmasını sağladığı gibi, sizinle aynı düşünen kişilerle bir araya gelmenizde de etkilidir. Yazılı belgeler, kontratlar konusunda olumlu imzalar atabilirsiniz. Oturduğunuz çevredeki yeni bir değişim meydana gelebilir. İlginç kişilerle tanışabilirsiniz. Her türlü haberleşme, sanatsal faaliyet, ticari etkinlikte başarılı olabilir, kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 18:38 Venüs-Neptün olumlu görünüm etkisinde, bütçemizin gözden geçirilmesi, ihtiyaçların alımı, kış dönemi olması sebebiyle ödemelerin artması, ailevi ilişkilerin önemi, hayal ettiğimiz bir takım gelişmelerin umut edilmesi veya bu anlamda düşünceli olmamız doğaldır. Günün en mutlu kişisi olmanız, huzuru yüreğinizde duymanız dileğimle,

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meslek hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bir gündesiniz. Haklarınızı arayın taleplerinizi ifade edin ve profesyonelliğinizi konuşturun. Özel yaşamınızda ise krizleri aşacak ve dogru kararlar alarak şansınız her bakımdan sizleri mutlu kılacak.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınızda hukuki sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Alacağınız mali uyarılar ve borçlar konusunda stres yaşamamaya dikkat etmelisiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için harekete geçebilirsiniz. Olayları daha rahat algılayabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili ortak konularda farkındalığınız artabilir. Keyif aldığınız konulara zaman ayırın.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız ve beklentileriniz çok güçlü olacak. İsteklerinizi başarıyla ifade edecek, olumlu bir tutum içine gireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak ve yoğun olacak. İçinizdeki arzuları dışınıza yansıtmayı başarabilir, çevrenizdeki kişileri etkileyebilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yurt dışı, yabancılar ve uzaklarla ilgili konular gündeminizde olurken ilişkilerinizde sezgilerinizi, hislerinizi daha çok dinleyebilirsiniz. Seyahatlerinizde keyifli kişilerle tanışabilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza buyruk davranmak istiyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Dış ortamlardan alacağınız haberler hayata keyifle bakmanıza neden olacak.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşimhayatınızda uzun zamandır beklediğiniz olumlu sonuçları size taşır. Bir kadın yöneticinin desteğinden yararlanırsınız. Kazancınızda artış yaratacak konular ve şartlar gündeme gelir. Hayallerinizde şekillendirdiğiniz bir projeyi hayata geçirmek için uygun bir zamandasınız. Kalbi boş olanlar gerçekten kafaca anlaştıkları biriyle tanışabilirler.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak.

3 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>