Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde çalışma hayatınız, işiniz sizin için her şeyden önemli olmaya başladı. Bunun dışındaki hiçbir şeye önem vermiyorsunuz. Bu yüzden bugün sevgilinizle tartışabilirsiniz.

Çalışma hayatınızda yeni bir döneme girdiniz. Bu yüzden yaşamınızı bir düzene sokmaya ihtiyacınız var. Zaman zamanyerinizde çok hırslı ve stresli oluyorsunuz.

Parasal açıdan oldukça olumlu bir gündesiniz. Bazı harcamalarınız olacak ama bunlar sizin maddi durumunuzu pek fazla etkilemeyecek. Bir para haberi bekliyorsunuz. Dikkat : Bugün sinirleriniz oldukça gergin olacak. Bu yüzden stresinizi , sinirinizi arttıracak insan ve ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Aşırı duyarlı olduğunuz konular sık, sık gündeminize girebilir. Bugünlerde duygusallığı geri planda bırakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakında birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta pek hoşunuza gitmeyecek. Bu sıralar, her zamankinden farklı bir biçimde hareketlenecek ortam arıyor, sürekli yeni sosyallik gerekçeleri yaratıyorsunuz. Bu arayışlar içinde beklenmedik etkilenmeler, sizi alanları içine alabilirler.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. İstediğimiz gibi işler yolunda gitmeyebilir. Bunun sizi öfkelendirmesine izin vermeyiniz. Bugün böyledir, yarın gelişmeler istediğiniz şekilde olur. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü, yetenekli olduğumuz her alanda girişim gücü, cesaret kazandırıcı ve işlerimizi yoluna koymada başarı şansı vericidir. Aklımız eyleme dönük şekilde her zorluğun üstesinden gelmemizi sağlar. İki yıllık bir planlama ve hedef belirlemenin göstergesidir. Amacımızın farkında olarak ilerleriz. Sözlerimiz başkalarını kolayca etkilememizi sağlar. Eğer bir şeyi kafamıza takmışsak, asla vazgeçmeyiz. Kısa sürede başarıya ulaşırız. Bu görünüm hız ve aktivitenin göstergesidir. Kararlar çabucak verilir ve yürürlüğe konur. Karşı cins üzerinde etkili olmamızı sağlar. Kendimizden eminizdir. Üstlendiğimiz herolumlu şekilde sürdürülür. Toplumsal ilişkilerimiz, gruplarla bağlantımız, sosyal medyayla temasımız bir hayli kuvvetlidir. Yolculuklar, eğitim, satış-pazarlama gibi alanlarda başarı şansımız yükselir. İfade ettiğimizin arkasında dururuz. Pes etmeyiz ve kararımızdan dönmeyiz. Zihnimiz sağlıklı çalışır. Çevremiz üzerinde etkimiz bir hayli yükselir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızın yoğunlaşmasına neden olacak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Duyarlı ve alıngan olabileceğiniz bir gün. Yaratıcı ve kararlı olduğunuz halde içten içe karamsar ve endişeli olabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde rekabet ve kıskançlık duygunuz karşınızdaki kişiyle aranızı açabilir, sevdiğinizin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Evet haklı olabilirsiniz. Belki de sevdiğinizi her şeyden ve herkesten sakınıyorsunuz fakat şunu da bilmelisiniz ki sevginin azı ne kadar üzüyorsa fazlası da o kadar bunaltır. Bu noktada biraz daha ılımlı olup, duygularımızı dengeleyebilmek hem sizi hem de karşınızdakini rahatlatacaktır.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha iddialı ve kararlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak her zaman haklı olduğunuzu düşünmemelisiniz. Sorumluluklar da önemli.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kardeşlerinizle ilişkiniz başta olmak üzere iletişimde bulunduğunuz insanlara finansal konularda derdinizi anlatmakta zorlanabilir yanlış anlaşılmalar yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz bugün. İlerleyen günlerde maddi açıdan girişimler söz konusu olabilir ve işte o zaman beklentiniz olan konularda başkalarından destek görebilirsiniz. O gün gelene kadar kimseyle çatışma içine girmeyin, size destek olan kişilerle iyi geçinmeye çalışmalısınız.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatı, konum, statü ve kariyer açısından önemli bir gün. Başkalarının hakkınızda ne düşündüğü veya sizi nasıl gördüğü bugün sizin için biraz daha önemli olabilir. Bununla birlikte duygularınızı göstermekten de sakınmayabilirsiniz. Tutum ve tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, şansınız çok yüksek olacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda çok keyifli vakit geçireceksiniz. Günün doya doya tadını çıkarın.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim sizi adeta bir rokete bindirir. Gerek zihinsel gerekse fiziksel olarak son derece enerjik bir gündesiniz. Aman sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Ayrıca kırıcı sözlerle karşınızdakileri incitmemelisiniz. Bacak, baldır, kalça ve karaciğeriniz hassas olabilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başında, günlük işlerinizde beklenmedik artışların olacağı birkaç gün geçirmeniz mümkündür. Yine de içinde kalacağınız yoğunluk, koşuşturmaca, hatta artan iletişim trafiği, sizi yormak ya da gerilim yaratmak yerine, gözünüze, hoşunuza giden bir faaliyetler zinciri veya eğlenceli bir spor aktivitesi gibi görünebilir. TEK sorun, zihninizin, uğraşmanız gereken konular sebebiyle karışması ve gerçekçi yaklaşımı kaybetmesi olabilir ki, bu bile, mantığa sıkı sıkıya sarıldığınız takdirde kolayca engelleyeceğiniz bir durum olacaktır. Yakın ilişkilerinizde bazı kopmaların veya soğuklukların olmasına sebebiyet verebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>