Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın dostlarınızın uyarılarını dinlemekte yarar var. İki tarafın da özür dilemesi için çok neden olduğunu göremeyecek kadar öfke dolusunuz. İlk adımı o atabilir ama siz bunun önemini yeterince kavrayamayabilirsiniz. .

Haftanın ilk günü kısa biryolculuğuna çıkacaksınız İşyerinizde size haminiz gibi davranan bir üstünüz, bu davranışıyla farkında olmadan çekemezlikler yaratıyor. Onu bu konuda uyaracaksınız.

Bu günlerde uzak bir yere topluca para göndereceksiniz. Bu, karşılığı olan bir para olacak. Para sorunu yaşamıyorsunuz. Bunda sizin para kullanımındaki becerilerinizin payı var.

Söz verip umutlandırdığınız kişi çok alıngan biri. Bu yüzden unutmamak için bir yere not etmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek istiyorsunuz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Yarın yapacağınız piknik gezisinin hazırlığındasınız. Bu yakınlarda öğreneceğiniz bir şey, sizi çok sevindirecek. Kötü yorumlar yaptığınız için kendinize kızacaksınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 02:51 Ay-Mars görünüm etkisinde Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji, kariyer hayatınızı ilgilendiren tüm konularda şu aralar sıkı bir analizde bulunarak mevcut durumunuz hakkında bir takım kararlar almanıza neden olabilir. Sizin arzuladığınızkoşullarına uymayan şartlarda çalışıyorsanız, bu sizi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda tatmin etmiyor olabilir. Saat 10:15 Ay-Neptün görünümü, hangi konuda olursa olsun kendimizi güvende hissetme arzumuzu büyütüyor. İnsan hayal ediyor. Mutlu ve huzurlu bir yuva. Sevgiyle yaşanan bir hayat. Sağlıklı ve güzel çocuklar, bizi seven bir insan. Bütün bunlar ne güzeldir değil mi? İşte bu görünüm, bize bu güzellikleri düşündürüyor. Saat 15:16 Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımız ve yaşantımızla ilgili konularda maddi ve manevi anlamda güvende olmak arzumuzu işaret ediyor. Sağlıklı bir hayat sürmek, kazanmak, ilerlemekten yanayız. Bunun için ne yapmamız gerekiyor, bunlar üzerinde duracağız. Saat 17:39 Güneş-Merkür kavuşumu, ilerisi adına düşündüğümüzortaklıkları, mevcut dostluklarımız, özel ilişkilerimiz, planlarımız, projelerimiz üzerinde geçtiğimiz 2 Eylül ve civarı günlerde yaşanmış, karar verilmiş, girişimde bulunulmuş meselelerin geldiği son duruma bir bakacağız. Yenilenme var mı, yolunda gidiyor mu, içimize siniyor mu? Cevabımız evet bile olsa, yine düzenlemeye, bakmaya devam edeceğiz. Çünkü gözümüze önceden çarpmayan bazı noktaları, eksikleri görebiliriz. Diyelim ki, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Kafamızı yoruyor, içimizi bulandırıyor. O zaman üzülmeyiniz. Çünkü şu sıralarda eğreti duranların toparlanması için zaman olgusu kıymetli. Ancak Ekim ortasına geldiğimiz zaman anlayacağız. Şimdi yapılması gereken, gözlemde kalmak, rutin işlere ağırlık vermek, araştırmak, ne doğru olur ne olmaz diye düşünmektir. Saat 18:54 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatımız ve mali konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Hem huzur, güvenlik, rahatlık arayışındayız hem de ileriyi görmek istiyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basmasından yanayız. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda istediğiniz sonuçları elde etmek veya istediğiniz geri dönüşleri almak eğilimindeyseniz, grup çıkarlarını ya da diğerlerinin ihtiyaçlarını ve fikirlerini bir süre için kendi istek veya ihtiyaçlarınızın önüne koymanızda fayda var.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut oluşmların, anlaşmaların, planların ya da düzenlemelerin bazılarının şu an ki haliyle verimsiz olduğuna karar verebileceğiniz günlerdesiniz. Bu sonuca ulaşırsanız, her şeye yeni bir şekil verme ve güncelleme şansınız da oluşacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, yetenekler, evimiz, güvenliğimiz, ülkemiz, huzurumuz, zevklerimiz ve konforumuz ön plana alacağımız konular olabilir iki gün için. Ortaya çıkabilecek bilgiler, haberler veya yapılabilecek açıklamalar ön planda. Öz güvenimiz, enerjimiz ve cesaretimiz yüksek. Hızla belli girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde, kendimizi en iyi şekilde ifade etme şansımız var. Ancak, artan öz güven ve cesaret gereğinden fazla açık konuşmamıza neden olabilir. Bugünlerde, tutulmanın etkileri sebebiyle yaşanan gelişmeler veya olaylar, bazı planların, işlerin, ilişkilerin ya da düzenlemelerin eksik yönlerini görmemizi, yanlışlarını bulmamızı sağlıyor. Kontrolümüz dışında gelişmeler karşısında neler yapabileceğimizi öğreniyoruz. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığı açıkça ortada. Ortam değişiklik gerektiriyor. Değişikliklere uyum sağlama yeteneğimizi geliştirmemiz, bugün ve yarın olduğu gibi gelecekte de bize pek çok alanda çok şey sağlayacağa benziyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Risk almak isteyeceğiniz konular olabilir. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde doğabilecek imkanlar söz konusu. Hareketli bir gündeminiz olabilir.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Edebiyat... İnsanların neler hissettiklerini hissedebiliyorsunuz ve yardım için adeta yarışıyorsunuz. Bugün insani yönünüz oldukça yüksek.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal anlamda sınırlanmış ve yalnız hissedebileceğiniz geçici etkiler alırken, yaşamınızda pozitif insanlarla görüşmek, enerji çalışmalarına katılmak ve tercih ederseniz yalnız kalarak zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmek bugün enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

30 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir arkadaşınızla buluşmak ve konuşmak için harika bir gün. Daha önceden sorun olan konu ve olayları halletmek için harekete geçebilirsiniz. Durumları toparlamak kolay olabilir.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle sağlık! Olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeniprojeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir güne giriş yapıyorsunuz!

30 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

30 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 59"
Ay
Kova
22° 00' 51"
Merkür
Koç
17° 45' 19"
Venüs
Boğa
03° 22' 43"
Mars
Koç
01° 12' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 30"
Satürn
Balık
16° 44' 37"
Uranüs
Boğa
22° 27' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 02"
Lilith
Başak
23° 33' 07"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>