Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi önsezilerinize bağlı olarak yaşıyorsunuz. Olumlu ya da olumsuz anlamda sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafa düşünme şansı bile vermiyorsunuz.

İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız gibi görünüyor.

Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz.

Size gösterilecek abartılı bir ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek. Bu alakadan memnun olmak için aceleci davranmamanızda yarar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandıkları hissini uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Birkaç gün içinde bir konuda statükoyu koruma arzusu gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:36 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, özgürce hareket etmek isteriz. Saat 11:00 Ay-Merkür karşıtlığında,yeni bir çevre arayışı, farklı yerler görme ihtiyacı sizin için artık elzem olmuştur. Bir yolculuğa çıkabilir, biraz olsun rutin hayatınızdan uzak durmak isteyebilirsiniz. Saat 11:37 Ay-Uranüs görünümü, yeni bir çevrede yaşama arzumuzu yükseltiyor. Elimizdeki olanaklar zorladığı için sıkılıyoruz. Maddi-manevi anlamda güvence elde ederek rahatlamak istiyoruz. Özgür olmak ihtiyacımız bu saatlerde bir hayli yoğun olacak. Saat 16:01 Merkür-Uranüs görünümü, yeniliklere açık ve değişimden yana olan bireyin aradığını bulamaması halidir. Bu durum rahatsızlık verir. Ne kadar sorun varsa kendini hatırlatır. Arzu edilenler için beklemek, sabırlı olmak gerekir. Bu da canımızı sıkar. Yolculuklarda güvenli firmaları tercih etmek, trafikte kurallara uymak gerekir. Saat 22:31 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, geleceğimizi düşünmenin önemini vurguluyor.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emek verdiğin hiçbir şeyi bırakmak istemiyorsun. Bu yüzden ev ya dadeğişikliği gibi konularda tek başına hareket etmiyorsun.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin bir hayli aktif olacağı özellikle sosyal medya aşklarının gündemde olacağı hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Hatta yakın bir dostunuzun hiç tahmin etmeyeceğiniz bir kişiyle birlikte olduğunu bilmek sizleri oldukça şaşırtabilir. Aynı zamanda sizin de beraber olduğunuz kişi ile ilgili başkalarından öğreneceğiniz bilgiler sizleri geleceğe yönelik bazı konularda düşüncelere sevk edebilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni haberler, görüşmeler ve ziyaretler söz konusu olabilir. Farklı düşüncelerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gününüzdesiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapacağınız yolculuklar ve gezilere ilişkin farklı ve sıradışı düşünceler ve fikirler geliştirebilirsiniz. Ancak bunların sonuçlarını da bir şekilde öngördüğünüzden emin olmalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız deneyimlere vereceğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz. Sağlığınızdaki anlık değişimler sizi zorlayabilir. Kafanızı dağıtmaya ve biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parlak fikirlerin aydınlattığı bir gündesiniz. Sizin özgür ruhunuza yenilikler iyi gelir. İlişkinizi macera ruhuyla besleyebilirsiniz. Elektronik aletlerin bozulmasına ve elektrik çarpmalarına dikkat edin. Ani yolculuğa çıkabilirsiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

30 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 05' 46" R
Ay
Yengeç
02° 18' 18" R
Merkür
Koç
24° 57' 41"
Venüs
Boğa
14° 33' 53"
Mars
Koç
08° 11' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 34"
Satürn
Balık
17° 28' 38"
Uranüs
Boğa
22° 58' 58"
Neptün
Balık
29° 13' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 45"
Lilith
Başak
24° 33' 33"
True Node
Koç
15° 05' 14"
Son Güncelleme : 11/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>