Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün sakin ve sıradan bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizden yine aynı sevgi sözcüklerini duyacaksınız ve bunlar size bugün bir anlam ifade etmeyecek. Aşk hayatınızı hareketlendirmek için bazı girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz.

İş yaşamınız açısından olumlu ve heyecanlı bir gün geçireceksiniz. Rutin işlerinizin yanı sıra zevk aldığınız bazı işlere de el atacaksınız. Bazı ortak çalışmalara girmeniz söz konusu olabilir.

Bugün harcamalarınızda bir artış gözlenebilir. Özellikle kendiniz ve eviniz için beklemediğiniz harcamalar yapabilir, maddi olarak kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Bugün hayal gücünüz başarılı olacak ve üretkenliğinizi kullanmanız gerekebilir. Bunu başardığınız takdirde yeni projelere el atacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü bugün çalışma arkadaşlarınızdan göreceğiniz olumlu tepkiler kırılan hevesinizi yeniden canlandıracak vehayatınızda başarınızla adınızdan söz ettireceksiniz. Özel yaşamınız da da kırgın olduğunuz eş ya da sevgilinizden gelen güzel haberlerle barışacaksınız.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 08:51 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs zorlu görünümü,  kişinin ne olursa olsun dilediği gibi yaşama arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Para konularında baskı altında kalan, sabırlı olmaya zorlanan birey, ister istemez gerginleşebilir. Saat 14:25 itibariyle Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, mevcut durumumuza baktığımızda,  -Ben doğru ve düzgün biriyim fakat nedense tutarlı bir ilişki yaşamakta zorlanıyorum ve karşıma çıkan her kişi bana ayrı bir hüzün, engel ve zorluk çıkarmakta diye düşünürüz. Elden geldiğince sakin düşünmekte, kendinizi üzmemekte, insanları olduğu gibi kabul etmekte fayda var. İç derinliklerimizle teması kesmezsek, kendimize inanırsak, kimsenin bizi yanlışa sürüklemesine izin vermemiş oluruz. Saat 21:50-31 Temmuz saat 00:40 arasında Ay-Oğlak burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecektir. Her anlamda engellenme yüksektir fakat mantıklı düşünmemiz kolaylaşır.  Olaylara ciddi bir  perspektiften bakılır. Kaldı ki bir Yay için bu durum ateşli ve dağılan enerjisini belli bir çerçeve içinde tutabilmesi açısından etkilidir. Maceracı düşünmekten ziyade, güvenliğimi nasıl sağlamalıyım, kazancım konusunda ne gibi adımlar atmalıyım tarzı düşünmeniz mümkündür.Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bencilce yaklaşımlardan uzak durmalı, ses tonunuz karşınızda ki kişilerin üzerinde olumsuz izlenim birakacağınızı unutmadan hareket edin. Özel yaşamınızda da krizler yaşayabilir haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler. Karışmadan izleyici olmakta zorlansanız bile, bugün için bir kenarda beklemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Olaylar beklenmedik bir seyir izleyebilir veya ani gelişen olaylar meydana gelebilir. Stresli durumlara, tartışmalara veya gergin ortamlara açık bir gündeyiz. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı da tedbirli olmak gerekebilir veya ufak çaplı gaz sıkışmaları, yangınlar, ufak tefek patlamalar, saldırgan kişi ve gruplar türünde etkiler de günün gezegen etkileri arasında olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise, daha sakin etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Yeteneklerinizi kullanarak finansal konularda farklı çözümlemelere gidebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. İlişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeylerden mutlu olacağınız ve şükredebileceğiniz bir gün. Evli arkadaşınızın yaşadığı problemlere karışmayın. Yardım isteklerini nazikçe geri çevirin.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca zekanız ve iletişim becerilerinizle ön planda olacağınız, aile büyükleriniz ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinize zaman ayırabileceğiniz, duygusal olarak hassas ve alınganlığa açık bir gündesiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda güvensizlik hissedebilirsiniz. Para harcamak istediğiniz birçok kalem olmasına karşın, her şeyi en ince detayına kadar düşünmek sizi yorabilir. Güzel kazançlarınız olacak.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük yapılması gereken angarya işlerle uğraşabilirsiniz. Bugün diyete veya spora başlamak için harika bir gün sizler için. Bugün yaratıcı çalışmalar yapmak, kendinize zaman ayırmak, hoşlandığınız şeylere yönelmek,hobilerinize vakit ayırmak için harika bir gün.  Uyku düzeninize dikkat edin, uykunuzu çok fazla alamayabilir, rahatsız uyuyabilirsiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

30 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 14" R
Ay
Koç
10° 30' 52"
Merkür
Koç
19° 51' 14"
Venüs
Boğa
07° 30' 46"
Mars
Koç
03° 47' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 34"
Uranüs
Boğa
22° 39' 03"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 12"
Lilith
Başak
23° 55' 27"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>