Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla birlikte olmak istiyorsunuz ama onunla yeteri kadar ilgilenmiyor, duygularınızı açıklayıcı davranışlardan kaçınıyorsunuz. İlginizi ondan sakınmayın ki o da size yakınlaşsın.

İşinizle ilgili iletişim ve ulaşım gibi sorunlar yaşayacaksınız. Konuolunca tüm titizliğiniz üzerinizde oluyor. İyi işi ve bu işi ortaya çıkaranı da taktir etmesini biliyorsunuz.

Ödemeyi geciktirdiğiniz bir borcunuz bugün kafanızı bir hayli meşgul edecek. Bu sıralar paraya sıkışık olduğunuz için arkadaş ya da yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz.

Yanlış anlaşılıyorsunuz. Kendinizi yeterince iyi ifade edemiyorsunuz. Çevrenizde sizi çok beğenen biri var ama bu kişi konum olarak sizin altınızda ve size yaklaşamıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda bazı değişiklikler olacak. Zihinsel yetenekleriniz ve iletişimdeki başarınızla dikkat çekeceksiniz. Ailenizle ilişkileriniz istediğiniz doğrultuda gelişecek. Güvenliğinize olan düşkünlüğünüz sizi yaşadığınız yerle ilgili bazı değişikliklere yöneltecek.

4 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 03:37 Ay-Oğlak burcunda güne adım atıyoruz. Maddi ve manevi anlamdaki huzuru, dışarıdan değil, bilhassa kendi içimizde sağlamaya çalışmakta yarar var. Çünkü bu enerji altında, bizim kendimize duyduğumuz güven son derece önemli. Birilerinin etkisi altında kalmamak ve kendimizi yetersiz hissetmemek için, bastığımız yerin farkında olmalıyız. Ekonomik zorluklar karşısında kötümser düşünmek yerine, bilhassa çaba sarfederek, disiplinli çalışmakta fayda var. Kaldı ki, siz Yaylar çözümleyici ve amacına kendini adadığında taşın suyunu çıkarabilecek kadar güçlü insanlardır. Parasal konular yine gündem maddemizin başında yer alıyor. Çok dikkatli ve mantıklı bir şekilde hareket etmekte yarar var. Yarınlarınızı garanti altına almak istiyorsanız, bastığınız yeri bilmeniz şart. Hangi konuda olursa olsun ciddi düşünmeli ve kendinizden emin olmalısınız. Çünkü bu güven duygusu, yanlış yapmanızın önünüze geçer. Saat 12:22 Ay-Venüs karşıtlığında, maddi ve manevi konularda sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmek gerekliliği vardır. Yarınlarınızı düşünüyorsanız, aldığınıza verdiğinize, harcamalarınıza dikkat etmekte yarar var. Saat 21:22 Ay-Merkür görünümü, parasal işlerimizi dikkatli ve sağlam bir şekilde gözden geçirmemizde etkili oluyor. Mevcut işimizin artı ve eksilerini düşüneceğiz. Durum değerlendirmesinde bulunacağız. Saat 21:48 Jüpiter-Pluto görünümü, sosyal hayatınız, arkadaşlıklar, dünya ile ilişkiniz, hedefleriniz, finansal konular ve değerleriniz anlamında bugüne dek yaşananlarla yüzleşerek, hatalarınızı, eksiklerinizi görerek yeni bir değişim ve dönüşümde bulunmanız için etkilidir. Kim bilir kaç insan canınızı yaktı, sizi anlamayan dostlar, iyi gün arkadaşları, dar gününüzde yanınızda olmayanlar, sadece para, güç veya bir başka nedenle hayatınıza girenler, siz zordayken gülenler, maddi kayıplar, manevi acılar çektiniz. Ancak bütün bunlar size ne öğretti, asıl önemli olan budur. Geçmişi geri getiremeyiz ancak geleceği, edindiğimiz bu tecrübeler doğrultusunda yeniden dizayn edebiliriz. Sosyal hayatımızı düzenleriz, paramızı daha dikkatli kullanırız, kim dost kim düşman, hangi yol bizim için olumlu bunları gözden geçirip, yeni bir sayfadan hayata bakabiliriz. Belki zor gelebilir, ancak böyle yapmak, hem başarılı şekilde hedefe ulaşmanızda hem de hayatınızı garanti altına almanızda yarar sağlar. Başarı, şans ve olumlu değişimlerin sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

4 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün epey hareketli geçecek. Bugün gönlünden geçeni yapmaktan yana olacaksın. Ailene zaman ayırmak isteyebilirsin.

4 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireylerinden yardım görebilirsiniz. İlişkinizde partnerinizin haklılığını anlayabileceğiniz bazı gerçeklikler önünüze gelebilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TAMAMEN umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan umutla döneceksiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ilişkileriniz ve parasal işleriniz konusunda bazı sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Böyle bir durumda planlarınızın doğruluğunu bir kez daha gözden geçirmeniz gerekebilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baş döndürücü hızla bize yenilikleri ve aydınlanma prensibini taşıyan Uranüs, uzun zamandan beri sizin aşk hayatınızda ve sosyal ilişkilerinizde fırtınalar estiriyor. Hobi, spor, yaratıcı yönünüzle ilgili size yeni fikirler, akımlar ve durumlar taşıyor. Bugün bu yaşam alanınızı tekrar gözden geçirmek isteyecek ve nelerin hayatınızda kalmasını isteyeceğine karar vereceksiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

4 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>