Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve kendinize olan güveninizin artacağı bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki iletişimler genel olarak uyumlu olacaktır ve duygularınızı net olarak ifade edecebileceksiniz. İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Size yakın biriye görüş alışverişinde bulunabilir ve yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. İhtiyaçlarınızın ve isteklerinizin daha iyi farkına varabileceğiniz bir gündesiniz ve karşınıza çıkabilecek bazı fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. İş yaşamınızda yeni insanlarla tanışabilecek ve yeni diyaloglar kurabileceksiniz.

Maddi konularda yeni fikirler üretebileceğiniz ve bunları kısa bir sürede uygulamaya geçebileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu küçük bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır. Bugün maddi konularda yeni girişimlerde bulunma şansınız olacaktır.

Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. Beklentilerinize ulaşmak için önemli adımlar atabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjinizi iyi kullanabileceksiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz ve bugün bu değişiklikleri yapabilecek gücü kendinizde bulacaksınız. İletişimlerinizde genel anlamda bir hareketlenme olacaktır ve yeni diyaloglar geliştrebileceksiniz. Zihninizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz.

4 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe günümüz saat 01:15 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Kendimizi güven içinde hissettirecek durumlara, kazanç anlamındaki işlere ciddiyetle eğileceğiz.  Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Ancak yüksek faizli bir borç altına girmeyelim. Sorumlulukların ister istemez üzerimizde etkili olacaktır. Ay-Oğlak geçişlerinde bu gayet normaldir. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler bizi düşünmeye zorlar. Saat 06:04 Ay-Merkür görünümü, maddi hesaplamalar anlamında önem taşıyor. Elimizdeki miktara göre işlerimizi halletmemiz gerekebilir. Kafamızın içindeki planları uygulamak isteriz. Ödenecekleri hallettikten sonra ihtiyaçlarımıza yöneliriz. Saat 11:28 Ay-Neptün olumlu görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz. Saat 19:56 Ay-Pluto kavuşumu kazanç anlamında bir hayli hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 21:45 Ay-Güneş olumlu görünümü,ve finansal konuların akşam saatlerinde bir hayli etkin olmasını sağlıyor. Hesap kitap yapabiliriz. Ertesi gün yapılacakları şöyle bir kafamızda tasarlarız. Öyle fazla duygusal değilizdir. Daha çok mantığımızı öne alırız. Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

4 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız. Başlatacağınız işlerin planlarını şimdiden yapmaya başladınız bile. Kişiliğinizi güçlendirecek ve egonuzu ortaya çıkaracak işler peşindesiniz.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlı programlı ilerlemeniz ve programınızda boşluk bırakmamanız durumunda kafanızdaki alanlarda başarılı olabilirsiniz. Odaklanmanız durumunda ödüller yolda. Tüm burçlar için gün geneli: Mevcut ilişki içinde olduğumuz kişi veya çevrelerin ne yaptığımızı, niye yaptığımızı, ne yapacağımızı, nereye gittiğimizi ya da ne zaman geleceğimizi v.b bilmek isteyeceği ve bunun için bizi zorlayacağı gündeyiz. Genel olarak bu tür konularda konuşmayı sevmesek de, bu sefer çevremizdeki kişiler bizi konuşturma konusunda ısrarcı olabilirler. Genel anlamda kendimizi ifade edebileceğimiz, özellikle akşam saatlerinden itibaren alışveriş, sevgi temalı ilişkiler, evi güzelleştirmek, dekorasyon yapmak v.b türünde başlıklar günü keyiflendirebilir.

4 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para vekonularında hareketlilik gözüküyor. Bugün alım satım işlerinize dair beklediğiniz bir para nihayet elinize geçebilir. İşten yana bir parça yorucu ve zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Ancak her şeye rağmen durumları lehinize çevirebileceksiniz. Sabırlı ve akılcı olursanız başkalarından destek almanız daha kolay olacak.

4 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİ gayretinizle sıkıntılarınızı halledeceksiniz. Çok bunalmış gibisiniz ama unutmayın en daraldığınız anda güzel bir şeyler oluyor.

4 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.

3 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 37' 26" R
Ay
Terazi
08° 02' 30"
Merkür
Boğa
04° 27' 50"
Venüs
Boğa
24° 10' 05"
Mars
Koç
14° 08' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 03"
Satürn
Balık
18° 01' 31"
Uranüs
Boğa
23° 26' 09"
Neptün
Balık
29° 24' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 48"
Lilith
Başak
25° 25' 29"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>