Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz. Kimi yerde yaşamınızla çelişen hayata bakış zenginliğinizi, dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz.

Sağlıklı ilişkiler, sağlıklıortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizinde elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor. Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek.

Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Bir saatte sorumsuzca harcadığınızı, iki saatte güç koşullarda kazanırken hiç gocunmuyorsunuz. Koruma altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınız, çok memnun görünmüyor.

Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor. Genel anlamdaki boşluğunuzu, öyle görülüyor ki, oradan doldurmak zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statü içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor. Sorumluluklarınızın koruma altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da, daha dar alanda, daha güvenli, daha sevgili oyunlara yönelmemeniz için de bir gerekçe değil.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatımız veya günlük yaşantımızdaki rutinlik, beden ve ruh sağlığımız üzerinde ters etki yaratabilir. Hadi şunu da yapayım, bunda başarılı olayım, şu işi bitireyim, bu parayı kazanayım derken ne kadar yorulduğumuzu fark etmeyiz bile. Oysaki bu Dolunayda, bunu böyle sürdürmek bizi hasta edebilir. Biraz dışarıya çıkmak, insanlarla olmak, sosyal ilişkilere ağırlık vermek zamanıdır. Dolunayın yöneticisi Venüs-Terazi burcunda ilerliyor. Bize yeni arkadaşlar, yeni fırsatlar, yeni teklifler için bir yol ve ışık sunuyor. Biz bu Dolunayda kendimizi gözden geçirelim. Nelere ihtiyacımız olduğunu, değerlerimizi, arzularımızı tespit edelim. Çok yoğun çalışıyorsak, dinlenme molaları verelim. Eğer kendimize güvenmiyor, yenilikten çekiniyor, kaybetmekten korkuyorsak ve bu durumdan bu sizin kendinize yaptığınız yanlıştır. Kimseyi suçlamayınız. Eğer dağınık, plansız çalışıyorsanız, bir türlü işiniz bitmiyorsa, o zaman çalışma saatlerinizi, düzeninizi değiştirin, verimli hale getirin. Yetenekli olduğunuz konularda grup, ekip çalışmaları, sosyal medya paylaşımları size farklı kapılar açabilir. Sizi sıkıştıran, zorlayan ne varsa şimdi onu değişik bir açıdan ele almak gerekiyor. Çalışma şeklinizi,ortamınızı, aşkı, çocukları, sosyal yaşamı tümüyle restore ederek, kendinizi tazeleyerek, canlandırabilirsiniz. Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrendeki kişiler sana epey yakınlık gösteriyor. Özellikle sosyal ilişkilerinde belirleyici oluyorsun.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir takım konularda fikir sahibi oluyoruz, çözülmemiş sorunlarla konuşuyor ve umutlu olmaya yönelik çözümler veya nedenler bulmaya doğru yöneliyoruz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay sizi kimi zamanm uğraştırabilecek ama aynı zamanda üretken olabileceğiniz durumlara işaret ediyor. Hizmet vermek gerekebilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunayla birlikte çalışma ortamınız ve gündelik yaşamınıza ilişkin farkındalıklar söz konusu olabilir. Düzen, temizlik, sağlık, şifa konularında yaşamınızı etkileyebilecek yeni kararlar alabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde ortaya çıkacak sorunlar sizi zorlayabilir. Günlük hayatınızın ritmindeki hızlanmalar dengenizi bozabilir. Bu dolunayda sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay gündelik hayatınızı daha konforlu hale getirmeniz için size ciddi farkındalık taşıyacak. Sağlığınıza özen göstermeli, şekerli yiyeceklerden uzak durmalısınız. Ama arkadaşlarınızla keyifli bir hafta sonu yemeğine çıkmayı sakın ihmal etmeyin. Dostluk kavramı bu dönemde sizin için önemli olacaktır.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>