Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda yenilik yapma isteği içinde bulunabileceğiniz görülüyor. Varolan ilişkinizi geçici hevesler için tehlikeye atmanız, daha sonra pişmanlık duymanıza yol açabilir.

Ay ın etkilerini yenilikçi ve hevesli yapınızla belli edebilirsiniz. El attığınız konulara farklı bir gözle yaklaşmanız sayesinde rutin işlerinizi bile hobiye dönüştürmeniz mümkün. Bugün eğitim konularında başarılı olabilirsiniz.

Maddi konularda yenilik yapma isteğiniz sizi yatırımlara yönlendirebilir. Parasal konularda ani kararlar vermek, daha sonra zarara uğramanıza neden olabileceğinden adımlarınızı dikkatli atmalısınız.

Yakın ilişkilerinizden yana dikkatli olmalısınız. Yanlış anlamalar ve gereksiz detaylar kafanızı karıştırabilir. Anlaşma yapıyorsanız iki kez düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde dostça yaklaşımlar birtakım problemlerinizde sonuca yardımcı olabilir. Yaşadığınız bir çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor. Üretkenliğinizi arttırma çabalarınızda, onayını özellikle beklediğiniz birileri var. Onların bu konuda cesaretinizi farklı olarak arttıracağına inanıyorsunuz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 09:55 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, iki gün boyunca sizleri aydınlatıyor. Özgür yanlarınız göz önünde olacaktır. Kişiliğinizin en olumlu yanlarını rahatlıkla sergileyecek ve çevrenizdeki insanlar üzerinde etkili olabilecek bir gündesiniz. Saat 10:06 Merkür-Mars görünümü, Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Gönlümüzde aşkın tanımını yeniden yapıyoruz. Aşk nedir, bir ilişki nasıl olmalıdır, hayatın anlam bütünlüğü içinde bizim için aşkın önemi ne kadardır? Belki de yıllanan ilişkiniz bir heyecana ihtiyaç duyuyor. Bu heyecanı yeniden yaratmazsak bir kısır döngü içinde dolanıp duracağız. Şimdi biraz geçmişe bakacağız, bizi neler bir araya getirmişti bunların hangisi kaldı hangisi artık yok. Sinirlenerek değil, bilakis içe yönelip süzgeçten geçireceğiz. Bu görünüm, bilinçli ele alınırsa, eski düzene yeni bir gözle bakılarak, bir şeyleri onarmamızı sağlayabilir. Yeni biriyle tanışanlar sizler de, bu kişiyi iyi gözlemleyin. Yeni ayrılmış olanlar yine bir araya gelme ihtimaliniz var. İyi düşünün. Çocuk sahibi olmak isteyenler, kontrollerinizi yaptırın ve maddi açıdan durumunuza bakın. Sonuçta bu yavrunun geleceği önemli. Bir başka önemli husus, şu andaki mevcut para durumu, pek öyle bütçemizi aşmamıza izin vermeyecek. Çünkü ödenecekler, zorunlu ihtiyaçlar derken, tedbirsiz davranmamız yanlış olur. Hele elimize kalana bakalım. Ondan sonrası kolay. Çocukları olanlar, paraya daha fazla ihtiyaç duyabilir. Biraz önce değindiğim gibi zorunlu olanlara öncelik tanımalıyız. Eğer çok acilse, tabii ki halledilmelidir. Ancak aklına eseni yaptırmak isteyen çocuğunuzla durumu konuşmanız iyi olur. Gün boyu güzellikler yanınızda olsun. Gönülden sevgilerimle,

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telaşının, kazalara dönüşmemesi için dikkatli olmalısın. İlişkin yoksa geçmişte hoşlandığın kişiyi düşünebilirsin.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süreden beri yapmak istediğiniz bazı planları yoğun gidenhayatınız yüzünden yapamıyor olabilirsiniz. Ancak bugün bu düşüncelerinize bir yön vermek açısından talihli bir gün olabilir. Bu konuda öncelikle gerçekten ne yapmak istediğinizi uzun uzun düşünüp harekete geçmenin yollarını aramalısınız. Bunun için siz her ne kadar fark etmeseniz de arkadan gelen güçlü dost yardımları ile hedefinize daha kolay ulaşıyor olacaksınız.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konular hakkında daha fazla düşünebilirsiniz. Önem verdiğiniz işlerinizi önceliğinize koyabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda yeniden harekete geçmek için fırsat kollayabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Toparlamak istediğiniz mevzular için uygun bir gün. Gün içinde düşüncelerine değer verdiğiniz kişilerle görüşebilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökler kendinizle yaşayacağınız içsel çatışmalardan uzaklaşarak kişisel gelişiminiz için kararlı tavırlar sergilemeniz yönünde sizleri harekete geçiriyor. Şimdi hırsınızı bir yana bırakın ve kendi faydanıza olacak konular üzerinde nasıl etkili sonuçlar alabileceğinizi düşünün. İş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylar maddi yönden rahatlamaları da beraberinde getirecektir. Şimdi dostlarınızın önerilerine kulak vererek size sunulan şartları çok iyi değerlendirin. Emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Özel yaşamınızda ise hiç beklemediğiniz bir telefonla geçmişte kalan biri duygularınızın depreşmesine neden olabilir. Dikkatli davranın.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkta iletişim bugün ateşten bir gömlek gibi olabilir. Kolayca sinirlenmeye veya ani sözel tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz, sevdiklerinizi kırmama konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatsal işlerinizde, eğlence ve aşk alanlarınızda zorlanmalar karşınıza gelecek. Gün içinde konuşmalarınıza dikkat edin. Maddi konularda çabuk tepkiler vereceksiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi çok memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Yakınlarınız ve gençlerle ilişkileriniz giderek daha sıcak olacak.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

4 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>