Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. . Duygusal olarak değişken bir mizaç göstereceksiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Hassas olduğunuz bazı konular gündeme gelebilir ve siz kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Sevdiğiniz insanla küçük sorunlar yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almamalısınız.

İş yaşamınızda oldukça yoğun olacağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. İşlerinizi belli bir düzene koymayı başarabilirsiniz ve bu yönde olumlu çalışmalarınız olacaktır. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Maddi konularda istikrarlı hareket etmeyi tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Daha çok elinizdeki imkanları değerlendirmeye çalışacaksınız ve bu konuda başarılı olacaksınız.

Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde henüz önemsenmeyen sorunların üzerine gitmek için hareketlenebilirsiniz. Bugünlerde ilişki konularında hassassınız. Bazı dengeleri oturtabilmeniz bu sıralar mümkün. Önümüzdeki günlere örgütlemeye çalıştığınız küçük gezinin sürekli ertelenmesinde bilmediğiniz ve sizinle ilgili olmayan nedenler var. Bunu anlamaya çalışmak yerine, vazgeçme kararı alacaksınız.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Aşk hayatınızı aktif hale getiren, ilişki kurmada kolaylıklar tanıyan, çabuk ve hızlı aşklara yelken açtıran bir yansıma yaratıyor. Beklenmedik sürpriz aşklar öylesine etkili ki, hayatınıza girecek kişi kalabilir de, geldiği gibi de çıkıp gidebilir. Ancak şu var ki, iki yıl sonra Mars da bu alanda seyrini sürdüreceğinden bu sefer aşk hayatınızda cinsellik bir hayli ön planda. Venüs Koç burcunda astrolojik olarak bencilliği teşvik eden, uyumlu davranmayı engelleyen ilişkilerde bencil yanlarımızı, arzularımızı ortaya çıkaran zamanlardır. Kişi ihtiraslı ve arzularının esiri olabilecek kadar tutkuludur. Hayatın tüm zevklerine kendini açar ve artık durmak, engellenmek, geriye bakıp takılıp kalmak istemez. Aniden aşık olabilirsiniz veya devam eden ilişkinizde minicik bir sorunu bile kaldırmaz, hoşça kal demeye kalkışabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili yeni kararlar verebilir, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bu dönemde harekete geçebilirsiniz. Benim tavsiyem, aşkın hayatınızdaki yeri ve anlamını lütfen iyice düşünün. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün meseleleri büyüten kişilere karşı tahammülün az. Akşam, yaşam alanında değişiklik yapmak isteyeceksin.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nihayet aileniz ve kendi evinizde huzur bulacağınız çok güzel etkiler altındasınız. Bugün kendinizi manevi anlamda rahat hissetmek için ve gereken huzuru yaşam yolunda yakalayabilmek için şu anda kadar neler yaptığınızı ve size karşı neler yapıldığını tek tek hatıra defterinden geçirmek isteyecek ve bu konuda yaptığınız yanlışlara gönül gözüyle bulabileceksiniz. Başkalarını memnun etmek adına vazgeçtiğiniz duygularınızı tekrar harekete geçirecek ve bugünden sonra daha farklı bir kişi olmaya karar vereceksiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı sıkışmalar ve duygusal olarak bunaltıcı anlar yaşayabilirsiniz. Halletmeniz gereken işleri tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Sıradan bir gün gibi geçecek bu günde bilinçaltınızda önemli farkındalıklar yakalayabilirsiniz. Hareket etmek yerine dinlenmeyi seçebilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sorunlu bir evlilik içinde olan Akrep'leri zorlayacak tartışmalarla karşılaşabilecekleri yönünde uyarıyor. Bugün kimsenin sizi üzmesine yıpratmasına izin vermeyin. Bitmiş bir ilişkiyi yüreğinizi daha fazla kanatarak götürmeye çalışmanız sizden başka kimseyi üzmeyecektir. Bilmelisiniz ki bitmiş bir şey sizi sadece tüketir… İş hayatınızda ise arkadaşlarınız aracılığı ile yaşayacağınız heyecen verici gelişmelerle moral bulabilir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bekar Akrep'ler aşk hayatınızda cesur davranırsanız kazanan siz olacaksınız….

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkileriniz düzelecek. İlişkilerinizde bağımsızlık ön plana çıkabilir. Aşırı kıskançlıktan kaçınmalısınız.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs 1 Nisan'a kadar Koç burcuna geçiş yapıyor. Aşk hayatınızda kısa süreli ilişkilere yelken açarsınız. Bu dönemde başlattığınız ilişkiler uzun soluklu olmayabilir. Çocuğunuzun sportif faaliyetlerini yakından takip edeceğiniz bir dönem olacak. Spora başlamak, fit görünmek, diyet yapmak bugünün gündemini oluşturabilir. aşk

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün vaktinizi, eviniz ve aileniz hakkındaki düşünceler içinde geçirebilirsiniz. Esas olarak ağırlık vereceğiniz konunun ise, aile içinde devam eden bazı gerginlikler ve çalkantıların ortadan kaldırılmasıyla ilişkili olması mümkündür.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 46' 41" R
Ay
Balık
28° 46' 36"
Merkür
Koç
19° 17' 17"
Venüs
Boğa
06° 31' 36"
Mars
Koç
03° 10' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 25"
Satürn
Balık
16° 57' 35"
Uranüs
Boğa
22° 36' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 33"
Lilith
Başak
23° 50' 07"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>