Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu günler içinde yakalayacağınız fırsatları değerlendirebilirseniz, her şey yoluna girecek. Melankoli içindesiniz, bu sizi hırpalıyor. Reddedilme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek.

Çelişki yaşadığınız ilişkilerde düzelme belirtilerini bugünlerde hissedeceksiniz. İlginizi dağıtan konulardan uzaklaşın. Performansınızı yükseltecek gelişmeleri fark edemiyorsunuz.

Değişik etkilenmeler altında vereceğiniz bir karar, size kazandıracak. Olumlu gelişmelere hazır olun. Sabırlı davrandığınız gelişmeler yakında yüzünüzü güldürebilir.

Yakın çevrenize sizin önemsediğiniz ölçülerde önemli gelmeyen konu, bir süre daha çözümsüz kalabilir. Bu konuda, onaylanmak anlamında yakınlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş gurubunuzdaki bazı kümeleşmeleri maddi konulara bağlamanız, biraz kolaycılık gibi görünüyor. Daha duygusal bir bakış, daha doğru tespitleri getirebilir. Bugünkü enerji yoğunluğunuz, kısa vadedeki hedeflerinize daha umutlu bakmanızı sağlayacak. Yine de çok yakınınıza serpiştirdiğiniz bazı umutlarınızın gözden geçirilmesi gerekebilir.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 11:52 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünümü gayet önemlidir. Maddi konular başta olmak üzere, aşk vehayatınızla ilgili meselelerde derinlikli düşünmeye ve aceleyle kararlar almamaya, keskin tarzda konuşmamaya davet ediyor. Bu Yayları geriyor doğal olarak. Oysaki stratejik ve taktiksel düşünmek lazım. Tamam yenilik istiyorsanız, o zaman ona göre mücadele etmelisiniz. Kontrolsüz hareket etmemelisiniz. Bir amacınız olsun ve siz de buna göre ilerleyiniz değil mi dostlarım? Saat 15:30 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, geleceğimizi düşünmenin önemini vurguluyor. Yeni hafta, hepimize güzellikler yaşatsın. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini yapman gerekenleri tamamlayamamış gibi hissedebilirsin. Son zamanlarda artan sorunlulukların biraz dalgın olmana neden olabilir. Fakat öğle saatlerine doğru konsantrasyonunu toplayıp, işine dört elle sarılacaksın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Bilgi edinmeyi sevdiğin için, akşam saatlerinde kendini, felsefi ve sosyolojik kitapların arasında bulabilirsin. Ailede, senden yaşça küçük bir yakının eğitimiyle ilgili kaygılar yaşaması, onunla motive edici konuşmalar yapmanı sağlayabilir.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yapmak istediğiniz fakat bir türlü harekete geçemediğiniz konular için bugün mükemmel bir akış söz konusu. Bu anlamda bugün ne yapmak istediğinizi gerçekten bilecek ve konunun ana hatlarını kafanızda oluşturabileceksiniz. Planlarınızı uygulamanın tam sırasıdır.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve yoğun bir gündesiniz. Başarılı olmak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Otorite figürleriyle ile ilgili iletişimde her zamankinden daha fazla dikkat etmekte fayda vardır. Gelecek yönündeki beklentilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün burkma ve çarpmalara karşı dikkatli olmalı, Bedeninize gereken önemi vermeyi öğrenmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konular da ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Yay 'lar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat birden fazla insanın ilgisi doğru karar vermenize engel olabilir. Anlık kararlar almaktan uzak durmalısınız.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda birtakım sorunlar görülebilir. Ortaklı işlerinizdeyse yanılgılar oluşabilir. Bu hafta başı özel ilişkilerinize ve aile hayatınıza çok dikkat etmeniz gerekebilir.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları yapabilir, dostlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni hedefler belirleyeceksiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>