Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz ondan romantik ve heyecanlı sürprizler bekliyorsunuz. Durup ondan beklemek yerine onu şaşırtmayı deneyin. İş ve aile yaşantınızdaki üzüntüleri sürekli olarak ilişkinize yansıtmanız doğru değil. Onun da sizi anlamadığını düşünmek yerine onu kaybetmemek için çaba gösterin.

Birarkadaşınız sizden işleriyle ilgili yardım isteyebilir. Aslında bu kişi hoşlanmadığınız birisi ama ona yardım etmeniz amirinizin gözünden kaçmayacak. Çalışkanlığınız veprensibinizle yine takdir edileceksiniz.

Kendinizi maddi anlamda kontrol etmeniz gereken bir gün. Gereksiz harcamalardan kaçının. Elinize geçmesi gereken parayı alamadınız oysa bu haftayı ona göre ayarlamıştınız. Şimdi daha hesaplı olmanız gerekecek.

Bazen ard arda sıkıntılar yaşıyor olmanız sizi umutsuzluğa sürüklemesin. İnsanlardan kaçmak kendinizi yalnız hissetmenize neden olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassassınız. Duyarlı olduğunuz şeyler oldukça fazla. Sizde bu özelliğin bir cazibe yarattığı düşüncesinde olanlar, size karşı özel bir yakınlaşma çabası içine girebilirler. Bir konudaki onaylanma ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Balık burcunda ilerliyor. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ailenizle ilgilenmeniz gereken bir gün olabilir. Ay-Neptün kavuşumunun etkili olduğu gün içerisinde aile içinde duygusal anlar yaşanabilir. Ailecek hayalini kurduğunuz bir gelişme olumlu sonuçlanabilir. Neptün'le kavuşmasının ardından Jüpiter ile açısını kesinleştiren Ay, gün çerisinde abartılı davranışlara yatkın olabileceğinizi gösteriyor. Aile arasındaki sorunlarda verdiğiniz tepkiler olayları daha da büyütebilir. Çünkü işin içine Jüpiter dahil olduğunda abartıyı sever. Evinizin dekorunda değişiklikler düşünebilirsiniz. Fakat gereğinden fazla para harcamanız başınıza dert olabilir. Satürn-Neptün uyumlu açısını çalıştıran Ay, gelirinizi ilgilendiren konularda destek görebileceğinizi gösteriyor. Beklediğiniz paralar hesabınıza geçebilir. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik kazançlar kapıda!Ay, su burcunda hareket ediyor. Tartışmalara takılı kalmamak gerek. Bu yüzden öğlenden sonra yapman gereken işlere odaklanman günü zararsız kapatmana yardımcı olacak. Çalışan bir Yay burcuysan, kurumun düzenlediği organizasyon ve eğitimlere katılabilirsin. Bir süredir zorunlu olarak çalışmıyorsan, işine yeniden dönmek için somut adımlar atabilirsin. Sosyal açıdan yoğun ve hareketli bir güne hazır ol. Parasal açıdan ise beklenmedik bir kazanç, imkân seni rahatlatabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle akşamüzeri temponuzu artıracak etkinliklere katılabilirsin. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecekte size önemli kazanımları getirecek fırsatlara cesaretle adım atabilirsiniz. Elinize gelen bilgilere dikkat edin nasıl kullanacağınızı biliyor olmanız önem arz ediyor olacak.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Babanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güven aradığınız konulara çekileceğiniz zamanlar var. Eskiye ait konular tekrar ortaya dökülebilir. Gün içinde bitirmekte zorlandığınız işlere yönelebilirsiniz. İşlerin akışı yavaş olabilir. Yaşanacak olaylara karşı sakin kalmakta fayda var.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle bağlarınız kuvvetleniyor. Aile içi gerginlik yaşayan Yay'lar durumu bir şekilde çözümlemeliler.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aklınız ve duygularınız çatışabilir. Ailevi hassasisyetler olası. Gün boyu pozitif yaratım içinde olmak ve kaygıya yenilmemek faydalı olur. Önemli imkanlar söz konusu ancak aşırı iyimser tutumlardan kaçınıp dengeyi korumak önemli.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Balık burcunda seyahat ederken tüm gün işler önünüze yığılsa da siz evdeki ilişkilere enerjinizi harcamak zorunda kalırsınız. Ev içi ilişkilerde herkes sizin üzerinizden olayları çözümlemek isteyecektir. Evde nostalji kokan, bir davete imza atmak sizi bugün mutlu eder.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yay burcu olan bitenle veya geçmişle kendinizi yaralayıp durmayın. Geçmişin geçmişte kaldığını kabul edin. Kendi kendinizi yaraladığınız, hatırlayarak incittiğiniz her ne varsa, hayatınızdan çıkarmaya gayret gösterin. Zaten yeterince zorlanıyorsunuz. Maddi anlamda dengeleri kurmak için biraz daha çalışmanız gerekiyor.

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 50' 29"
Ay
Kova
15° 22' 58"
Merkür
Koç
17° 31' 12"
Venüs
Boğa
02° 47' 49"
Mars
Koç
00° 50' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 52"
Satürn
Balık
16° 42' 11"
Uranüs
Boğa
22° 25' 50"
Neptün
Balık
28° 57' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 27"
Lilith
Başak
23° 29' 58"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>