Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi oldukça canlı hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece iyi olacaktır. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve genel olarak keyifli bir gün sizi bekliyor. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda son derece verimli sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizi sizin için öncelikli alanlara yönlendirebilecksiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız. Yeni girişim kararları alabilirsiniz ve girişimlerinizde son derece hızlı davranmayı tercih edeceksiniz. Kararlı davranışlarınız ve zihninizin oldukça iyi çalışması kararlarınızda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Çevrenizdeki insanların takdirini kazanacaksınız ve dikkati çekmeyi başaracaksınız. Yeni girişimler için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda şanslı etkiler altında olacaksınız ve elinize bazı yeni imkanlar geçebilir. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için yada sevdiğiniz insan için harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün bir çok açıdan şanslı etkiler altında olacaksınız ve alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır. Elinize geçecek fırsatları kaçrmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşı cinsle amacını aşan ve amacından sapan tartışmalarınız olabilir. Cinsiyetçi bir içerik taşımayan bu tartışmalarda, uzun zamandır netleşmesine çalışılan birtakım çıkarlar söz konusu. Bu sıralar yeni önerilere oldukça açıksınız. Bu öneriler karşısında, kendi özgün düşünceleriniz olumlu bir biçimde yeni şekillenmeler gösterebilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 01:03 Ay, burcunuzda seyrine başlıyor. Cesaretinizi kanıtlayabileceğiniz her fırsat, yenilenmenizi sağlayacak her gelişme günü hoş bir şekilde geçirmenizi sağlar. İyimser bakışınız yüksektir. Bu enerjiyle güne olumlu bir ruhla uyanmak mümkündür. Saat 03:33 Ay-Venüs görünümü, özel bir karşılaşma, ilk kez buluşma, dostlarınızla bir araya gelmede gayet olumlu bir enerjidir. Ayrıca keyifli gelişmelerin de işaretçisidir. Aşkta cesursunuz ve karşı cins üzerinde etkiniz bu saatlerde oldukça yüksektir. Saat 07:15 Ay-Merkür görünüm etkisinde aşkta söz sahibi olan taraf sizsiniz. Konuşmak, haberleşmek veya çeşitli yollarla kendinizi gayet rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Meseleleri kolayca çözer, bulunduğunuz ortamda sözlerinizle ilgi uyandırırsınız. Emekçi kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sonraki günlerde rahat etmek için, bugünü oldukça çalışkan geçireceksin. Sevgilinle yaşadığın küslük son bulabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda bazı konuları netleştirmek ve bazı davranış şekillerini yeniden belirlemek isteyeceksiniz. Çünkü sevgi konularında bazı tavırlarınız karşınızdaki insana karşı çok fazla abartılı gelebilir. Bu noktada sizler de nerede yanlış yaptığınızı bulmak için biraz beklemede kalıp duygularınızı süzgeçten geçirmeli ve her ne kadar seviyor olsanız da bunu dengeli bir şekilde göstermeniz gerektiğini bilmelisiniz. Ayrıca bu konuda kendinizi daha iyi ifade etmek için elinizden geleni yapmalı ve her zaman karşımızdakinin istekleri doğrultusunda hareket etmemeyi öğrenmelisiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önemli olan konularda daha hareketli olacağınız bir gündesiniz. Hayaller içinde dağınık bir gün geçirebilirsiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. Gelecek yönünde planlar yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde meslek hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Alternatif planlar yapmak için iyi bir zaman olabilir sizin için.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün bitiş ve başlangıçlar yaşabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Bunlar olumluda olabilir olumsuzda akışa ayak uydurun ve takıntılarınızı hırsınızı bir yana bırakıp şükür ve olgunlukla hayatın getirilerini sevgiyle Kabul edin.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik daha kuvvetli istekler duyabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda meydana gelen gelişmeler oldukça hızlı olacak. Seyahate çıkma arzunuz yükselecek. Olabilecek istekler içinde bulunun.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel isteklerinize kanalize olmak isterken, aile hayatınıza harcamanız gereken enerji sizi sinirli kılabilir. İşlerinizi sıralayın. Gün içinde çok güzel haberler alma ihtimaliniz var.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Haftanın son gününe oldukça iyimser bir bakış açısıyla başlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte hem entelektüel hem de neşeli paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Bugün güzelleşmek için her türlü bakımı yaptırabilirsiniz. Zaten herkesin ilgisinin üzerinizde olacak bir gün geçireceksiniz. Yabancılarla iletişim kurabilir, kültürler arası ortamlarda bulunabilirsiniz. Çok sevdiğiniz sizi geliştiren bir eğitime katılırsınız.

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Venüs bugün burç değiştirirken aşk hayatınızda heyecana hazır olmalısınız. Aniden karşınıza aşık olabileceğiniz biri çıkabilir ya da uzun süredir hoşlandığınız kişiye aşık olabilirsiniz. Beğendiğiniz kişiye açılmakta, ilişkiyi başlatmakta pek de tereddüt etmeyeceksiniz.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 12' 21" R
Ay
Balık
20° 10' 24"
Merkür
Koç
18° 53' 47"
Venüs
Boğa
05° 47' 59"
Mars
Koç
02° 43' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 06"
Satürn
Balık
16° 54' 38"
Uranüs
Boğa
22° 34' 14"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 36"
Lilith
Başak
23° 46' 12"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>