Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir.

Her bakımdan yoğun bir gün geçireceksiniz. Beraber çalıştığınız insanın sorunları ile yakından ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Para piyasalarındaki aşırı dalgalanmalar işinizde bazı aksamalara neden olabilir. Dikkatli olmalısınız.

Bir dostunuz sizden borç istemek zorunda kalacak. Aslında kendinize ayırdığınız bir miktar parayı , onu kırmamak için borç olarak vereceksiniz. Fakat bu durum moralinizi bozacak.

Bugün günlük düzeninize, sağlığınızla ilgili konulara önem vermeniz gerekiyor. Kişisel düzen gerektiren konularda bazı detaylar canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Özellikle evinizle ve işinizle ilgili işler sizi fazlasıyla yoracak. Sonunda işlerinizi yoluna koyup, sakin günler yaşamayı hayal ediyorsunuz. Yakın bir arkadaşınızla aranızda yaşanan olumsuzluklar sizi yıldırmamalı. Sorunun onun karakterinden kaynaklandığını anlamalısınız. Biraz sabırlı olursanız her şeyin kendiliğinden düzeleceğini göreceksiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, çalışma hayatımız, sağlığımız, ilerisi adına düşündüğümüz tüm planların gerçekçi, bilinçli bir şekilde ele alınması gerekiyor. Öylesine, gelip geçici işler veya ilişkilerin yararı yok. Atacağımız adımın sağlam olması için, analiz önemli. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Biz ne kadar akıllı olursak, o kadar başarılı ilerleriz. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz, ailemiz ve ihtiyaçlarımızı dikkatli şekilde analiz edelim. Paramızı tutumlu şekilde kullanalım. Kredi kartı harcamaları, kredi çekimi, yatırımlarda gerçekçi olalım. Bizi üzen insanlarla aramızda belli bir mesafe koyabiliriz. Ancak derdimize koşanları, yardımcı olanları asla unutmayız. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, aile içinde huzur ve güvenin önemi büyük. Birbirinizi incitmemeye özen gösteriniz. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşününüz. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Dikkatimiz çabuk dağılır. Belirsizlikten hoşlanmayız. Ailemiz, güvenliğimiz, çocukluğumuz her şey bizim için kıymetlidir. Sevdiğimiz insanları yanımızda görmek isteriz. Bize karşı kaba davranılmasına müsaade etmeyiz. Herhangi bir sıkıntı olduğunda, oradan uzaklaşmak isteriz. Kafamızı dağıtacak, bizi rahatlatacak güzelliklere ihtiyacımız vardır.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Bugün giriştiğin her işte başarılı olacaksın. Yeteneklerinin ön plana çıktığı bir gün olacak. Bu elbette karizmanı da arttırarak ve insanlar arasında ayırt edilmeni sağlayacak. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, gün içerisinde hiç beklemediğin birteklifiyle karşılaşabilirsin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Yay burcuysan, bazı detaylar daha da heyecanlanmanı sağlayacak. Bugün aynı zamanda Aile bireylerinin sözlerini kişisel olarak algılayabilirsin. Meseleleri kendine yormadan önce sadece birkaç dakika beklemen, daha mantıklı düşünmeni sağlayacak.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda ödemeler ve borçlar dengesinde kendinizi bir yere sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Yakın dostlarınızın yardımı ile bir miktar borçlarınızı ödeyebilir bununla birlikte yeni çözümler bulabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda hizmet verdiğiniz veya hizmet aldığınız kişilerle, kurum ve kuruluşlarla bir araya gelebilir sorunlu konular hakkında detaylı görüşmeler yapabileceğiniz bir gün. Zaman zaman dikkatiniz dağılabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konulara yoğunlaşabilir daha verimliakışı sağlayabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kardeşlik... Görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelerek heyecan dolu bir gün yaşayabilirsiniz. Yeniliklere açıksınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Uranüs retrosu önümüzdeki üç aylık süreçte gündelik yaşamınızda, rutininizde ve çalışma ortamınızda sürpriz ve beklenmedik gelişmelere işaret ediyor, sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizde bir türlü tamamlanmayan konular olabilir ve siz artık hem vaktinizi, hem de paranızı bu alanlara ayırmak istemeyebilirsiniz. İnsanlarla kuracağınız doğru iletişim ve kendinizi gözden geçirme sıkıntılarınızı aşmanıza yardımcı olacak.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün neşe ve esprilerinizle etrafınıza iyimserlik saçabilirsiniz.Atın sırtına binip uzak diyarlara gitmek fikri size çok cazip gelecektir. İkili ilişkilerde lüzumsuz konuşmalar olsa da iyimser yönünüzle herkesin gönlünü almayı başarırsınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 09' 46" R
Ay
Oğlak
21° 35' 32"
Merkür
Koç
16° 47' 40"
Venüs
Boğa
00° 39' 59"
Mars
Balık
29° 31' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 39"
Satürn
Balık
16° 33' 06"
Uranüs
Boğa
22° 19' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 37"
Lilith
Başak
23° 18' 28"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>