Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olmakta. Duygusal açıdan kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Sevgilinizle güzel ortamlara girebilir ve bu ortamlarda onunla birlikte olmaktan zevk duyabilirsiniz.

İlgilendiğiniz bir işi bugün bitirebilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. İş yerinizde uyumlu bir çalışma sergileyeceksiniz.

Son zamanlarda harcamalarınıza fazla özen gösterdiniz ve sosyal hayatınızı fazlasıyla kısıtladınız. Kendinizi biraz düşünmenin vakti gelmiştir.

İç dünyanızda yoğun bir değişim isteği içindesiniz ancak buna gerçekten hazır olup olmadığınıza karar vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekeceğiniz bir gün. Günün ilk saatlerinde kendinizi huzursuz ve biraz da sinirli hissedebilirsiniz. Öğleden sonra biraz daha sakin ve ılımlı olmayı başaracaksınız. Sevdiğiniz bir yakınınız hakkında alacağınız olumsuz bir haber sizi üzebilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 03:17 Ay-Pluto görünümü, size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 05:52-22:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Zorluk çıkartanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkideki sorunlar bu zaman diliminde bizi yorar. Birilerine anlayış göstermek kolay değildir. Saat 22:51 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu enerji bize inandığımız bir şeyden vazgeçmememiz, değerlerimize sahip çıkmamız, kazancımıza göre hareket etmemiz gerektiğini söylüyor. Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Canı gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Gün içerisinde uğraşman gereken problemler artarken, detaylar gözünden kaçabilir. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, kurumunun maddi gelirini artırmak ve isim yapmak adına çeşitli araştırmalar yapabilirsin. İşin gereği sürekli seyahat ediyorsan, bugün senin için ekstra yorucu geçebilir. Duygusal anlamda bağlı olduğun kişi ile bazı konularda yüzleşeceksin. Zihnini kurcalayan meseleleri açıkça dile getirebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinin vereceği sürpriz duygusal anlar yaşamanı sağlayacak. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla buluşma ayarlayarak, bazı kaygılarını onunla paylaşman iyi gelecek.

3 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve tutku dozunun fazlasıyla zihninizi ele geçirdiği bir gün olabilir. Sevdiğiniz kişiyle nitelikli ve anlamlı vakitler geçirip onunla sevgi konusunda derin sohbetler içerisine girmek bugün sizi yoğun bir şekilde meşgul edebilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konulardaarkadaşlarınızdan destek almak isteyebilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz hedeflerinize ulaşmak için güzel bir gün olur. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelmeniz mümkün. Başarı ve şans sizinle olacaktır. Hayalini kurduğunuz yurt dışı tatiline gitmek için hazırlıklar yapabilirsiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eski dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın ve büyüklerinizin sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gündeminizde sevdikleriniz, aşkınız olabilir. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler, istekleri, heyeccanı, coşkuyu, egoları, beklentileri öne çıkarabilir. Hızlı ve aceleci davranmaktan kaçınmalısınız, zira duygusal tepkiler kırıcı, yıpratıcı olabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, çalışıyorsanız işiniz sizi tamin edebilir. Çalışmayanlar günlük rutin işleriyle ilgilenebilirler. Konuşmalarınızın ve görüşmelerinizin somut bir hale dönüşeceğini görmek sizi mutlu edecek

3 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla olan iletişimde gergin bir enerjiyle karşı karşıyasınız. Özellikle bugün finans konusu hakkında sert diyaloglara girmekten kaçının. Kısa yolculuklarda karşılaşabileceğiniz aksiliklere karşı önceden önleminizi almalısınız. Sindirim sisteminizi fazla yormayın.

3 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 05" R
Ay
Koç
09° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 48' 07"
Venüs
Boğa
07° 25' 29"
Mars
Koç
03° 44' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 58"
Lilith
Başak
23° 54' 58"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>