Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla birlikte olmak istiyorsunuz ama onunla yeteri kadar ilgilenmiyor, duygularınızı açıklayıcı davranışlardan kaçınıyorsunuz. İlginizi ondan sakınmayın ki o da size yakınlaşsın.

İşinizle ilgili iletişim ve ulaşım gibi sorunlar yaşayacaksınız. Konuolunca tüm titizliğiniz üzerinizde oluyor. İyi işi ve bu işi ortaya çıkaranı da taktir etmesini biliyorsunuz.

Ödemeyi geciktirdiğiniz bir borcunuz bugün kafanızı bir hayli meşgul edecek. Bu sıralar paraya sıkışık olduğunuz için arkadaş ya da yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz.

Yanlış anlaşılıyorsunuz. Kendinizi yeterince iyi ifade edemiyorsunuz. Çevrenizde sizi çok beğenen biri var ama bu kişi konum olarak sizin altınızda ve size yaklaşamıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda bazı değişiklikler olacak. Zihinsel yetenekleriniz ve iletişimdeki başarınızla dikkat çekeceksiniz. Ailenizle ilişkileriniz istediğiniz doğrultuda gelişecek. Güvenliğinize olan düşkünlüğünüz sizi yaşadığınız yerle ilgili bazı değişikliklere yöneltecek.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:06 Ay-Satürn görünümü, etrafınızdaki insanlarla olan iletişiminize dikkat gösterdiğiniz, huzur, emniyet ve güven duygusu içinde hareket etmeyi tercih etmeniz anlamına geliyor. Saat 08:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendimize göre günümüzü planlamak, yaşamak isteriz. İç huzurumuz, güven duygumuz buna bağlıdır. Fakat mecburiyetler, sağlık sorunları veya işlerimizin yoğunluğu nedeniyle zorlanabiliriz. Saat 21:18 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün etkisi altında,ve güvenlik, sağlık ve geleceğinizle ilgili konular ön plandadır. Zorunlu ihtiyaçlarınız haricinde para harcamak istemeyebilirsiniz. Hatta normal zamanlarda iki kuruşunuz olsa birini paylaşmaya hazırken, sondördün etkisi altında dikkatli olmaya çalışırsınız. Güvence olgusu sizin için öylesine kıymetlidir ki, yaptığınız her işin mutlaka bedelinin ödenmesini istersiniz. Hayatınızda hiçbir aksiliğe tahammülünüz yoktur. Bu kadar çalışmama rağmen ne kazanıyorum, başkaları ne kazanıyor, nasıl bir ortamda görev alıyorum, başıma bir şey gelse sosyal güvencem ne durumda, bubana bir gelecek sağlar mı, uzun ömürlü mü? diyerek tespitlerde bulunabilirsiniz. Gönülden sevgilerimle,

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşkanlığın üzerinde. Etrafındaki kişilerle paylaşımların artabilir ve senin keyifli sohbetine katılmak isteyen kişi sayısı beklediğinden de fazla olabilir. Duygularını ifade etmekten çekinmediğin bir gün. Uzun zamandır hakkında konuşmak istediğin konuları da gündeme getirebilirsin. Hayalleri hayata geçirme zamanı! Bugün sosyal ilişkilerinde kurduğun bağlantıları kullanmak isteyebilir, bir süredir üzerinde çalıştığın projenle ilgili ilk adımı atabilirsin. İlişkisinde sorunlar yaşayan bir Yay burcuysan, sorunların çözümünü karşı tarafa bırakabilirsin. Ailendeki maddi kaygıların son bulmasına yönelik önemli çözümler üretebilirsin.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalıştığınızyeri ile ilgili bazı sorunsal durumlar yaşanabilir ve arkadaşlarınızla hemfikir olmanızı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğinizi de etkileyen önemli finansal haberler duyduğunuzda ise kendinize yeni gelirler aramanın yollarını bulmak isteyebilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düzen ve çaba gerektiren işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Günlük işlerinizde ani değişiklikler ve sürprizler söz konusu.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız sayesinde uygun bir partneri yakaladınız. Bu arada yakın arkadaşlarınıza hava atmayı ihmal etmiyorsunuz. Özgürlüğünüzden ödün vermeniz onun ilgisini çekmeye başladı. PARA: Şansınızın her zaman bolluk içinde geçeceğini zannetmeyin. Ben bilirime gitmeniz yeni kayıplar doğuracaktır. SAĞLIK: Ufak ateşlenmeler yaşadığınızda çok fazla ilgi bekliyor ve naz yapıyorsunuz. Aslında sağlığınızla ilgili endişeli durum söz konusu değil.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriktirdikleriniz ve yapmanız gerekenler bugün esas işiniz olacak. Bugün gözünüz telefonda, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla geleceğiniz konusunda plan yapmalısınız ama siz daha çok onlardan uzak durmayı tercih ediyorsunuz. Bunu yapmayın.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonuna çift kısmetle başlıyorsunuz. İkiteklifi alabilir, iki kişiye karşı ilgi duyabilir, ya da iki projeyi aynı anda yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde üstlendiğiniz her işin sorumluluğunun hakkını verecek güce sahipsiniz. Yıllardır edindiğiniz hayat tecrübesi bu dönemde size çok destek olur. Mesai arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 24' 44" R
Ay
Oğlak
25° 04' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 18"
Venüs
Boğa
00° 58' 59"
Mars
Balık
29° 42' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 14"
Satürn
Balık
16° 34' 28"
Uranüs
Boğa
22° 20' 47"
Neptün
Balık
28° 54' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 29"
Lilith
Başak
23° 20' 10"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>