Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda beklentileriniz dışında gelişmelerin yaşanacağı bir gün. Bugün alacağınız bazı iyi haberler moralinizi yerine getirecek. Bugün hoşlandığınız insanı biraz daha tanıma fırsatı bulabileceksiniz.

Şu sıralar kendi kendinize her şeyin yolunda olduğunu söyleseniz de,arkadaşlarınız canınızı sıkan bir şey olduğunu düşünmekten kendilerini alamıyorlar. Mutluluklarınızı onlarla da paylaşmaktan çekinmeyin; bazıları üstlerine alınmaya başlayacak yoksa.

Bugün maddi konulara bir takım hatalar yapabilirsiniz. Fikrine güvendiğiniz bazı kimselerden yatırım konularında bilgi almıştınız. Bugün bu bilgilerden faydalanarak bazı kararlar alabilirsiniz.

Kendinizle ilgili kafanıza takmamanız gereken bazı şeyleri çok fazla önemsiyorsunuz. Bu şekilde sadece kendinize zarar verirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok gergin ve sabırsız olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu yüzden kontrolsüz davranışlarda bulunabilirsiniz. Öfkenizi bu kadar çok dışa vurmadan önce kendinizi sorgulamalısınız. Düştüğünüz bu durumda en büyük suçun kendinizde olduğunu görmelisiniz. Bu aralar ebeveynleriniz ziyaretinize gelebilir ve birlikte bir çözüm arayışı içine girebilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. Bu dönem, gerek sosyal ilişkilerin canlanması gerek hedefimize göre bir yolun belirlenmesi gerekse çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde tespitte bulunulması yönünde önem taşıyor. Venüs Terazide yönetici ve burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için gayet olumludur. Bu sayede ilişkilerimiz güçlenir, yeni sürpriz tanışmalar gündeme gelir. Ancak unutmayalım Mars, 13 Ağustos tarihine kadar Kova burcunda geri hareketini sürdürüyor. Yeni olan her şey mercek altına alıp üzerinde düşünülmelidir.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Bugünden itibaren kafanda hayata geçirmek istediğin planlar daha da netleşecek. Son zamanlardaki yoğuntemposuyla zamanın kıymetini daha iyi kavrayacaksın. Sosyal hayatında arkadaşların arasındaki tartışmalara ve kopmalara şahit olabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle sakin ve güzel bir akşam geçirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiye açılma cesareti gösterebilirsin. Bugün sevdiklerine karşı fazla korumacı davranabilirsin. Önümüzdeki günlerde gökyüzü sana eskiyi eskide bırakman gerektiğini hatırlatacak.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olaylar karşısında sağduyulu davranmanız gereken bir gün. Önyargılı olduğunuz kişilere karşı durumun hiç de öyle olmadığını görerek tam tersi bir acıma hissi içine girebilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle veya sevgilinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İlişkilerinizde daha özgür bir tavır sergilemeniz mümkün. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde kalmak isteyeceğiniz bir gün. Koşullar daha akıcı olacaktır. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber keyifli anlar paylaşmak için organizasyon yapmanız olası.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman dik duran ender kişilerden birisiniz. Çevrenizde dürüst biri olarak tanınıyorsunuz. Bugünlerde zorlu ve karışık günlerden çıkarak daha mantıklı düşüneceksiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal yönden oldukça renkli, keyifli bir aylık bir süreç başlıyor. Güzel dostluklar kurabilirsiniz. Sosyal çevrenizden bir tanışıklı da aşka dönüşebilir.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla 3 hafta boyunca gireceğiniz çevreler, ortamlarda ilişkilerinizi dengeli, canlı ve uyumlu tutabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz güçlenecek. Yeni insanlarla tanışmak ve onlardan fayda sağlamak adına şanslı bir dönem. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evdeki işlerinizi bir türlü bitiremezsiniz. Bu nedenle, yeni işlere başlamaktan ziyade eskileri tamamlayın.Evde su borusunun patlaması, zeminden su çıkması, evi su basması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Buna göre önlem almakta fayda var. Diğer yandan para konularında gecikmeler gündeme gelebilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 16' 39" R
Ay
Oğlak
23° 11' 31"
Merkür
Koç
16° 50' 13"
Venüs
Boğa
00° 48' 43"
Mars
Balık
29° 36' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 18"
Satürn
Balık
16° 33' 43"
Uranüs
Boğa
22° 20' 18"
Neptün
Balık
28° 54' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 01"
Lilith
Başak
23° 19' 15"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>