Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz her ne kadar bundan rahatsız olmuyor gibi gözükse de, ona karşı son günlerde çok ilgisiz kalıyorsunuz. Böyle devam ederseniz sevgiliniz de ilerideki günlerde aynı tavırı size takınacaktır.

İş yaşamınız da olumlu bir gün geçireceksiniz. Gün içinde gelişen bazı fırsatları iyi değerlendireceksiniz ve kısa vadeli yatırımlar yapma arzusunda bulunacaksınız.

Son zamanlarda gerçekten çok para harcıyorsunuz. Özellikle yol giderlerine gereksiz harcamalar yapıyorsunuz ve bu gidişle acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma düşeceksiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin size henüz ulaşmamış olması sizi çok tedirgin ediyor ve gereksiz yere sinirleniyorsunuz. Kendinizi bu kadar yıpratmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bu konuda yakında bilgilendirileceksiniz. Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Aşk yaşamı : Duygularınızın hareketlenebilmesi, şu günlerde fazlaca önemsediğiniz birtakım konuların yoğunluğundan kurtulmanıza bağlı olacak. Bu sıralar aşk yaşamınızda belli durgunluklar söz konusu.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Bu dönem hem geçtiğimiz Ekim 2017 tarihinden bu yana olanlara bakmak hem de geri hareket sonrasına hazırlık anlamı taşır. Sizin gibi dünyayı keşfetmekten hoşlananlar için bu süreç her ne kadar yavaşlatıcı olsa da, manevi açıdan iç dünyanızı zenginleştiricidir. İnsanız, tabii ki doğrularımız gibi yanlışlarımız da var. Bazen kendimize öyle yükleniriz ki, hep yanlış yapan kişiymişiz gibi kendimizi suçlarız. Kimi zaman da kendimizi öyle merkeze alırız ki, hep haklı taraf bizizdir. Bunların her ikisi de yaşam kalitemizi düşüren, yoran hallerdir. Geri hareket döneminde aşırı uçlarımızın farkına varırız. Her şey hakkında yeni bir perspektif kazanırız. Yeniden bir şeyleri okuruz, gözlemleriz, inceleriz, araştırırız. Eskiye döneriz, ilişkilerimizi, yaşadıklarımızı gözden geçiririz. Bilinçaltımıza sızan, bizi etkisi altına alan olayları, süreçleri düşünürüz. Bunların hepsi arınmamızı, yüzleşmemizi sağlar. Bu dönem içimizdeki güzellikleri hissetmek için birebirdir. Hayatla barışmak, arınmak vaktidir. Sizlere tavsiyem ruhunuza iyi gelecek, sizi rahatlatacak, canlandıracak aktivitelere yönelmenizdir. Bedeninizi zararlı toksinlerden, ruhunuzu gereksiz yüklerden böylece kurtarırsınız. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini dile getirirken, farklı düşünen kişilere tahammül edemeyebilirsin. Bütçeni artırmak için ekarayabilirsin.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal yönünüz mantığınızın önüne geçip sizi bazı konularda sınamaya kalkabilir. Özel ilişkilerde karşı tarafın sizi anlamadığını düşünebilir,bu konuda içinize kapanabilirsiniz. Aynı zamanda ilişkilerinizde hayal kırıklıkları ve yalanlara karşı dikkatli olmalısınız. Ailenize karşı yalan söylemekten de kaçınmalısınız zira ortaya çıktığı takdirde ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.İlkeniz her zaman zararınıza olsa bile doğrudan yana olsun.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassasiyet duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için enerjinizi toplamalısınız. Aşk hayatınızdaki değişimler sizi biraz etkileyebilir. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Bu durumunve özel hayatınızda huzursuzluklara sebep olmaması için sakinleşmeli ve ilişkilerinizi zedeleyecek tavırlardan sakınmalısınız. Öfkenize yenildiğiniz takdirde yeni yeni düzelmeye başlayan ilişkilerinizi alt üst edebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda acele kararlar vermemeniz gereken bir gündesiniz ayrıntılara önem verin araştırmacı davranın ve iyice emin olduktan sonra kararlar alın.

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişimlerinizi ve bu değişimlerin karşınıza getirdiği sonuçları sorgulayabilirsiniz. Daha önce ruhen rahatlıkla attığınız adımları sürdürme konusunda istikrarsızlıklar olabilir.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek. Gündelik hayatta anlaşmazlıklar fikir ayrılıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Kapalı grup çalışmalarına katılmak, kadim bilgiler içeren eğitimlere başlamak için uygun zamanlardır. Gelecekle ilgili planlarınızda gecikmelere karşı sabırlı olmalısınız.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin para ile ilgili hiçbir konuya odaklanmaması gerekiyor. Olayları abartacağınız için, canınız oldukça sıkılabilir. Bu sıkıntı yüzünden daha fazla para harcayıp işleri gerçekten de çok zor bir hale getirebilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 01" R
Ay
Balık
16° 50' 54"
Merkür
Koç
18° 45' 01"
Venüs
Boğa
05° 31' 02"
Mars
Koç
02° 32' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 53' 29"
Uranüs
Boğa
22° 33' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 50"
Lilith
Başak
23° 44' 40"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>