Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki problemleri kendi başınıza çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. Dış müdahaleler, problemleri çok dışa açık olarak sürdürüp yansıtmanızdan kaynaklanıyor.

Bir tanıdığınızınsorunları, bugünlerde onun ilgi odağınız olmasına neden oluyor. Bu ilgiye başkalarını da katma çabalarınız var. İş yaşamınızda başarılar sizi kolay bırakacağa benzemiyor.

Bugünlerdeki alışverişlerde inanılmaz kampanyaları, gerçekten de inanılmaz olarak görmenizde yarar var. Genel koşulların kimseyi vaat ettiği kadar cömert yapmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Bazı ilişkilerinizde inisiyatifi elden kaçırma endişesi yaşıyorsunuz. Asabi tartışmaların altında genellikle bu yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan ısrarları dikkate alabilir, yeniden düşünebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız böyle bir denemenin üzerinizdeki olumsuz etkileri sizi cesaretsizleştiriyor. Çok sıkı aile bağlarınız var. Bu ilişkileri biraz daha verici olarak götürmek istiyorsunuz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 09:34 Ay-Mars zorlu görünümü, inandığınız bir yola kendinizi adamanız, ve göz önünde olma isteğinizdir. İsteklerinizi elde etmek için enerjiniz yüksektir. Bu enerjiyi içe bastırmak yerine başarılı işler için çıkarmak, engelleri aşmak için kullanırsanız elinizden bir şey kurtulmaz. Kendinizi ispat etmiş olursunuz. Saat 10:16 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, eğitim-iş-yolculuk-aşk hayatınız ve sizi ilgilendiren tüm konularda etkilidir. Yeni yollar, keşifler ve geleceğe dönük düşünülmelidir. Kişi alıştığı düzen yerine, şimdi farklı alanlarda kendini geliştirmeyi, cesaretli olmayı öğrenecektir. Saat 11:34 Ay-Jüpiter görünümü, beklediğiniz incelikleri, anlayışı insanlardan görmekte zorlanmaya neden olur. Bu kadar iyi davranırken, başkalarının rahat tavırları size itici gelir. Kendi içinizde sorgulamada bulunursunuz. Gizli saklı hareket eden, niyetini belli etmeyen kişilere karşı mesafe koyarsınız. Saat 18:52 Ay-Merkür görünüm etkisinde, bildiklerinizi söylemekten kaçınmazsınız. Kim ne düşünür, ne söyler pek önemsemezsiniz. Aslında iyi yapıyorsunuz. Çünkü sustuğunuzda birileri konuşmaya devam edecek. En azından düşüncenizi dile getirerek onları susturabilirsiniz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında biriken problemleri muhatapları ile paylaşmak isteyeceksin. Genç Yaylar, çalışmaya karar verebilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda adalet temasına önem vermeniz gerekebilir. Kendinizi de bir kefeye koymalı eşit bir şekilde karar verebilmelisiniz. Üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirirken motivasyonunuz bir an kaybolabilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzak yollar ve yolculuklar gündeme gelebilir. Keşif ve macera duygularınız sizi yeni yerlere götürebilir ve yeni insanlarla tanıştırabilir. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek sizler için çok önemli. Eski partnerinizi böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşılaştığınız fırsatları iyi değerlendirin girişimlerinizde kendinize güvenin varsa eksikliklerinizi tamamlayarak kendinizi geliştirin ne kadar donanımlı olursanız o kadar kazançlı çıkacağınız bir gündesiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin yakın çevrenizden rakiplerinizden kaynaklanacak engellemelere takılıp kalmayın kararlı olun ve ilerleyin. Ailenizle ilgili konularda oldukça hassassınız ve dışarıdan gelen etkilere karşı tahammülünüz kalmadı daha doğrusu sabrınız taştı. Ailenize ve sevdiklerinize karşı adeta bir koruma çemberi oluşturacak ve huzurunuzu kaçıran insanlara unutamayacakları oldukça iyi bir ders vereceksiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşündüklerinizle uyguladıklarınız örtüşmeyebilir. Dış ortamlara bağlı işlerinizde şansınız yüksek olacak. Yakın çevreniz aşk hayatınızda size yeni kapılar açabilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalış çalış çalış, günün mottosu olacaktır. Her ne kadar keyif yapmak isteseniz dehayatı sizi bugün rahat bırakmaz. Toplantılar, yeni fikirleri olgunlaştırır. Eleştirel yaklaşımınızla tüm gerçekleri masaya yatırabileceksiniz. En sonunda en iyiye ulaşmak sizi mutlu eder. Analitik yaklaşımları senteze oturtmalısınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarla gezmek yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz.

4 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>