Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz. Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız çekingenliği de gizleyemiyorsunuz.

Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyacaksınız.

Sıkışık durumlarda birikiminize çok güvenli bakamıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Yeni yılda, bir kısım özelliklerinizde bazı operasyonlar gerekebilir. Zaaflarınızı iyi biliyorsunuz. Ama bazılarından memnun gibi tavırlar sergileyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar düzgün bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopmadan ayrıntıları seçebiliyorsunuz. Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sürprizlere hazır olun. Özellikle çalışanlar kurduğunuz ilişkiler sayesinde yeni birteklifi alabilirsiniz. Çalışın ya da çalışmayın beklemediğiniz bir kişiden destek görebilirsiniz. Eğitim hayatınızda ise sizin tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Maddi olarak güçlenmeye devam ediyorsunuz. Fakat gelirinizin fazla olduğuna güvenerek harcamalar yapmayın. Kapatmakta zorlanabilirsiniz. Ay'ın boşlukta olacağı 19:52-22:43 saatleri arası maddi bir girişim yapmayın. Alışverişlerde kartla satın alırken internette işlemleriniz havada kalabilir. Sevgiler, Astromeri

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sorumluluklarını erteliyorsun!Şartların üzerinde baskı kurduğu günlere inat motivasyonunu geri kazanmak için çabalıyorsun. Eğer duygusal meselelere kendini çok kaptırmazsan, çevrende sana olan ilgiyi yakalayabilirsin. Her şey biraz kafada bitiyor sözünü bugünlerde kendine daha çok hatırlat derim. Kendi işini yapmayı planlıyorsan, hem mutlu olacağın hem de iyi para kazanacağın alanlara yöneleceksin. Diğer taraftan bugün bir bahane bulup günlük sorumluluklarını erteleyebilir; aile bireyleriyle zaman geçirmek isteyebilirsin. Evinle ilgili alışveriş yapmayı planlıyorsan; renkli mumlara, farklı çerçevelere ve geniş yastıklara bir göz atmanı tavsiye ederim. Evin içerisinde değişiklikler yapmak bu soğuk kış günlerinde yaşam alanında vakit geçirmeyi daha keyifli kılabilir, ne dersin?

9 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınızla ilgili alacağınız riskler ve oluşumlar gündemde olacak. Alacağınız sorumluluklar bu anlamda sizi zor durumda bırakabilir. Emin olmadığınız sözler vermeyin.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kardeşlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgili bir karar verme durumundaysanız beklemeler yaşanabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli olmakta fayda var. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilgiyi esirgeyen, sır saklayan veya çarpıtan insanlarla ilgili farkındalığınız artabilir. Gün boyu toplumsal konularla meşgul olabilirsiniz. Üretim biçiminizi ve finansal yaklaşımınızı gösteren alanda Güneş Plüto kavuşumda; sağlıksız davranışları bırakıp, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Kova burcundaki seyahatine devam ediyor. Kardeşinizle yeni bir işe başlamak için plan yapabilirsiniz. Kurs ve eğitimlere başlamak için ideal bir hafta. Aniden kısa seyahatler gündeme gelebilir. Evden çok dışarıda vakit geçireceğiniz günler sizi bekliyor. Bu tempoya hazırlıklı olmalısınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

9 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 44"
Ay
Kova
25° 21' 02"
Merkür
Koç
17° 52' 43"
Venüs
Boğa
03° 40' 11"
Mars
Koç
01° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 49"
Satürn
Balık
16° 45' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 50"
Lilith
Başak
23° 34' 41"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>