Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda her şey yolunda ve sevgilinizle bu sıralar güzel günler geçiriyorsunuz. Bazı konulara dikkat etmelisiniz. Sevgilinizin size sorduğu bazı sorular sizin ona olan sevginizi ölçmek için sorulan sorulardır.

İş yaşamınızda büyük bir beklenti içindesiniz ve özel hayatınızı rahatlatmak için önemli bir haber bekliyorsunuz. Bu haber akşam saatlerinde size ulaşacak.

Maddi konularda güne güzel bir başlangıç yapacaksınız ve bazı yeni fikirler üretebileceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise çok dikkatli davranacaksınız ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız.

Bazı basit olaylara çok ani ve agresif tepkiler veriyorsunuz. Biraz daha soğukkanlı ve rahat hareket etmeyi öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece yoğun olacağınız bir gündesiniz. Bugün özel işlerinizle meşgul olabilir ve bir süredir ertelediğiniz işlerinizi halledebilirsiniz. Gün içinde enerjinizi olumlu biçimde kullanabileceksiniz. Akşam saatleri biraz daha sakin geçebilir. Arkadaşlarınızla yada bir süredir görüşemediğiniz aile büyüklerinizle görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:26 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında iyice düşünmeden, mali ve ruhsal durumunuzu gözden geçirmeden ani kararlar almamanızda yarar var. Özellikle hukuksal boyutta veya ilişki anlamındaki durumları bilinçli bir açıdan gözden geçirmeden harekete geçmeyiniz. Saat 10:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, eğer bazı durumlar istediğiniz gibi gelişmezse, aradığımızı bulamazsak,  â€'Ne biçim iş, nasıl bir haksızlıktır bu diyerek isyan ederiz. Saat 22:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, özellikle maddi konularda eş veya diğer insanlara uymak zorunluluğu bizi rahatsız edebilir. Borçlarımız varsa, bunlardan kurtulmak, kendi kazancımızla ayaklarımızın üzerinde durmak isteriz. Saat 22:50 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, ilişkilerimizde uzun zamandır süregelen problemlerin, sıkıntıların bizi bu saatlerde tekrar yorabileceğini işaret ediyor. Aynı tas aynı hamam diyoruz. Özellikle kadınlarla aranızda sorunlar yaşanması mümkündür. Bunun yanı sıra genel olarak, otoriter tavırlı kişiler yüzünden canımız sıkılır. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur tavırlar içinde olacaksınız. Bu dönemde sizi dizginlemek oldukça zor olacak. Kararlı bir şekilde savunduğunuz fikirlerinizden taviz vermeyeceksiniz. Ortak çalışmalarınız ve dostluklarınızda hakim bir tavır sergileyerek kendi düşüncelerinizi karşı tarafa dikte edeceksiniz. Yaratıcılık ve kişisel becerilerinizi ortaya dökmeniz konusunda oldukça başarılı olacaksınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir. Bu anlamda belli şanslara sahipsiniz, ama yine de bütçenizi bilerek hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Duygusal açıdan fazlasıyla yüklüsünüz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için hiçbir şey geç kalmış değil. Bugün hayatınızda yenilikler yapabilir ve bunun içinde fazla çaba sağlamanız gerekmiyor. Sadece biraz akıl biraz destek size yetecektir. Yeni ilişkiniz ciddi yolda ilerliyor.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üretkenliğinizin ve yaratıcılığınızın arttığı bugün, hayallerinize yer verin ve hayal gücünüzü kullanarak yeni hedefler belirleyin. Bugün kendinize çok faydalı olacak eşyalar satın alabilir, maddi konularda çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız her olayda kendinize güvenin ve bugüne kadar yaptıklarınızı, sabrınızı, emeklerinizi göz önüne alarak, kararlı tavrınızdan vazgeçmeyin.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para evinizde dolunay oluşacak. Parasal konularda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ödeme hoşunuza gitmeyebilir. Partnerinizin hayatında değişim olabilir.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay etkileri ise; ödemeler, krediler, burs, miras, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlarla ilgili konular bu dolunayın odak noktası olacak, finansal konularsa minik bir hayal kırıklığı, pekte hoşunuza gitmeyecek bir haber alabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Eğer elinizden çıkarmaya çalıştığınız bir ürün var ise, bu dolunay zamanı rahatlıkla satabilirsiniz de

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>