Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz bir arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bu yakınlığın kıskançlığı ne kadar hak edeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi de görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, girmek istemeyeceksiniz.

Sizi uyarılarıyla ve müdahaleleriyle sıkan birinden uzaklaşmak istiyorsunuz. Ama onu dikkate almanız size yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Size yakın gelecekte uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler isteğinizi körükleyecek.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süre içinde sosyal yaşamınız, çocuklarınız, Aşk hayatınız, gizli ilişkiniz, özel becerileriniz, hamilelik gibi konular üzerinde düşünmek, araştırmada bulunmak yararlıdır. Karşınıza yeni biri çıktığında mutlaka hakkında bilgi sahibi olunuz. Hemen ilişkiye girmeyiniz. Hamilelik ve doğumla ilgili hastane ve doktor seçiminizi yapınız. Kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Çocuğunuzun eğitimi, becerilerinizi bir yerde sergileme ve bununla ilgili girişimler, bir oyunun veya bir organizasyonun görüşülmesi, yakınlarınız vasıtasıyla özel biriyle tanışma gibi meselelerde gözden geçirmelerde bulununuz. Araştırınız. İyice inceleyiniz. Kıymetli sanatsal objeleriniz, çocuğunuzun geleceğiyle alakalı gizli yatırımınız, bir oyun veya bir organizasyon için depoda tutulan mali anlamda değeri olan her şeyi bir gözden geçiriniz ve güvenliğini tetkik ediniz. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Heyecana kapılıyorsun! Temkinli yanın boşa geçirecek zamanın olmadığını düşündürtüyor. Kişisel alanlarını kullanabileceğin birpozisyonu için heyecana kapılabilirsin. Gün içerisinde bütçe planlamasına gidecek hatta geçen yıldan beri omzunda yük olan maddi sıkıntılarından kurtulma yolları arayacaksın. Bütçesini hesaplı yönetmesi için arkadaşlarına da fikir veriyorsun. Harcamalarınla ilgili nasıl bir yol izlediğinin kritiğini yapıyorsun. Ne istediğinden emin olacağın günde taleplerini ifade etmekte çok zorlanmayacaksın. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinin yeniden barışma teklifine sıcak bakabilirsin. Akşam saatlerinde eski arkadaşlarınla kopan bağlarını yeniden güçlendirmek adına iletişime geçebilirsin. Eğer kafa ve yüz bölgeni ilgilendiren operasyonlar geçirmeyi planlıyorsan, araştırmalarını iyi yapmanda ve emin olmanda fayda var.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireyleriniz ile olan ilişkiler sizleri bugün biraz zorlayabilir. Üzerinizde hissettiğiniz baskı size hata yaptırmamalıdır.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, yakın çevrenizde hareketlilik ve iletişim dikkat çekmekte. Akşam saatlerinde evde daha aktif olabilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimin ön planda olduğu bir gün, yakın çevrenizle, kardeşleriniz ve komşularınızla uyumlu bir birlikteliği yakalamak isteyebilir bunda da iletişim becerilerinizden, kıvrak zekanızdan daha fazla yararlanabilirsiniz. Ancak Merkür retrosu sürerken alınganlık ve yanlış anlamalara dikkat.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu tatmin olmamış arzularınız nedeniyle geçmiş hesaplaşması yaşayabilirsiniz. Fikirleriniz desteklenmeyebilir. Zemini boş ifadelerden kaçının.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların çok hızlı geliştiğini düşünebilirsiniz. Farklı istekler ve büyük beklentiler içinde bulunacaksınız. Bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak, karar verme konusunda endişeleriniz olabilir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 46' 41"
Ay
Kova
28° 59' 49"
Merkür
Koç
18° 01' 02"
Venüs
Boğa
03° 59' 10"
Mars
Koç
01° 35' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 25"
Satürn
Balık
16° 47' 10"
Uranüs
Boğa
22° 29' 10"
Neptün
Balık
28° 58' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 41"
Lilith
Başak
23° 36' 24"
True Node
Koç
15° 21' 17"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>