Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelen gideni aratıyor galiba. Ama sizi ayrılırken de pişmanlık duygusuna hazırlıklıydınız. Bu duygudan kendi başınıza kurtulamazsınız. Yeni ilişkiniz ise bu konuda çok yetersiz görünüyor.

Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Sizin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir işi, bir şeyleri kanıtlamak uğruna, işin altında ezilebilecek başka birine devretmeye çalışıyorsunuz.

Paranızı kullanma hakkınız tamamıyla sizin elinizde değil gibi görünüyor. Ama şikayetçi değilsiniz. Bu müdahaleyi haklı görüyorsunuz. Kısacası müsrif biri olarak kalmaya niyetli gibisiniz.

Aşk hayatınıza bir çeki düzen vermeniz gerekiyor. Üç mutsuz insan ilişkisinden, iki mutlu insan ilişkisine bir an evvel geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde beslediğiniz bir korku var. Bunu yenmeniz gerekiyor. Bu korkunun arkasında hangi suçlulukların olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Bu nedenle de onlarla yüzleşip hesaplaşmanız zor değil. Bu korkuyla yaşamak ister gibi davranmanıza hiç gerek yok. Bugün ruhunuzu aydınlatacak insanlarla tanışacaksınız. Kısa bir süre de olsa havanızın dağıldığını göreceksiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 21:00 kadar Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kendinize ve başkalarına karşı sabırlı olmanızda yarar var. Çünkü bir konu üzerinde kesin bir sonuca varmak veya umduğunuz cevaplarla karşılaşmak pek kolay olmayabilir. Maddi açıdan her olasılığı göz önüne alarak hareket etmekte yarar var. Hani mümkünse ekonomik düşünmeyi tercih ederseniz sıkıntı yaşamamış olursunuz. Saat 21:00 itibariyle Ay-burcunuzda ilerleyecek. Her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sevdiklerinize karşı bir hayli ilgili davranırsınız. Duyarlı yüreğiniz, etrafınızda olan her şeyi hissetmenizi sağlar. Huzur, güvence, aile, sevilmek gibi olgular bugün baş tacınızdır. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü, yeteneklerinizi bir grup, topluluk içinde göstermeniz adına teşvik ediyor. Kendinize güveniniz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Detaylara değil, büyük resme odaklanmak her şeyi değiştirebilir. Tek başına halledemeyeceğini düşündüğün işlerde yardım istemekten çekinme; gün birlikte hareket etmeyi destekliyor. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, teknolojik aletlerinle ilgili karşılaşabileceğin problemler işlerini biraz aksatabilir. Ailendeki ve çevrendeki hemcinslerinle fikir ayrılıkları daha çok gündeme gelebilir. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, tüm sorunların üstesinden gelmek adına yapıcı adımlar atmak isteyeceksin. Akşam saatlerini kendine ayırarak, film izlemeyi tercih edebilirsin.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın akışının kontrolünüz dışında gidebileceği bir gün olabilir. Ancak kendinizi de bu akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Dalgınlık, ihmal ve unutkanlığa dikkat etmelisiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarda değişiklikler yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamanız gerekebilir bu konuda mücadele verebilirsiniz. Bugün ikili ilişkilerinizde duygusal karmaşalar yaşayabilir, ani kararlar almaktan çekinmelisiniz. Bazı olayları değiştirmek durumunda kalabilir, akşam saatlerinde daha sakin koşullar içinde olmak isteyebilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız sayesinde uzun mesafeler veya yurt dışı anlaşmalardan büyük para geliyor.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulara yönelik bazı terslikler çıkabilir. Düşüncelerinizin doğruluğunu araştırmadan harekete geçmeyin. Yanlış anlamalar yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Fikirlerinizi bir süre kendinize saklayın.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ev ile dış dünya arasında nasıl bir denge kuracağınıza karar vermekte zorlanırsınız. Hem ev hem de işte tamamlamanız gerekenler önünüzde bir dağ kümesi oluştursa da siz akılcı ve sağduyulu bir yaklaşım izleyerek elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. Partnerinizin isteklerinin sonu olmasa da onun emir vermesi yerine sizi desteklemesini rahatça talep edebilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 59' 34" R
Ay
Aslan
10° 44' 07" R
Merkür
Koç
28° 17' 48"
Venüs
Boğa
18° 15' 24"
Mars
Koç
10° 28' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 01"
Satürn
Balık
17° 41' 51"
Uranüs
Boğa
23° 09' 25"
Neptün
Balık
29° 17' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 11"
Lilith
Başak
24° 53' 31"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>