Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak, bazı sorunları çözebilir.

İş yerinizde monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Uzun süredir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Bir yakınınızı bugün istemeden kırabilirsiniz. Bugün bu nedenle tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önemli bir görüşmeniz var. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçebilir ve yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay,  parasal veya kişisel meselelerin ele alınması yönünde uygundur. Yengeçler duyarlı insanlardır. Dışarıdaki dünyanın karmaşası veya güvensiz şartları onları yorar. Ancak Ay-Aslan geçişlerinde egomuz beslenir ve güçlenir. Böylece kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi rahatça açıklayabilirsiniz. Birilerinin sizi yanlış anlamasından dolayı tedirgin olmazsınız. Saat 06:16 Ay-Uranüs olumlu görünüm etkisi değişime olan ihtiyacın simgesidir. Öyle bir mucize istersiniz ki, bugüne dek yaşanan her şeyi size unuttursun ve yepyeni bir hayat başlasın. Saat 20:20 Ay-Güneş görünüm etkisinde, sistem içindeki yerinizi belirlemeniz şart. Birilerinin güdümü altında yaşamak istemiyorsak, yüreğimizin saklı güzellikleri öne çıkararak ben buradayım demek durumundayız. Gün içindeki gelişmeler size hayırlı kapılar aralasın. Her şey umduğunuzdan çok daha olumlu yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

11 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı sağlayabilir ve duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya ticari başlıkları ilgilendiren konularda hoş denebilecek gelişmeler olabilir. Önümüzdeki iki gün boyunca bu konularda yeni şeyler duyabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gündeyiz. Belli işler, planlar veya ilişkiler düşündüğümüzden daha karışık bir hal alabilir, daha hızlı ilerleme gösterebilir ya da planladığımızdan fazla enerjiye, dikkate, zamana ya da bilgiye ihtiyaç olduğunu fark edebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve şansınız yardımıyla bir zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kötü anlarınızda yanınızda bulunan insanları da asla unutmayın.

11 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam üzerinde dek olan zaman diminde özel hayatınız, aile ve patronlarınızla ilişkiniz yani tüm yakın ve ikili ilişkilerinizde çatışma ve gerilimlere açık bir enerji sözkonusu iken, akşam saatlerinde ilişkilerinizi iyileştirebileceğiniz, özellikle aşk hayatınızda uyum ve mutluluğu yoğun hissederek olası davet ve teklifleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bir zamanda olacaksınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

11 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 55" R
Ay
Kova
29° 47' 15"
Merkür
Koç
18° 02' 52"
Venüs
Boğa
04° 03' 16"
Mars
Koç
01° 38' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 47' 27"
Uranüs
Boğa
22° 29' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 53"
Lilith
Başak
23° 36' 46"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>