Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz önümüzdeki günlerde size kısa da olsa, bir özlem yaşatacak. Bu ayrılığı ağır yaşayacaksınız. Bu ayrılıklar sıklaşabilir. Onunyaşamının gereği olan bu ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız.

Günlük sorunları pek umursamıyorsunuz. Bu günlerde topluca yaşadığınız işsiz kalma korkusu tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda, geleceğinizde kötü bir sürpriz görünmüyor.

Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşünüyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir.

Gözlerinizdeki problemi bir uzmana göstermelisiniz. Rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınızda iletişimin öneminin arttığı bir dönem başlıyor. Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte sevgilinizle ve sevdiklerinizle daha sık bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Birbirinizi daha iyi anlamanız içinden bu geçiş size güzel bir fırsat sunabilir, özellikle bu yeni bir aşksa.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:02 Ay-Mars görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizim için önemli olan her şeyi abluka altına alabiliriz. Çünkü zarar görmelerini veya bizden uzaklaşmalarını istemeyiz. Ancak işler bizim istediğimiz gibi yürümeyebilir. Kaygılanırız, gerginlik duyabiliriz. Maddi konular bizi sıkıştırabilir. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşumu, tutkulu bir aşkın göstergesi. Sorunlar olsa da, iki kişi cinsel anlamda birbirine vurgun ve kopmaları pek mümkün değil. Diyelim ki, hayatınızda kimse yok mu? Üzülmeyin, bu karşınıza çıkacak bir kişiyi işaret ediyor. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, başta çocuklarımıza olan ilgimizin yoğunlaştığı, onlarla ilişkimizi derinlikli gözden geçirdiğimiz zamanı işaret ediyor. Venüs gerilediği için, aşk hayatımızda eskiyi hatırlatan durumlar yaşanır. Ayrılan sevgili geri dönebilir, aynı şekilde siz de onu arzularsınız. Lütfen tekrar her yönüyle ele alınız. Oldu bittiye getirmeyiniz. Cinsel arzular bir hayli baskın olabilir. Ondan kopamayacağınızı düşünürsünüz. Ancak hayalci davranmamalıyız. Tutkular değil gerçekler sizi bir arada tutmalıdır. Finansal ilişkilerde de, ne aldığınıza ne verdiğinize iyi bakın. Kredi borçlanma gibi konularda beklemede kalın. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü, eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, parasal bir meselenin arzu etmediğiniz şekilde gelişmesi, hesaba uymaması şeklinde bir durumdur. Aynı zamanda evdeki hesabın çarşıya uymadığı bu saatlerde bir karar vermemek gerekir. Çünkü bu daha sonra size sorun yaşatır veya zorlar. Biraz beklemekte yarar var. Saat 16:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ilişkimizi ilgilendiren konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Partnerimizle ne kadar el birliğinde bulunuyorsak kendimizi güvende hissedebiliriz. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıskançlık ve kaybetme korkusu ön planda! Beklentilerini kontrol etmekte zorlandığın bir gün yaşayabilirsin. Var olan sorunlar daha da büyüyebilir ya da çözüm yolunda birkaç engelle karşılaşılabilirsin. Sakinliğini zorlayan olaylara karşı tavrını ortaya koymaktan çekinmeyeceksin. Kalabalığın içinde kendini yalnız hissedebilir; hobilerine yönelebilirsin. Ailenden ya da ailen olarak gördüğün dostlarından gelecek telefonlar, seni yalnız olmadığına ikna edecektir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, platonik aşkın karşılık bulabilir. Finansal kaynaklarını sonuna kadar tükettiğini düşünüyor olabilirsin. Ancak alacaklarını tahsil ederek, üzerindeki yüklerden kurtulacaksın.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde altıncı hissinize dayanarak bazı girişimlerde bulunabilir ve sağlıklı bir sonuca ulaşmak için mantıklı ve gerçekçi düşünmeyi devreye sokabilirsiniz. Geçmişinizde kalmış bazı kişilerle karşılaşma olasılığınız yüksek.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isterken karşınızdakiyle tartışmaya girmemeye özen gösterin. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz konularda risk almaya yatkınsınız. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda yeni anlaşmalarla parlak bir dönemin kapılarını aralıyorsunuz. Zirveye giden yoldasınız.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkilerinizde yeni gelişmeler meydana gelecek. Yakın akrabalarınızın sorunlarını fazla büyütmeyin. Onlara gereken ilgiyi gösterirken fazla duyarlı davranabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir davete sevdiğinizle birlikte katılabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Talihli başlangıçlar, haz veren uğraşlar söz konusu olabilir. Fırsatlar beklenmedik yerden gelebilir kendinizi koşullamayın. Ani sonlanan ilişkilerde gözden geçirmeler olabilir. Şüphe, merak sizi yoracaktır dengenzi korumaya özen gösterin.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evle dış dünya arasında mekik dokuyacağınız hızlı bir gün geçirirsiniz. Evdeki işleri halletmeye çalışırken dış dünya aniden sizi kendi merkezine çağırır.Normalde yapmayacağınız davranışlarda bulunup çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Aracınızla hız yaparsanız tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tedbiri elden bırakmayın. Çocuğunuzun ani değişen kararları sizi şaşırtabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>