Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki dalgalanmalar aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık, karşılık alamamaktan çekiniyorsunuz. Birkaç güne kalmadan cesaretinizi toplayacaksınız.

Bugünlerde işlere daha sıkı sarılmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bazıkonularında bir çalışma arkadaşınızla yaşadığınız çelişkileri bile, bugünlerde bir kenara atmanız gerekiyor.

Ödemesi yaklaştıkça uykularınızı kaçıran senetlerle aranızda artık sayılı günler kaldı. Ama hazırlanmış sayılırsınız. Önümüzdeki günlerde tahmin etmeyeceğiniz bir yerden para sevinciniz olacak.

Küçük bir şakanızla biraz incinmiş olan arkadaşınız, henüz gönlünü almadığınız için alınganlığını büyütüp kırgınlığa dönüştürmek üzere.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırıyorsunuz. Hatalı seçimler ve inatçılık geçici de olsa bazı yalnızlıklar yaşamanıza neden oluyor. Sizi ilerde belki de büyük bir yalnızlığa götürecek olan özelliklerinizi gururla barındırıyorsunuz. Apartman toplantısı ya da benzeri bir küçük toplulukta yaşayacağınız bir olay uzun zaman belleğinizden çıkmayacak.

9 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 9 Ekim saat 06:47 Terazi burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki bir aylık süreçte ailemiz, evlilik, çocuklar, aşk hayatımız, geleceğe dönük kararlarımızı ele alacağız. Yeniayın yöneticisi Venüs iki ayrı burçta gerilediği için, geçmişe dönük meseleler tekrar önümüze gelebilir. Biz bunlarla ilgilenmek durumunda kalırız. Mevcut duruma bir bakarız. Eksiklerimizi, yapacaklarımızı kendi içimizde bir süzgeçten geçiririz. Evlenmeyi düşünüyorsak partnerimizi, yaşayacağımız yeri, aile yapımızı gözden geçiririz. Bir ev almayı, bir yere taşınmayı planlamışsak, şimdi tekrar bu kararı her yönüyle inceleriz. Aslında geri hareketle örtüşen Yeniaylar, yeni kararların uygulanmasına engel koysa da, gayet faydalıdır. Sizi bir yanlıştan koruyabilir. Önceden fark etmediğiniz, belki acele veya pasif kaldığınız noktaların aydınlanmasını sağlar. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızın geleceğiyle ilgili planlara farklı bir açıdan bakılır. Bu gözden geçirişler, önümüzdeki Kasım ayının ortasında Venüsün tekrar düz seyre geçmesiyle bir saat gibi işlemeye başlar. Arzu edilen adımlar atılır. O zaman şimdi sakin olalım, aceleye getirmeyelim, yavaşlamayı da hayrımıza görelim. Yeniayın sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

9 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. Sert konuşmalar ve tepkiler ön planda! Kafanın karışık, fikirlerinin ise dağınık olduğu bir günün içerisindesin. Evet, sen hassas ve dalgın bir günündesin ama seninle beraber çevrendekiler de aynı durumdaysa? Tepkilerini ona göre vermen senin için iyi olacak. İş konusunda olumlu birtakım gelişmelerin yaşanması, lüzumsuz harcamalar yapabileceğin anlamına gelmiyor. Finansal anlamda isteklerini gerçekleştirmek için en azından bugünü atlatmanda fayda var. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaşlarının davetini reddetmeden önce bir kez daha düşünmeye ne dersin? Bugün aynı zamanda aile bireyleri ile münakaşaların da günün büyük oranda gündemini oluşturuyor. Aile içerisindeki kadınların olumsuz eleştirilerini fazla ciddiye almamanı tavsiye ederim.

9 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize zaman ayırabileceğiniz, özellikle kardeşlerinizle iletişiminizin yoğun olacağı bir gün olabilir. Bunun yanı sıra parasal konularda harcamalarınıza dikkat etmeli ihtiyacınız olan ürünleri tercih etmelisiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlerinize yönelebilirsiniz. Ailevi konulara zaman ayırmakta fayda var. Aşk hayatınızla ilgili yeni deneyimler içine girmeyin. Uğraştığınız konularla ilgili bitişler olabilir. Gün içinde değişen planlara ayak uydurmanız gerekebilir. Çocuklarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir.

9 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntıları bir kenara atma zamanı. Bir süredir ara verdiğiniz duygusal hayata yeniden başlayacaksınız.

9 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal ve şefkatli yönlerinizi ortaya koyabilir, kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz. Ancak aile içi ilişkiler biraz daha özen, dikkat gerektirebilir.

9 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ayda, geçmişin ağırlaşmış duygularını ve izlerini bırakıp yenilenebilirsiniz. Olaylar hakka uygun gelişecektir. Şimdiki zamana uyumlanıp, geçmişte yaşamayı bırakmanız ve günün gereklerine adapte olmanız önemli. Gerekli gücü sağlayan enerjiden istifade edin.

9 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcundaki Yeni Ay hem kariyerinizde hem evinizde size köklü ve sürpriz değişiklikler taşıyacak. Otorite figürleriyle kurduğunuz ilişkilerden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Hayat size sanki farklı bir pencere açacak. Bu fırsatı iyi değerlendirmeye bakın. Kariyerinizde ses getiren değişimlere açık bir dönemdesiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

9 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>