Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor. Sürekliliği olan bir şeyin temelini mi atacaksınız, yoksa gidebileceği yere kadar gitmesine seyirci mi kalacaksınız, henüz karar veremediniz.

İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili endişelerini sizinle paylaşabilirler. Siz ise, eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor.

Miras ya da bir satış nedeniyle ailenizin eline geçecek büyük bir paradan size de bir pay düşecek gibi gözüküyor. Elinize nakit olarak geçmese de, küçük bir yatırım söz konusu olabilir.

Sağduyulusunuz. Rahatsız, takıntılı insanlarla bir arada bulunmak bir şanssızlık değil. Çünkü onlardan her yerde fazlasıyla var. Sağduyunuzu kullanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız. Akşama doğur alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var.

11 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüzün tümü Ay-Boşluk etkisi altındadır. Saat 03:58-12 Eylül saat 04:17 arasındaki bu zaman süresince, başlanan işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Bu yüzden de kendinizi tam anlamıyla huzurlu hissetmeniz zor olabilir. Zamanın geçmesini beklemekte, kendinizi sakinleştirmekte yarar var.  Saat 18:03 itibariyle oluşacak Güneş-Satürn görünümü, çevrenizle olan ilişkiniz, eğer varsa çocuklarınız ve partnerinizle ilgili konular üzerinde hassasiyetle durmanızı sağlar. Endişeden uzak olmak, güven içinde yaşamak istersiniz. Titiz düşünürsünüz. Ancak dediğim gibi boşluk etkisi altında vereceğiniz bir karar yanlış olur. Cuma gününü  beklememizde fayda var.  Günün tüm olumlu gelişmeleri sizlerden yana olsun. Her zorlukta mutlaka bir kolaylık vardır. O güzellikler her dem sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçici duygular yüzündenşartlarınızı zorlamamalı ve bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz. Satürn sosyal ilişkilerinizde olumlu bir tablo yaratıyor. Şans sizden yana. Küçük fırsatlar, daha büyük açılımlara neden olacaktır. Tutucu tarafınız ortaya çıkarken, olayları fazla irdeliyorsunuz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanıltıcı kişilere dikkat etmeniz gereken bir gün. Yanıltıcı etkiler yanlış karar ve intibalara neden olabilir. Düşüncelerinizi açıkça dile getirmekten kaçınabileceğiniz ve susmaya çalışırken yorulabileceğiniz bir gün. Çevre ilişkileri, belli kararlar ve çalışma koşullarınız üzerinde düşünebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işe dair konularda öne çıkma fırsatları yakalayabilirsiniz. Önemli bir sunum görevini üstlenebilir ya da toplantıya başkanlık edebilirsiniz. Yeteneklerinizi ve işinize olan tutkunuzu göstermekten çekinmeyin. Gün içinde anneye dair meseleler öncelik kazanabilir. Sorunların üstesinden rahatça geleceksiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜNE göre daha sakin ve kararlı olacağınız bir gün. Aşk konusunda şu ana kadar göremediğiniz bir ayrıntıyı görmenizi sağlayacak bu.

11 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

11 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 51' 42"
Ay
Kova
15° 40' 27"
Merkür
Koç
17° 31' 48"
Venüs
Boğa
02° 49' 21"
Mars
Koç
00° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 10"
Satürn
Balık
16° 42' 17"
Uranüs
Boğa
22° 25' 55"
Neptün
Balık
28° 57' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 31"
Lilith
Başak
23° 30' 07"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>