Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz bunca zaman sonra bile dipdiri görünüyor. Dışardan da ilişkinize hiç bitmeyecek gözüyle bakılıyor. Sevdiğiniz insan bugün sizi çok mutlu edecek.

Bugün işlerinizle ilgili bir problem dair haber alabilirsiniz. Bu problemi çözecek beceriye ve deneyime sahip olduğunuz için gözünüz korkmuyor. Zaten çevrenizdekiler de sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bu sorunu atlatmanıza yardımcı olacaklar.

Son zamanlarda durumunuzun iyi olması sizi rahatlatmamalı. Bu ekonomik durumunuzun sürmesini istiyorsanız biraz daha dikkatli olmalısınız. Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmeniz iyi bir başlangıç olabilir.

Bu gününüz güzel geçecek ama günü kurtarmak size yetmemeli. Her gününüzü böyle geçirmenin yolunu aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Iş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken gösterişli ya da keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Bütçenizi aşmamaya dikkat edin zira yüreğinizin sesine gitmeye meyillisiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde paranın rahat bir yaşam sürmedeki önemini bilerek geleceğe dönük düşünürsünüz. Finansal açıdan güçlü olmak ve bu gücü elde etmek adına hareket edersiniz. Sizin için kazanmak, kazandığınızla güzel bir hayat yaşamak önemlidir. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk bilinciyle hareket edilerek,hayatında ve kazanç getirici işlerde duruma olgunlukla bakılmasında etkili olur. Saat 11:55-19:41 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü,ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, yeni ve farklı bir işle uğraşılması, arzu ettiğiniz gelişmelerin hayatınızda belirmesi yönünde etkilidir. Eskimiş, bir işe yaramayan yöntem ve şartlar yerine, şimdi karşınıza arzu ettiğiniz bir fırsat çıkabilir. Saat 19:41 Ay-Başak burcu geçişiyle, özverili davranmanın sınırlarını iyi belirlemeli ayrıca eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Bizim için kıymetli olan her konuda mükemmellik ölçümüzü ılımlı bir ayarda tutmamız yerinde olur. Bu saat sonrası çevremizdeki insanları gözlemleyeceğiz. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünümü sevdiğimiz ve değer verdiğimiz her insana veya her şeye tutkuyla sarılmamızı sağlıyor. Ancak arzu ettiğimiz gibi bunu yapamamak canımızı sıkar. Güçlü görünmeye çalışırız. Bizi böyle bilsinler isteriz. Bu da yorucudur. Çünkü kendimize göre bir gelirimiz var. Bunun dışına çıktığımızda zorlanacağımızı biliyoruz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular gündeminde. Daha önce yaptığın ödeme planını değiştirmek zorunda kalabilirsin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pes etmeden hemen hızlıca harekete geçmelisiniz. Hayatınızda birçok şey netleşecek. Tabularınızdan kurtulun.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapacaksanız, kararlarınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Parasal konularda ani kararlara açıksınız.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun..

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken gösterişli ya da keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Bütçenizi aşmamaya dikkat edin zira yüreğinizin sesine gitmeye meyillisiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki değişimleri, kalıcı bir forma sokabilirsiniz. Yapılması gerekenleri görecek ve istediğiniz değişimleri hayatınıza geçireceksiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim,hayatınızdaki beklediğiniz köklü değişiklikleri artık hayatınıza taşır. Otorite figürlerinin alacağı önemli kararlar sizin deyaşantınızda olumu değişimlere neden olacaktır. Yaptığınız işin öneminin kavranması ve buna bağlı görev değişimiyle karşılaşabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 33" R
Ay
Balık
15° 14' 23"
Merkür
Koç
18° 40' 50"
Venüs
Boğa
05° 22' 50"
Mars
Koç
02° 27' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 19"
Satürn
Balık
16° 52' 55"
Uranüs
Boğa
22° 33' 04"
Neptün
Balık
29° 00' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 28"
Lilith
Başak
23° 43' 56"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>