Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bir hareketlenme görülecek. Bazı nesnel kavramları yanlış anlamanız ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden biraz daha sakin davranmalısınız.

İş hayatınızda bugün çevrenizdekilere karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Özel hayatınızdaki gerginliğiyerinize taşımamaya çalışmalısınız.

Para durumunuza ilişkin olumlu gelişmelere tanık olabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı geleceğe yönelik ortak çalışmalara el atabilirsiniz bugün.

Çevrenizde çok güvendiğiniz insanlar arkanızdan konuşuyor olabilir. İnsanlara çok kolay güveniyorsunuz ve bu durum sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir başkasının hayatıyla ilgili ama sizi de dolaylı bir şekilde etkileyen bir konu hakkında kontrolü ele geçirmek istiyorsunuz. Muhakeme yeteneğiniz ve ikna gücünüzün bugün yerinde olması nedeniyle o kişiyle bugün konuşmak isteyebilirsiniz. Devreye sokmayı düşündüğünüz üçüncü kişi hakkında bir kez daha düşünün.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 08:17 Venüs-Neptün görünümü, duygularımızı dışa karşı şefkatle ifade edebilmemizde yardımcıdır. Bizimle bir arada olan insanlar veya karşılaştığımız kişiler üzerinde gayet olumlu bir etki bırakabiliriz. Hangi dilden, dinden, görüşten olursa olsun herkesi kucaklayabiliriz. Ülkümüze olan bağlılığımız yoğun olsa da, farklı görüşte olan kişilere bile kardeşçe, sevgiyle yanaşabiliriz. Evimiz, ailemiz, sevdiklerimiz son derece kıymetlidir. Annelik-babalık-kardeşlik-arkadaşlık duygumuz bir hayli yüksektir. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü,ve özel hayatın sorunları yerine, huzurlu-güvenli yerleri tercih etmeye bizi yöneltir. İlişkilerimizde kavga, tartışma, sorumluluk, huzursuzluk gibi olgulardan uzak durmak isteriz. Bazı kişilerin veya hayatın türlü karmaşaları yorar bedenimizi ve ruhumuzu. Daha fazla bir şeyler üzerimize geldiğinde dayanamayıp tepki gösterebiliriz. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünüm, hemhem de maddi konulardaki arzularınızı doyurucu ve daha fazla kazanmanız adına cesaretinizi yükselticidir. Bu sayede hem sahip olduklarınızı koruyup muhafaza edebilirsiniz hem de daha fazla kazanmak adına harekete geçebilirsiniz. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, gerek mesleki ve gerekse özel ilişkinizle alakalı konularda tepkisel davranışlardan kaçınmak lazım. Gözden geçirmeden, üzerinde düşünmeden söylenen sözler gerginliğe neden olabilir. Oysaki açık, net, ılımlı şekilde duygularımızı ifade edebilsek, sıkıntılarımızı dile getirebilsek hiçbir sorun çıkmaz. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, işimizle alakalı sorunlar nedeniyle huzuru, uzlaşıyı, paylaşımı evde ararız. İsteriz ki, dışarıda zaten yoruluyorum, bunalıyorum, bari evimde mutlu olayım. Eğer evde de problem varsa, hemen tepkide bulunuruz. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, ailevi ve maddiyatla ilgili konular üzerinde güçlü olmak arzunuzun işaretçisidir. Bu enerji ruhsal ve fiziksel anlamda kendinizi iyileştirecek olana yönelmenin de göstergesidir. Akşamın ilerleyen saatlerinde rahat ve huzurlu olmak istersiniz. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü,konularında akılcı düşünmenin, daha önce verilmiş kararları veya şu anki şartları yeniden gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Eğer hedefiniz büyükse o zaman yükselmek için sabırlı ve bilinçli olunuz. Zorluklar tabii ki olur. Ancak kişi kendinden ve yapacaklarından eminse bunlar kolaylıkla aşılabilir. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kendine öfkeleniyorsun. Akşam kardeşlerinle yapacağınbirlikleri, yolculukları gündeme getirecek.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınız tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde. Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bu gün tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar ağır basıyor. En azından daha planlı ve gerçekçi olmalısınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha fazla kazanma imkanı varken az kazanmayı tercih etmeyin. Bereketli bir dönemle karşı karşıyasınız. Ek gelir fırsatlarını iyi değerlendirin.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel alanlarınızı geliştirecek ve ileriye taşı- yacak değişik ortamlar, bu dönemde yaratıcılığınızı hayli körükleyebilir. Daha az tanıdığınız insanlardan gelecek sürprizle bazı güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Dinlenme ihtiyacınız giderek artacak.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kardeşinizle hasret giderebilir, nostalji kokan sohbetlere dalabilirsiniz. Birlikte seyahat planı yapabilirsiniz. Deniz kenarında buluşup, dalgaların sesiyle rahatlayabilirsiniz. Kitap, hikaye yazmak, düş dünyanızı dile dökmek bugün size iyi gelir. Duygular ve hisler önem kazanır. Ruhen koruyup kollandığınızı hissedersiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>