Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin olgunlaştığını fark ediyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor. Sevginiz için yine fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını almanın güzelliğini yaşıyorsunuz. Bugün hoş bir teklif almaya hazır olun.

Yaratıcığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Yine de yalnız çalışmaya ve çalışmalarınız bugün paylaşmamaya dikkat edin. Çalışmanızı bir çok gözden geçirmelere ihtiyaç duyacaksınız.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilir ve siz de onlara yardım edebilirsiniz.

Keyfiniz yerinde olmakla birlikte bazı huzursuzluklar özellikleyaşamında belirebilir. Daha sebatkâr olmalı ama aşırı inattan da kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmalı ve gezilere katılmalısınız. Doğayla baş başa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek. Meslek ve eğitiminizle ilgili sorunları büyütmemeye ve onların çözümlenmesi için sakin olmaya gayret edin. Önemli alışverişlerinizi bir hafta kadar erteleyin. Özellikle bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunlar çıkabilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 00:56 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişinde, yüreğimizin içinde sanki bir nehir akıp gidiyor. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların görüşleri, hayata bakış açıları ne olursa olsun onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, hayata bakış açınızı olumlu hislerle çevreleyen, kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan bir enerjidir. Sizi destekler, huzurlu kılar, anlamlı ve güzel duygularla insanlara yaklaşmanızda ışığınız olur. Yaşama karşı inancınız yükselir. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz karşılıksız kalmaz. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığı, ılımlı ve sevgi dolu duygularımızı iletmemizi sağlarken, etrafımızdaki kişilerleveya özel anlamdaki paylaşımları da önemseyeceğiz. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sonuçsuz kalan işlerinde geri dönüşler var. Mesleki hedeflerin konusunda kendini iyi hissedebilirsin.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her şeyi olduğu gibi kabul edin. Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat!

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz söz konusu. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. İlgi alanlarınız değişebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Para konusunda sıkışık bir dönem yaşıyorsunuz. İş hayatınızdaki aksaklıklar yüzünden tüm hayatınız alt üst olmuş durumda. Partnerinizde de bir değişiklik seziyorsunuz. Algılarınızı açın.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde üzerinizde hâkimiyeti olan insanlarla değerleriniz arasındaki problemleri çözmeye çalışmalısınız. Yoksa size yardımcı olmaya çalışan kişilerden fayda sağlamanız imkânsız olabilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, üzerinizde duygusal bir gerginlik yaratabilir. Ne de olsa yönetici gezegeninizin bu tutulmada başrolde olması, sizi derinden etkileyecektir. Spiritüel konular ilginizi çekecektir. Partnerinizle aranızda gerginlik yaşayabilirsiniz. Size kendi fikirlerini baskıcı bir tavırla kabul ettirmek isteyebilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 47' 39" R
Ay
Yay
19° 20' 52"
Merkür
Koç
16° 09' 12"
Venüs
Koç
27° 39' 46"
Mars
Balık
27° 38' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 36"
Satürn
Balık
16° 19' 58"
Uranüs
Boğa
22° 11' 35"
Neptün
Balık
28° 49' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 19"
Lilith
Başak
23° 02' 14"
True Node
Koç
15° 28' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>