Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bir hareketlenme görülecek. Bazı nesnel kavramları yanlış anlamanız ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden biraz daha sakin davranmalısınız.

İş hayatınızda bugün çevrenizdekilere karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Özel hayatınızdaki gerginliğiyerinize taşımamaya çalışmalısınız.

Para durumunuza ilişkin olumlu gelişmelere tanık olabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı geleceğe yönelik ortak çalışmalara el atabilirsiniz bugün.

Çevrenizde çok güvendiğiniz insanlar arkanızdan konuşuyor olabilir. İnsanlara çok kolay güveniyorsunuz ve bu durum sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir başkasının hayatıyla ilgili ama sizi de dolaylı bir şekilde etkileyen bir konu hakkında kontrolü ele geçirmek istiyorsunuz. Muhakeme yeteneğiniz ve ikna gücünüzün bugün yerinde olması nedeniyle o kişiyle bugün konuşmak isteyebilirsiniz. Devreye sokmayı düşündüğünüz üçüncü kişi hakkında bir kez daha düşünün.

12 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, parasal sıkışıklığın veya problemlerin çözümünde yararlıdır. Farklı bir yol bulunur, hem sizin hem ailenizin hoşuna gidecektir. Saat 07:59 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, yakın çevrenizle olan iletişiminizde her bir durumu analiz edeceğiz. Günlük işlerinizde hizmet olgusu ön planda olabilir. Elinizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışabilir ve gözetebilirsiniz. Kişisel olarak yaklaşımlarınızda koruyuculuk ve kollayıcılık ön planda olabilir. İnsanların düşüncelerini anlamaya ve sıkıntılarını dinlemeye hazır olacağınız bugün güvenli duruşunuz dikkat çekicidir. Saat 11:05 Ay-Uranüs görünümü mantıklı ve gayet akıllı hareket etmemizi sağlıyor. Saat 11:52 Ay-Satürn görünümü, ilişkide her iki tarafın da, ortaklaşa önemli bir karar vermesini sağlar. Ciddiyetle hareket edilir. Önemli konularda konuşulur ve uzun vadeli düşünülür. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer hafta sonu olmasına rağmen çalışıyorsan bil ki yine de keyfin yerinde! Buralarda edindiğin tecrübe ve insan ilişkileri geleceğin için bir yatırım olabilir. Evde miskinlik halinde isen tüm gün uyumaktan başka bir şey yapmak istemeyebilirsin. Başkalarının sözlerine inanmak bugün senin için epey kritik olacak. Çaresiz gördüğün konuları yakınlarınla paylaşman, çözüm yolunu bulmanı da kolaylaştıracak. İlişkisi olan yahut evli bir Yengeç burcuysan ortak arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bugün aynı zamanda hayatın tadını çıkarmak istediğin için çeşitli aktivitelere kaydolabilirsin. Yaşam alanında yapacağın değişiklikler içsel olarak rahatlamanı sağlayacak.

12 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma yaşamınızda bazı kuralları belirlemeniz gerekmektedir. Kendi sınırlarınızı çizmeli ve bu sınırı kimsenin aşmasına izin vermemelisiniz. İyilik olarak yaptıklarınız artık görev haline gelmiş olabilir.

12 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve görüşmeler açısından oldukça faal olabilirsiniz. Düşüncelerinizde verimli olabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

12 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizle olan konu ve olaylar aktif olmaya başlayacak. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz, akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Sabah saatlerinde agresif tutumlardan kaçınmalısınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün sizi oradan oraya koşturup peki çok işi aynı anda çözmenize destek verecek.Kardeşinizle bir program yapabilir, uzun zamandır konuşmaya fırsat bulamadığınız sohbeti gerçekleştirirsiniz. Çay saati için masanızı kusursuz yiyeceklerle donatıp keyfini sürebilirsiniz. Bu güzel atmosfere komşularınız da dahil olabilir.

12 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

12 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>